Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Latvijas čempione VEF pārbaudes spēlē Šauļos pārspēj VTB līgas komandu "Astana"

Latvijas čempione VEF pārbaudes spēlē Šauļos pārspēj VTB līgas komandu "Astana"
Foto: "VEF Rīga"

LETA. Latvijas čempionvienība basketbolā "VEF Rīga" otrdien Šauļos svinēja uzvaru pārbaudes mačā. Rīdzinieki ar rezultātu 84:77 pārspēja Kazahstānas vienību "Astana".

Latvijas čempionē rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Kristijans Krajina, 16 punktus guva Roberts Freimanis, bet pa 11 punktiem bija Lesteram Metfordam un Ronaldam Karijam.

Gatavojoties jaunajai sezonai, komanda parakstījusi līgumu ar Latvijas izlases kapteini Jāni Blūmu un talantīgo Artūru Kurucu, kā arī "VEF Rīga" vienībā nākamsezon spēlēs Roberts Freimanis, Lesters Metfords, Ronalds Karijs, Kristijans Krajina, Viktors Iļjins un Aleksandrs Madsens. Tāpat "VEF Rīga" noslēgusi divu mēnešu līgumu latviešu aizsargu Kristapu Medisu, kuram laba snieguma parādīšanas rezultātā būs iespēja palikt Latvijas čempionē.

Komandu arī nākamajā sezonā turpinās vadīt līdzšinējais treneru korpuss - galvenais treneris Jānis Gailītis, asistenti Jevgēnijs Kosuškins un Dāvis Čoders, fiziskās sagatavotības treneris Oskars Ernšteins.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2019-09-24 20:23, pirms 5 gadiem
Tagad jāgaida kad vesels būs Hlebovickis un Kohs bet joprojām trūkst laba SF.
, 2019-09-24 20:33, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Tagad jāgaida kad vesels būs Hlebovickis un Kohs bet joprojām trūkst laba SF.
Es domāju, ka tur Koham ir vieta jāieņem
, 2019-09-24 20:39, pirms 5 gadiem
Kopumā simpātisks sastāvs,leģionāri ar beidzot izskatās labi
, 2019-09-24 20:43, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Es domāju, ka tur Koham ir vieta jāieņem
Bet kamēr viņš un Hlebovickis traumēti tad paliek tikai Stumbris.
, 2019-09-24 20:47, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Bet kamēr viņš un Hlebovickis traumēti tad paliek tikai Stumbris.
Tā gan...Redzēsim, kādas būs tās taktiskās shēmas...No 10 sek. video iekš instagram, es noprotu, ka Polijā spēlēja ar amerikāni kā trešo
, 2019-09-25 09:00, pirms 5 gadiem
VEF cītīgi gatavojas sezonai.
Aizeja Osborns. Foto: Jānis Lārmanis
13

"Zeļļi" galotnē nospiež Valmieru un iesoļo LBL pusfinālā

Šovakar biļeti uz Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālu ieguva debitanti "Rīgas Zeļļi", kas izbraukumā ar 81:74 pieveica "Valmiera Glass"/ViA un ceturtdaļfināla sērijā guva virsroku ar 3-1.
Bens Šungu. Foto: Marita Brigitta Mones
27

"Ventspils" nespēj iegrožot Šungu, fināls bez Latvijas komandu piedalīšanās

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgā regulārās sezonas uzvarētāja "Kalev/Cramo" otrajā puslaikā kontrolēja notikumus laukumā, ar 84:73 laupot "Ventspils" cerības uz turnīra fināla sasniegšanu.
Roberts Blūms. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
26

Roberts Blūms pieteicies 2024. gada NBA draftam

''Octagon Europe'' basketbola aģentūra pavēstījusi, ka 18 gadus vecais Roberts Blūms ir pieteicies 2024. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftam, kurš gaidāms šī gada jūnija beigās.