Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jūrmala" atkal pārāka par "Ogri" un izcīna LBL bronzas godalgas

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

"Jūrmala" atkal pārāka par "Ogri" un izcīna LBL bronzas godalgas
Denis Krestiņins
Foto: Ritvars Raits

"Olybet" Latvijas Basketbola līgā (LBL) noslēgusies bronzas sērija. Tās trešajā spēlē "Jūrmala" savā laukumā atkal spēja apspēlēt "Ogres" basketbolistus ar rezultātu 80:67, izcīnot bronzas godalgas.

Bronzas sērijā līdz trīs uzvarām divas uzvaras spējusi izcīnīt "Jūrmala", kas divās interesantās spēlēs bija pārāka ar 77:71 un 99:83. Abos mačos jūrmalnieki ir dominējuši konkrētos spēles elementos, visu izšķirot detaļām. Spēle groza apakšā un precīzie tālmetieni bija "Jūrmalas" firmas zīme, kamēr "Ogre" īsti nebija radusi veidu, kā iedzelt jūrmalniekiem. Lai izglābtos, ogrēniešiem šodien vajadzēja uzvarēt izbraukumā.

Spēli labāk sāka laukuma saimnieki, tiekot pie vairākām iespējām iegūt vismaz septiņu punktu pārsvaru. To pēc teju četrām nospēlētām minūtēm paveica Artūrs Strēlnieks, bet pēc tam Kristaps Pļavnieks lika "Ogrei" ņemt pārtraukumu pie rezultāta 9:0. Minūtes pārtraukums "Ogrei" nāca par labu, viesiem arī veicot 9:0 izrāvienu. "Jūrmala" spēja atgriezties vadībā, bet vēl lielāku pārsvaru neļāva iegūt Roberts Niedra, bloķējot vairākus metienus. Nerezultatīvā pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 12:9 "Jūrmalas" labā.

Arī šajā mačā "Ogrei" bija problēmas cīņā par atlēkušajām bumbām pie sava groza. Jūrmalnieki ne vienmēr spēja savas otrās iespējas realizēt, raidot garām metienu pēc metiena. Aizsardzība pirmajā puslaikā dominēja pār uzbrukumu, bet rezultāta starpība turējās ap četriem punktiem. Otrās ceturtdaļas vidū Kristaps Pļavnieks noslēdza ātro pretuzbrukumu, liekot pretiniekiem ņemt pārtraukumu (19:13). Arī šoreiz tas nāca viesiem par labu, rezultāta starpībai sadilstot līdz minimumam. Puslaika izskaņā "Jūrmala" nospēlēja uz groza apakšu, kas nesa rezultātu. Mājinieki uzvarēja puslaiku ar rezultātu 27:24.

Otrā puslaika ievadā "Ogre" pirmo reizi izvirzījās vadībā, kad pēc divām nospēlētām minūtēm Guntis Sīpoliņš realizēja tālmetienu (33:31). Līdz ceturtdaļas vidum cīņa ritēja punkts punktā, bet tad Mārcis Vītols realizēja tālmetienu, palielinot rezultāta starpību līdz pieciem punktiem. Otrā laukuma galā ar to pašu atbildēja Ervīns Jonāts, nedodot "Ogrei" iespēju atrauties. Andrejs Šeļakovs pretiniekiem turpināja sagādāt lielas grūtības pretiniekiem, ar precīziem metieniem atgūstot vadību "Jūrmalai" (44:42). Trešās ceturtdaļas beigas labāk aizvadīja mājinieki. Pēdējā uzbrukumā veiksme nāca talkā Artūram Strēlniekam, kurš trāpīja tālmetienu un uzstādīja rezultātu pēc 30 minūtēm - 51:44.

