Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Liepājai/Triobet" varētu pievienoties aizsargs Dveins Džonsons

Rolands Eliņš

"Liepājai/Triobet" varētu pievienoties aizsargs Dveins Džonsons
Dveins Džonsons (ar bumbu)
Foto: Fire.seu.edu/

ASV portāls TheLedger.com ziņo, ka Dienvidaustrumu universitātes spēlētājs Dveins Džonsons nākamajā sezonā pārstāvēs Latvijas komandu "Liepāja/Triobet". Līgumu plānots noslēgt uz vienu sezonu ar iespēju to pagarināt uz otru gadu, tiesa, klubam vēl jānokārto formalitātes.

Kā ziņo "TheLedger.com", kas ir Floridā bāzēts laikraksts un ziņu portāls, Dienvidaustrumu universitātes aizvadītās sezonas basketbola komandas līderis Dveins Džonsons (vidēji spēlē 20,8 punkti) nākamajā sezonā spēlēs Latvijā, "Liepāja/Triobet" komandā.

Sportacentrs.com centās gūt apstiprinājumu šai informācijai, taču "Liepāja/Triobet" menedžeris Valters Košeļevs komentārus sniegt atteicās un pagaidām darījumu nav apstiprinājis. Floridas laikrakstā norādīts, ka atlicis vien nokārtot formalitātes. Jāpiebilst, ka nesen ASV viesojās Liepājas kluba galvenais treneris Uvis Helmanis, kurš Floridā vadīja treniņnometni amerikāņu basketbolistiem, un acīmredzot tieši tur arī noskatījis pastiprinājumu savai komandai.

Portāls ziņo, ka uz Latviju Džonsons dosies augustā, tiesa, viņš pats nedaudz satraucies par aklimatizāciju Latvijas klimatā: "Esmu pieradis tikai pie viena laikapstākļu veida, proti, karstuma. Man būs jāpierod pie cita klimata, kā arī jāpierod pie kultūras. Lietas, kuras mēs uzskatām par normālam, var likties rupjas Latvijā."

Darījuma nokārtošanā lielu lomu esot uzņēmies viņa universitātes treneris Džejs Beršs, kurš aktīvi sūtījis e-pastus un video ar Džonsona spēlēm, lai atrastu viņam līgumu Eiropā. "Šis ir viņa sapnis, kas nu sāk kļūt par realitāti. Daudzi puiši dodas uz Eiropu, jo viņiem nav nekādu citu iespēju. Dveins dodas, jo viņam ir līgums. Viņš visu ir izdarījis pareizajā secībā," sacījis Beršs.

Džonsons ir 185cm garš aizsargs, kurš aizvadītās sezonas 32 spēlēs savas universitātes sastāvā izcēlās ne tikai ar 20,8 punktiem vidēji mačā, bet arī 5,3 rezultatīvām piespēlēm un 3,4 atlēkušajām bumbām. Tālmetienus viņš realizējis ar 35,3% precizitāti, tiesa, raizes varētu radīt soda metienu precizitāte - trāpīti tikai 69,8 procenti.

Izmantotie resursi:
Southeastern Fire's Dwayne Johnson Signs Pro...
Men's Basketball

 +10 [+] [-]

, 2014-05-25 18:51, pirms 10 gadiem
Pārējā pasaule viņu pazīst kā Dwayne ''The Rock'' Johnson ';
Slēpts komentārs: skype

  +5 [+] [-]

, 2014-05-25 19:19, pirms 10 gadiem
Liepaaja sezonai gatavojas komplekteejas visaatrak, tas priecee. Antrops, Ate, Dzonsons - tas jau ir ok aizsargu trio (melnais gan jau pa 1) + veel jaapaliek Mazhutim, kursh perfekti atbilst Helmanja aizsardziibas basketbolam. Helmanim visu cienju - sauc vai nesauc vinju par meebeli, bet, veerojot Lauvu machus, uzreiz iekrita aciis - visi pleeshas un nereti pat speelee uz soda robezhas. Un Uvels 4. ceturtadaljaa nebaidiijaas laukumaa laist Freimani, pat Krastiņu (!), taa kaa manupraat Liepaaja ar Uvi traapiijusi labi, tik ja izdotos veel Blaus notureet un panjemt kaadu labu paliigu garajaa galaa. Ceru, ka liepaaja un Valmiera uzlabos sastaavus un naakamsezon vareetu buut ljoti interesants top5 vai top6.. tikai varbuut vareetu apsveert iesaistiit astonjas komandas.. tomeer vairaak speelju, playoff ir sveetki.. kaut kur Eiropaa veel speelee vien 6 komandas?

