Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Liepājai/Triobet" pievienojas saspēles vadītājs Hikss

"Liepājai/Triobet" pievienojas saspēles vadītājs Hikss
Deivids Edvards Hikss
Foto: twitter.com/LiepajaTriobet

"Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) klubu "Liepāja/Triobet" pastiprinājis amerikāņu saspēles vadītājs Deivids Edvards Hikss, vēsta kluba oficiālais "Twitter" konts.

27 gadus vecais un 185 centimetrus garais Deivids Edvards Hikss šosezon bija pieteikts Izraēlas komandā Naharijas "Ironi", taču nevienu spēli tajā neaizvadīja. Tāpat viņš pēc Longailendas Universitātes absolvēšanas spēlējis Vācijas zemākajās līgās.

Liepājas komandā pašlaik jau ir divi amerikāņu leģionāri - Stīvens Zeks un Kristofers Ričardss. Sezonas laikā komandai bija pievienojies arī Entonijs Holidejs, taču viņš vairs nav kopā ar komandu.

"Liepāja/Triobet" pēdējā laikā spēlē nepārliecinoši. LBL turnīrā šogad piedzīvoti zaudējumi pret "Baronu/LDz" un "Jēkabpili", bet pēdējā mačā svētdien tikai ar 65:61 izdevies pieveikt Latvijas Universitāti. Tikmēr Baltijas Basketbola līgā (BBL) liepājnieki šogad pēc uzvaras pār "Barsy" piedzīvoja neveiksmi pret "Jēkabpili".

LBL turnīrā "Liepāja/Triobet" ar 14 uzvarām 19 mačos ieņem trešo vietu, bet BBL liepājnieki (8-4) nodrošinājuši otro vietu B grupā un dalību play-off.

Izmantotie resursi:
Twitter

  +6 [+] [-]

, 2016-01-26 15:55, pirms 8 gadiem
Zemo cenu kategorijā tas leģu līmenis, man šķiet, ir +/- vienāds. Galvenais - kā attiecīgais spēlētājs spēj iejusties komandā, vai attiecīgais treneris būs viņa treneris un kāda būs motivācija trenēties un labi spēlēt. Ar to gribu pateikt, ka nav nozīmes kur čalis ir iepriekš spēlējis - Vācijas ūberlīgā, Čehijā vai Īrijā, jo tas līmenis visiem būs vienāds t.i. spēlēt mācēs. Galvenais - trāpīt uz tādu, kuram galva būs kārtībā. Vot, ja ņem kko no dārgā gala - tur jau var ieslīgt niansēs un skatīties, kurš labāks pikenrolā, kurš labāks metējs, driblētājs vai 1:1 aizsargs. A te, ar lētučiem, vairāk kā laimes spēle.

  +2 [+] [-]

, 2016-01-26 15:59, pirms 8 gadiem
neko sliktu par leģionāriem nevarētu teikt ,zinot kāda ir iespējas Lauvēniem ar finansēm ,tāpēc cerams ,ka būs labs papildinājums !

     [+] [-]

, 2016-01-26 16:13, pirms 8 gadiem
duum rakstīja: neko sliktu par leģionāriem nevarētu teikt ,zinot kāda ir iespējas Lauvēniem ar finansēm ,tāpēc cerams ,ka būs labs papildinājums !
Būs labs, attieksme ir īstā un čalis ir vietā.

  +3 [+] [-]

, 2016-01-26 16:17, pirms 8 gadiem
Nu Paskatīsimies ko šamējais iespēs

     [+] [-]

, 2016-01-26 16:33, pirms 8 gadiem
Kāds liepājniekiem būs sastāvs rīt pret Jūrmalu? Tie paši, kas pret LU, plus Hikss?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-26 17:44, pirms 8 gadiem
Avatars rakstīja: Būs labs, attieksme ir īstā un čalis ir vietā.
cik ta vins videji metis un piespēlējis tajās vācijas līgās?

     [+] [-]

, 2016-01-26 20:16, pirms 8 gadiem
Tadi hiksi Amerika katra lidosta sez uz koferiem bariem vien. Un reizem kads ari piezvana...