Spēles izšķirošais nogrieznis sākās ar Strēlnieka pārķerto bumbu un diviem viegliem punktiem. "Jūrmala" ar to sāka savu izrāvienu, bet pēc Denisa Krestiņina skaistā trieciena grozā no augšas "Ogre" īsā laikā paņēma jau otro pārtraukumu (57:44). Pēc pārtraukuma Uģis Pinete realizēja divus tālmetienus, noliekot "Ogri" uz dēļiem. Ogrēnieši uzreiz cēlās kājās un veica 7:0 izrāvienu, nedomājot tik viegli padoties. Mājinieki steidzīgi paņēma minūtes pārtraukumu, bet pēc tā atguva iniciatīvu. "Ogre" vairs nespēja saasināt cīņu šajā mačā, "Jūrmalai" pārliecinoši turoties vismaz 15 punktus priekšā pretiniekiem. "Ogre" vēl centās presingot, bet lieki. "Jūrmala" triumfēja spēlē ar rezultātu 80:67 un izcīnīja bronzas godalgas.

Uzvarētāju labā 18 punktus guva Andrejs Šeļakovs, bet pa 12 punktiem Denisam Krestiņinam un Uģim Pinetem, kurš atdeva arī astoņas rezultatīvas piespēles. "Ogres" rindās ar attiecīgi 18 un 17 punktiem izcēlās Mārcis Vītols un Jānis Pozņaks.

"Olybet" LBL, sērija par 3. vietu, 23. maijs

"Jūrmala" - "Ogre" 80:67 (12:9, 14:15, 24:20, 29:23)

"Jūrmala": Šeļakovs 18, Pinete 12 (8 rp), Krestiņins 12 (6 ab), Strēlnieks 10 (6 ab, 4 pb), Žvīgurs 9, Pļavnieks 9, Jonāts 8 (8 ab), Saulītis 2, Jeromanovs (5 rp, 3 pb), Kārlis, Dilevka, Lauls.
"Ogre": Vītols 18, Posņaks 17, J.Antrops 6, Sīpoliņš 6, G.Antrops 5, Zēbergs 4, Atelbauers 4, Dārgais 3 (7 ab), Bērziņš 2, Mizis 2, Sirsniņš (10 rp), Niedra.

Latvijas Basketbola līgas bronzas sērija

PārisKomandaKomanda1.spēle2.spēle3.spēle4.spēle5.spēleSērijā
1.Jūrmala-Ogre77:7199:8380:673 - 0

  +3 [+] [-]

, 2018-05-23 21:21, pirms 6 gadiem
Apsveicu gan Jūrmalu ar pelnītu medaļu, gan Ogri ar lielisku sezonu. abām komandām izdevās iekost līderiem, kas ir ļoti apsveicami, kā arī izdevās savākt visai cienījamu sastāvu priekš LBL. Lai būtu kas vairāk iespējams, jābūt vairāk līdzekļiem, jāpiesaista izlases līmeņa spēlētāji no vietējiem, kā arī pāris sakarīgi leģionāri. Vietējo spēlētāju resursi, kas spētu vilkt spēles pirmās otrās vietas līmenī mums nav tik lieli. Tāpēc jo vairāk ir apsveicami tas, kā abas komandas spēlēja visas sezonas garumā. Šīs būtu labas komandas, kur spēlēt talantīgākajiem jaunajiem, kurus neņem VEF un Ventspils. Ja par Jūrmalas komandu varētu teikt, ka tur ir vairāki spēlētāji, no kuriem varētu sagaidīt izaugsmi un līmeņa augšanu, karjeras perspektīvas, kā Žvigurs, varbūt Pļavnieks vai Kārlis, tad OGrei sastāvs ir lielākoties no spēlētājiem, kuri karjeras maksimālos griestus jau ir sasnieguši vai arī jau ir norietā. Vajadzētu vairāk svaigas asinis.

