Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Pēteris Neimanis

Zaķis: "Viss ir kārtībā"

Zaķis: "Viss ir kārtībā"
Ronalds Zaķis noslēdz uzbrukumu cīņā pret Energa Czarni. Foto: Romualds Vambuts

BK "Ventspils" uzbrucējs Ronalds Zaķis sarunā ar eSports.lv atklāja, ka nesenās izmaiņas Latvijas bronzas komandas sastāvā nav būtiski ietekmējusi komandas mikroklimatu, ko pierādot arī uzvara mačā ar "Zemgali".

Ventspilnieki īsā laikā atvadījās no diviem spēlētājiem – Mārtiņa Skirmanta un Teirona Breizeltona – bet, kā atzīst Zaķis, spēlē pēc tā kļuvusi tikai citādāka, bet ne sliktāka. "Domāju, viss ir kārtībā un nekā traka nav. Protams, spēle mainījusies, jo aizgājuši prom divi spēlētāji, bet, kā redzams, tā nav kļuvusi sliktāka," basketbolists ir noskaņots optimistiski. Arī komandas mikroklimats neesot cietis: "Protams, Mārtiņš un Tairons nebija slikti spēlētāji un cilvēki, bet domāju, ka mikroklimatu viņu aiziešana nemainīja. Drīz klāt jābūt arī jaunajam saspēles vadītājam, tā kā viss ir normāli."

"Bijām plānojuši vairāk spēlēt uz apakšu un pacietīgi izspēlēt kombinācijas. Tā arī darījām, bet ar aizsardzību viss nebija kārtībā, jo necīnījāmies līdz galam. Tāpēc tas spēles vidus bija, kā bija, bet galvenais, ka uzvarējām. Trešo ceturtdaļu sākām ļoti nopietni, lai neļautu ieskrieties "Zemgalei", kas arī izdevās," uzbrucējs komentēja šīvakara maču ar "Zemgali".


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: jimmmy
, 2009-01-24 21:18, pirms 15 gadiem
jimmmy rakstīja: tikai ne atkal kaarteejais melnais, gribeetos redzeet musu pasu dzekus....
nav jau mums tik daudz to labo latviešu saspēlnieku ,komandai, kura grib izcīnīt čempionu titulu, vajag arī labus spēlētājus
, 2009-01-24 21:20, pirms 15 gadiem
tblstat.net: Bernard King - Turkish Basketball League Player , tā runā, ka tas varētu būt Bernards Kings (Antalya BSB)... nu protams, ka nekas nav par 100%, tapēc nevajag to uzreiz apspēlēt kā nākamo BKV spēlētāju...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-24 21:47, pirms 15 gadiem
masalskis123 rakstīja: Drīz klāt jābūt arī jaunajam saspēles vadītājam, tā kā viss ir normāli."

kurš tad tas būs?
ir dzirdēts ka ir interese par Villiju Dīnu , un puisis ar jau ilgi bez kluba aizsēdējies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-25 00:10, pirms 15 gadiem
Par jums !
, 2009-01-25 01:55, pirms 15 gadiem
BKV politika ir taada; 1 vai 2 viesspeeleetaaji kas ir labaaki par latvieshiem lai letinjiem ir no kaa maaciities...
, 2009-01-25 10:18, pirms 15 gadiem
jankacooll rakstīja: BKV politika ir taada; 1 vai 2 viesspeeleetaaji kas ir labaaki par latvieshiem lai letinjiem ir no kaa maaciities...
pareiza politika .... agrak Kraulins ta teica tie bija tie laiki kad S Richu iegadajas .....
Gregs Vitingtons. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
26

Duelēšanos LBL pusfināla stadijā uzsāks čempione VEF un pārsteidzošā "Liepāja"

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfināla kārta šovakar iesāksies ar spēli "Rimi" Olimpiskajā centrā, kur pulksten 19:00 sāksies sērija līdz tīrs uzvarām starp aktuālo valsts čempionvienību "VEF Rīga" un nedaudz pārsteidzoši pusfinālu sasniegušo "Liepāju". Spēles tiešraidi demonstrēs kanāls TV4.
Kristaps Ķilps. Foto: Jānis Martels
40

45 vadības maiņas un Ķilpa 38 punkti: "Ogre" pirmoreiz kopš 2017. gada bez pusfināla

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālā otro sezonu pēc kārtas piedalīsies "Liepāja", kura ceturtdaļfināla sērijas piektajā kaujā izbraukumā pagrinājumā uzveica (85:81) "Ogri". Ogrēnieši, skaitot pabeigtās sezonas, pēdējoreiz pusfinālu nesasniedza 2017. gadā.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
17

Klavelam 26 punkti, ''Prometey'' kļūst par divkārtējo LAT-EST čempioni

Šodien Igaunijas galvaspilsētā Tallinā par divkārtējo apvienotās Latvijas - Igaunijas basketbola līgas čempioni kļuva Ukrainas komanda ''Prometey'', kas sīvā cīņā ar 91:83 pārspēja ''Kalev''/''Cramo''. Par spēles varoni kļuva Puertoriko basketbolists Džians Klavels, kuram sezonas rezultatīvākā spēle - 26 punkti.