  +4 [+] [-]

, 2014-05-25 19:31, pirms 10 gadiem
Liepāja savlaicīgi ir sākuši komplektēt sastāvu un tas priecē! Nav ko visu atlikt uz augustu, septembri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-05-25 20:13, pirms 10 gadiem
Tikt finālā? Tikai tad, ja bankrotē VEFs

  +4 [+] [-]

, 2014-05-25 20:22, pirms 10 gadiem
Liepāja sasparojusies! Feini. Būs laika izlemt laicīgi (pirms sezonas): kas der un kas nē! Jāaudzē muskuļi medaļām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-05-25 20:44, pirms 10 gadiem
Iljasova rakstīja: Liepaaja sezonai gatavojas komplekteejas visaatrak, tas priecee. Antrops, Ate, Dzonsons - tas jau ir ok aizsargu trio (melnais gan jau pa 1) + veel jaapaliek Mazhutim, kursh perfekti atbilst Helmanja aizsardziibas basketbolam. Helmanim visu cienju - sauc vai nesauc vinju par meebeli, bet, veerojot Lauvu machus, uzreiz iekrita aciis - visi pleeshas un nereti pat speelee uz soda robezhas. Un Uvels 4. ceturtadaljaa nebaidiijaas laukumaa laist Freimani, pat Krastiņu (!), taa kaa manupraat Liepaaja ar Uvi traapiijusi labi, tik ja izdotos veel Blaus notureet un panjemt kaadu labu paliigu garajaa galaa. Ceru, ka liepaaja un Valmiera uzlabos sastaavus un naakamsezon vareetu buut ljoti interesants top5 vai top6.. tikai varbuut vareetu apsveert iesaistiit astonjas komandas.. tomeer vairaak speelju, playoff ir sveetki.. kaut kur Eiropaa veel speelee vien 6 komandas?
Par Blaus varētu vēl pārdomāt, jo reāli ar viņa pieredzi, vilcējs viņš bija labi ja kādās 5-6 spēlēs. Ja var kaut ko labāku atļauties, tad nav jācenšas viņu noturēt par katru cenu.

  +2 [+] [-]

, 2014-05-25 20:45, pirms 10 gadiem
entuziasts rakstīja: Liepāja savlaicīgi ir sākuši komplektēt sastāvu un tas priecē! Nav ko visu atlikt uz augustu, septembri.
Ir jau arī šādi tādi mīnusi savlaicīgai komplektācijai, proti, algas jāmaksā kādus 3 mēnešus ātrāk, un tas nav mazsvarīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-05-25 20:47, pirms 10 gadiem
Neatceros, kad kāda LBL komanda(izņemot VEF un BKV) komplektētu sastāvu jau tik ātri. Bet ļoti tas priecē, par Liepāju!

  +1 [+] [-]

, 2014-05-25 20:49, pirms 10 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Ir jau arī šādi tādi mīnusi savlaicīgai komplektācijai, proti, algas jāmaksā kādus 3 mēnešus ātrāk, un tas nav mazsvarīgi.
Nu diez vai 3 mēn. sanāk, jo trenniņprocess parasti sākas kkad augustā tikai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-05-25 21:04, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Tas kā kurai komandai, dažreiz ir bijis tā, ka leģionāri ierodas jūlija otrajā pusē
Jā gan, un aizbrauc augusta vidū! :-)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-05-25 22:00, pirms 10 gadiem
Nu ja. Skatos Liepāja mums atkal būs labu aizsargu sameklējusi!