  -3 [+] [-]

, 2018-05-23 21:26, pirms 6 gadiem
garlaicīgs basketbols

  -1 [+] [-]

, 2018-05-23 21:37, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Apsveicu gan Jūrmalu ar pelnītu medaļu, gan Ogri ar lielisku sezonu. abām komandām izdevās iekost līderiem, kas ir ļoti apsveicami, kā arī izdevās savākt visai cienījamu sastāvu priekš LBL. Lai būtu kas vairāk iespējams, jābūt vairāk līdzekļiem, jāpiesaista izlases līmeņa spēlētāji no vietējiem, kā arī pāris sakarīgi leģionāri. Vietējo spēlētāju resursi, kas spētu vilkt spēles pirmās otrās vietas līmenī mums nav tik lieli. Tāpēc jo vairāk ir apsveicami tas, kā abas komandas spēlēja visas sezonas garumā. Šīs būtu labas komandas, kur spēlēt talantīgākajiem jaunajiem, kurus neņem VEF un Ventspils. Ja par Jūrmalas komandu varētu teikt, ka tur ir vairāki spēlētāji, no kuriem varētu sagaidīt izaugsmi un līmeņa augšanu, karjeras perspektīvas, kā Žvigurs, varbūt Pļavnieks vai Kārlis, tad OGrei sastāvs ir lielākoties no spēlētājiem, kuri karjeras maksimālos griestus jau ir sasnieguši vai arī jau ir norietā. Vajadzētu vairāk svaigas asinis.
Nekāps augstāk nekur Pļavnieks, vai nu LBL vai kādas ārzemju otrās līgas, viņam bija iespēja....

  -1 [+] [-]

, 2018-05-23 21:40, pirms 6 gadiem
Sveiciens Valmierā pabijušajiem Jūrmalas puikām, tiesa, Haralda galīgi nekādā spēle play off posmā mani pārsteidza... Nu, riktīgs happy end jūrmalniekiem sanāca - "krusttēvs" visu sezonu aiz muguras un finišā pats kar saviem protežē medaļas kaklā. Pelnītas tās nenoliedzami, bet bez "krusttēva" šāds ne jau lēts projekts laikam neizrullētu vis. Ogrei kaut kā pietrūka sastāvā, toties viens treneris bija par daudz... Trīsreiz var minēt, kurš.

  +7 [+] [-]

, 2018-05-23 21:42, pirms 6 gadiem
Pildiņ, vai Posņaks ir Pozņaks pa suveizdiski? Cik zinu, Jānim nav zviedru pilsonība...

  +2 [+] [-]

, 2018-05-23 21:43, pirms 6 gadiem
Nevis garlaicīgs bbols, kam piekrist nevar pat par 1/10, bet garlaicīga sērija, pateicoties vienas komandas trenera darbam. Visas cerības, ka Jūrmala (kā plānots) nākamsezon startēs Eiropā, citādi Gulbim tomēr jāsāk meklēt pakāpi prestižāks klubs, kur attīstīties.

Visu cieņu, fenomenāls sniegums sezonas garumā, atskaitot pašu BBL fināla pirmo spēli, kurā pēkšņi viss saira pa vīlēm.

Esmu lepns, ka fanoju par šādu komandu.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-23 21:44, pirms 6 gadiem
Gaidīju vairāk no Ogres šajā sezonā

     [+] [-]

, 2018-05-23 21:45, pirms 6 gadiem
wolmar rakstīja: Sveiciens Valmierā pabijušajiem Jūrmalas puikām, tiesa, Haralda galīgi nekādā spēle play off posmā mani pārsteidza... Nu, riktīgs happy end jūrmalniekiem sanāca - "krusttēvs" visu sezonu aiz muguras un finišā pats kar saviem protežē medaļas kaklā. Pelnītas tās nenoliedzami, bet bez "krusttēva" šāds ne jau lēts projekts laikam neizrullētu vis. Ogrei kaut kā pietrūka sastāvā, toties viens treneris bija par daudz... Trīsreiz var minēt, kurš.
Kas liedza Ogrei, kurai 2x lielāks budžets, piesaistīt kādu no šiem spēlētājiem? Šis sastāvs tika salasīts kopā vasaras gaitā, kad par viņiem neviens neinterējās (protams, par kaut cik atbilstošu atalgojumu), kad visas komandas pa lielam bija jau nokomplektējušās.

