Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Zaķis: "Atveseļošanās rit pēc plāna"

Zaķis: "Atveseļošanās rit pēc plāna"
Ronalds Zaķis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Basketbola kluba "Ventspils" spēka uzbrucējs Ronalds Zaķis turpina atgūties pēc pirmssezonas pārbaudes spēlē saplēstajām ceļgala krusteniskajām saitēm. "Pagaidām viss rit pēc plāna un nekas nav iekavēts," portālam Sportacentrs.com pastāstīja pats spēlētājs.

"Iet diezgan labi," ierasti pozitīvā noskaņojumā ir Ronalds, pat neskatoties uz to, ka bez basketbola jau bijis jāiztiek vairāk nekā divi mēneši. "Veicu dažādas procedūras, divas reizes nedēļā braucu uz Rīgu, uz "Baltijas fizioterapiju", kur jātaisa vingrinājumi," par savu ikdienu stāsta 207 centimetrus garais basketbolists.

Tieši rehabilitācijas process traucējis vakar redzēt "Ventspils" maču Izaicinājuma kausā pret vāciešu "Skyliners". "Man pēc tam šo to pastāstīja par spēli. Malači, džeki, cīnījās līdz galam," savus komandas biedrus uzmundrina Zaķis. "Negāja nemaz tik traki, kā daži pirms tam paredzēja."

Atgriežoties pie savainojuma ārstēšanas, augumā raženais spēlētājs ir noskaņots optimistiski: "Ceru, ka vairāk par tiem sākumā minētajiem sešiem mēnešiem nebūs vajadzīgs, lai atgrieztos laukumā. Dakteris saka, ka tad, kad būs pagājuši četri mēneši, varēs izdarīt pirmos vērtējumus. Pagaidām viss rit pēc plāna un nekas nav iekavēts."

Ronalds Zaķis aizvadītajā vasarā debitēja Latvijas valstsvienībā, Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra astoņos mačos vidēji laukumā pavadīja 17,8 minūtes, guva 8,9 punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas. Labākā spēle tika aizvadīta 8. augusta vakarā Telavivā, kad komanda piedzīvoja sakāvi, bet Ronalds 18 minūtēs iemeta 16 punktus un izcīnīja sešas bumbas zem groziem.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-25 17:25, pirms 13 gadiem
Ceru Lieldienām redzēt Zaķi laukumā!
, 2010-11-25 17:28, pirms 13 gadiem
"Iet diezgan labi," ierasti pozitīvā noskaņojumā ir Ronalds, pat neskatoties uz to, ka bez basketbola jau bijis jāiztiek vairāk nekā . "Veicu daž..

Tas ir cik vairāk? Mēnesis, divi, trīs?
, 2010-11-25 17:39, pirms 13 gadiem
Veseljojies Zī... Pats redzi cik komandai ljoti tevi vajag
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-25 21:40, pirms 13 gadiem
mister_negative rakstīja: Zi ???
pats tik "krutu" iesuaku izdomaaji??
pirms kaut ko gudru komentēt, varbūt vajag arī kau to zināt?
, 2010-11-26 09:07, pirms 13 gadiem
ļipa drīz būs sadzijusi
Gregs Vitingtons. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
26

Duelēšanos LBL pusfināla stadijā uzsāks čempione VEF un pārsteidzošā "Liepāja"

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfināla kārta šovakar iesāksies ar spēli "Rimi" Olimpiskajā centrā, kur pulksten 19:00 sāksies sērija līdz tīrs uzvarām starp aktuālo valsts čempionvienību "VEF Rīga" un nedaudz pārsteidzoši pusfinālu sasniegušo "Liepāju". Spēles tiešraidi demonstrēs kanāls TV4.
Kristaps Ķilps. Foto: Jānis Martels
40

45 vadības maiņas un Ķilpa 38 punkti: "Ogre" pirmoreiz kopš 2017. gada bez pusfināla

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālā otro sezonu pēc kārtas piedalīsies "Liepāja", kura ceturtdaļfināla sērijas piektajā kaujā izbraukumā pagrinājumā uzveica (85:81) "Ogri". Ogrēnieši, skaitot pabeigtās sezonas, pēdējoreiz pusfinālu nesasniedza 2017. gadā.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
17

Klavelam 26 punkti, ''Prometey'' kļūst par divkārtējo LAT-EST čempioni

Šodien Igaunijas galvaspilsētā Tallinā par divkārtējo apvienotās Latvijas - Igaunijas basketbola līgas čempioni kļuva Ukrainas komanda ''Prometey'', kas sīvā cīņā ar 91:83 pārspēja ''Kalev''/''Cramo''. Par spēles varoni kļuva Puertoriko basketbolists Džians Klavels, kuram sezonas rezultatīvākā spēle - 26 punkti.