Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Blumbergs pastiprinās BK ''Liepāja''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Blumbergs pastiprinās BK ''Liepāja''
Roberts Blumbergs. Foto: Jānis Lārmanis

Sportacentrs.com esošā informācija liecina, ka Latvijas basketbola komanda BK ''Liepāja'' panākusi vienošanos ar latviešu spēka uzbrucēju Robertu Blumbergu, kas pieteikts komandas sastāvā dalībai Latvijas kausa izcīņā un Latvijas - Igaunijas basketbola līgā.

Ventspilī dzimušais 22 gadus vecais spēka uzbrucējs Roberts Blumbergs pirms iepriekšējās sezonas atgriezās Latvijā pēc diviem pavadītiem gadiem ASV NCAA studentu čempionātā. Basketbolists pievienojās ''Valmiera Glass/ViA'' klubam, Latvijas - Igaunijas basketbola līgā aizvadot 22 spēles un izceļoties ar 13.7 punktus vidēji spēlē un 7.9 atlēkušām bumbām. Pēc sezonas jau izskanēja informācija, ka Blumbergs Valmierā karjeru neturpinās un starpsezonā bija jauna kluba meklējumos.

Jau pirmdien Blumbergs aizvadīja pārbaudes spēli BK ''Liepāja'' sastāvā zaudējumā pret ''VEF Rīga'' ar 81:88, gūstot astoņus punktus nospēlētajās 22 minūtēs. Tieši spēka uzbrucēja postenī ''Liepāja'' lūkojās pēc pastiprinājuma. Šobrīd zināms, ka jauno sezonu Roberts Blumbergs uzsāks Liepājas sastāvā, esot komandas pieteikumā Latvijas kausa izcīņai un Latvijas - Igaunijas basketbola līgā. Vienošanos paredzēts noslēgt ar iespēju, ka sezonas gaitā basketbolists, iespējams, pametīs vienību. ''Liepājas'' basketbola vadība gan uzsver, ka šis nav līdzīgs gadījums kā ar Riharda Kuksika piesaisti iepriekšējā sezonā un turpmāko mēnešu laikā noritēs sarunas par Blumberga palikšanu Liepājā visas sezonas garumā.

BK ''Liepāja'' jauno 2020./2021.gada sezonu Latvijas - Igaunijas līgā uzsāks 3.oktobrī ar spēli pret BK ''Ventspils'' .

     [+] [-]

, 2020-09-26 11:05, pirms 4 gadiem
Talantīgs čalis, taču laukumā neko lieku, izņemot rūpes par personīgo statistiku, nedara. Kaplis Blumbergs nav pinīgi noteikti, taču kā punktu mašīna, ja todien ir krītamā reize, noteikti ir labs.