Par treneri gan skaidrs. Nu nav šis uzvarētājs, nav pagaidām..

  +2 [+] [-]

, 2018-05-23 22:05, pirms 6 gadiem
Gulbis pret Visocki-Rubeni 6:1 šosezon.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-23 22:06, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Gulbis pret Visocki-Rubeni 6:1 šosezon.
Un tas pats zāģis spēlē, kurā pilnīgi nekas neizšķīrās.

     [+] [-]

, 2018-05-23 22:12, pirms 6 gadiem
itkā Ogrei bija jāņem šī sērija kā eksperti iepriekš teica

     [+] [-]

, 2018-05-23 22:35, pirms 6 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Nevis garlaicīgs bbols, kam piekrist nevar pat par 1/10, bet garlaicīga sērija, pateicoties vienas komandas trenera darbam. Visas cerības, ka Jūrmala (kā plānots) nākamsezon startēs Eiropā, citādi Gulbim tomēr jāsāk meklēt pakāpi prestižāks klubs, kur attīstīties.

Visu cieņu, fenomenāls sniegums sezonas garumā, atskaitot pašu BBL fināla pirmo spēli, kurā pēkšņi viss saira pa vīlēm.

Esmu lepns, ka fanoju par šādu komandu.
Ja Jūrmala aiziet kaut vai uz FIBA Eiropas kausu, kur viņi spēlēs? Elektrum? Ja spēles neieliek otrdienā, tad viņiem problēmas ar zāli var rasties, protams, ja LBL nenāktu pretī tā, ka VEF un LU LBL spēles liktu izbraukumos tad.

  +4 [+] [-]

, 2018-05-23 22:58, pirms 6 gadiem
Es gan domāju, ka Jūrmalas projekts tapa krietni vien nopietnākā veidā,nekā to te pasniedz... Sak, ganījās zaļā pļavā nevienam nevadzīgi bullēni, un tad nu pēdējā brīdī kāds gudrinieks tos sasvilpa kopā... Manuprāt, tur visi puslīdz jau bija sarunāti, sazvanīti laikus, tikai gaidīja divus vārdus no "krusttēva": nauda būs! Kā tie pienāca, tā puikas iznāca saulītē. Šī gluži nav manis nosapņota versija, to kāds no vietējās basketbola virtuves man jau sezonas laikā atklāja.

     [+] [-]

, 2018-05-23 23:00, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Nekāps augstāk nekur Pļavnieks, vai nu LBL vai kādas ārzemju otrās līgas, viņam bija iespēja....
es tik minēju kā varbūtību, iespējamību, lai gan skaidri apzinos, ka visticamāk LBL ir viņa griesti. Nav augums, nav fiziskais, teorētiski, fizisko var uzlabt, bet visticamāk, ka tomēr nē.

     [+] [-]

, 2018-05-23 23:04, pirms 6 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Nevis garlaicīgs bbols, kam piekrist nevar pat par 1/10, bet garlaicīga sērija, pateicoties vienas komandas trenera darbam. Visas cerības, ka Jūrmala (kā plānots) nākamsezon startēs Eiropā, citādi Gulbim tomēr jāsāk meklēt pakāpi prestižāks klubs, kur attīstīties.

Visu cieņu, fenomenāls sniegums sezonas garumā, atskaitot pašu BBL fināla pirmo spēli, kurā pēkšņi viss saira pa vīlēm.

Esmu lepns, ka fanoju par šādu komandu.
ogres sastāvs tomēr pa lielam bija klasi zemāks daudzās pozīcijās. Tāpēc domāju, ka trenerim neko dižī pārmest nevar. Solīds sniegums visā sezonas garumā ar pāris pārsteigumiem, kur tika sasniegts pat vairāk, kā tika cerēts, bet galaiznākums pilnīgi loģisks, ceturtā vieta godam izcīnīta un penīta

  -2 [+] [-]

, 2018-05-23 23:05, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Gaidīju vairāk no Ogres šajā sezonā
kas tur tāds sastāvā bija, lai gaidītu vairāk? domāju, ka tika sasniegts maksimālais iespējamais rezultāts ar esošajiem spēlētāju resursiem un pat mazliet vairāk.

     [+] [-]

, 2018-05-23 23:09, pirms 6 gadiem
Ogres ceturtā vieta ir loģiska, jo tālāk sezonā tomēr bija grāvis. Tikai pēc tam otrs četrinieks plus Valmiera/ORDO (bez ORDO naudas).

     [+] [-]

, 2018-05-23 23:14, pirms 6 gadiem
Ja skatamies pa godīgo, vēsu prātu, tad Ogres lielākoties trešā ešalona spēlētāji pret Jūrmalas otro nospēlēja cienījami un rezultāts atbilst komandu līmenim un iespējām. Šogad bija tīri neslikta sezona no vietējo spēlētāju viedokļa raugoties. Vienīgais nosacītais, bet drīzāk tomēr reālais trūkums, tas ir jauno talantu trūkums šādās komandās. Būtu labāk, ja galvenās lomas 3-6 vietu komandās spēlētu tie, kuriem ir talants, jauniešu izlašu spēlētāji, kuriem vēl ir perspektīvas uz izaugsmi un karjeru. Tas būtu liels pluss jaunajiem.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-23 23:57, pirms 6 gadiem
wolmar rakstīja: Es gan domāju, ka Jūrmalas projekts tapa krietni vien nopietnākā veidā,nekā to te pasniedz... Sak, ganījās zaļā pļavā nevienam nevadzīgi bullēni, un tad nu pēdējā brīdī kāds gudrinieks tos sasvilpa kopā... Manuprāt, tur visi puslīdz jau bija sarunāti, sazvanīti laikus, tikai gaidīja divus vārdus no "krusttēva": nauda būs! Kā tie pienāca, tā puikas iznāca saulītē. Šī gluži nav manis nosapņota versija, to kāds no vietējās basketbola virtuves man jau sezonas laikā atklāja.
Tieši tā! Jūrmalas pirmā spēle Jēkabpilī neatstāja ne mazākās šaubas par to, ka sastāvs jau sen ir nokomplektēts, spēlētāji labi trenējušies, saspēlējušies un pilnīgi gatavi sezonai. Medaļas šogad - pilnīgi loģisks un likumsakarīgs rezultāts.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-24 00:06, pirms 6 gadiem
Jūrmala reāli varētu iekost labi Ventspilij.. žēl ka Vefs bija pretī pusfinālā

     [+] [-]

, 2018-05-24 00:16, pirms 6 gadiem
[quote viecha5]
Jūrmala reāli varētu iekost labi Ventspilij.. žēl ka Vefs bija pretī pusfinālā
[/
noteikti būtu bijusi interesantāka sērija pret Ventspili. Tur būtu līdzīgāki dueļi starp spēlētājiem, lai gan kopumā talanta un pieredzes daudzums ir tomēr jūtami Ventspils pusē. Ventspilī tomēr spēlē esošie, bijušie izlases spēlētāji, kandidāti. Tas tomēr ir rādītājs. Tāpat, kā rāditājs ir arī tas, ka Jūrmalas sastāvā atiecībā pret Ogres sastāvu, spēlē svaigi jauniešu izlašu līderi, Žvīgurs, Pļavnieks, LBL Čempions Jonāts, Kārlis, izlases rindās spēlējušais Šeļakovs, ilgstošs VEf spēlētājs Strēlnieks. Tas viss tomēr norāda uz pārākumu pret Ogres sastāvu.
Līdz ar to es uzskatu, ka Jūrmalas uzvara ir likumsakarīga, nekādu pārsteigumu. Bet sērija pret Ventspili noteikti būtu līdzīgāka. Redzēs, kā ies Ventspilij ar VEF, ja turpmāk VEF visu sēriju novadīs tikai ar uzvarām, tad tas tikai apstiprinās pieņēmumu par to, kas sērija pret Jūrmalu varēja būt interesants pasākums

     [+] [-]

, 2018-05-24 00:16, pirms 6 gadiem
Voinam nebija neerti pasniegt medaļas?

     [+] [-]

, 2018-05-24 00:30, pirms 6 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Nevis garlaicīgs bbols, kam piekrist nevar pat par 1/10, bet garlaicīga sērija, pateicoties vienas komandas trenera darbam. Visas cerības, ka Jūrmala (kā plānots) nākamsezon startēs Eiropā, citādi Gulbim tomēr jāsāk meklēt pakāpi prestižāks klubs, kur attīstīties.

Visu cieņu, fenomenāls sniegums sezonas garumā, atskaitot pašu BBL fināla pirmo spēli, kurā pēkšņi viss saira pa vīlēm.

Esmu lepns, ka fanoju par šādu komandu.
Kāda tur trenera vaina, ja Jūrmalai katrā vai gandrīz katrā pozīcijā pretī mazliet labāks, mazliet talantīgāks vai mazāk uzbarojies spēlētājs? Ja treneris šo sastāva izvēli veica pats, labi zinot, ka ir pieejami citi labāki spēlētāji, tad tur vēl varētu runāt par trenera vainu.

     [+] [-]

, 2018-05-24 07:54, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Kāda tur trenera vaina, ja Jūrmalai katrā vai gandrīz katrā pozīcijā pretī mazliet labāks, mazliet talantīgāks vai mazāk uzbarojies spēlētājs? Ja treneris šo sastāva izvēli veica pats, labi zinot, ka ir pieejami citi labāki spēlētāji, tad tur vēl varētu runāt par trenera vainu.
Jeris un Deniss - citu pārākumu nevaru pat ar mikroskopu ieraudzīt. Kamēr pretējā pusē visi grib būt varoņi un tik puļī troikas uz nebēdu.

     [+] [-]

, 2018-05-24 09:21, pirms 6 gadiem
VEFam ir visu laiku problēmas ar zālēm. Bet neko - spēlē.
Real Rebel rakstīja: Ja Jūrmala aiziet kaut vai uz FIBA Eiropas kausu, kur viņi spēlēs? Elektrum? Ja spēles neieliek otrdienā, tad viņiem problēmas ar zāli var rasties, protams, ja LBL nenāktu pretī tā, ka VEF un LU LBL spēles liktu izbraukumos tad.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-05-24 11:03, pirms 6 gadiem
wolmar rakstīja: Es gan domāju, ka Jūrmalas projekts tapa krietni vien nopietnākā veidā,nekā to te pasniedz... Sak, ganījās zaļā pļavā nevienam nevadzīgi bullēni, un tad nu pēdējā brīdī kāds gudrinieks tos sasvilpa kopā... Manuprāt, tur visi puslīdz jau bija sarunāti, sazvanīti laikus, tikai gaidīja divus vārdus no "krusttēva": nauda būs! Kā tie pienāca, tā puikas iznāca saulītē. Šī gluži nav manis nosapņota versija, to kāds no vietējās basketbola virtuves man jau sezonas laikā atklāja.
ko Tu ņemies par to krusttēvu? ir taču jāpriecājas par katru klubu LBL, kas turpina pastāvēt un saņem līdzekļus no atbalstītājiem. Vai Tev grauž, ka Valmierai pagāšsezon krusttēvs tā arī nepateica tos divus vārdus?

     [+] [-]

, 2018-05-24 11:46, pirms 6 gadiem
Tas, ka nevari ieraudzīt, tas tomēr vairāk saistīts ar varēšanu vai gribēšanu saredzēt. Uzskatāmi redzams pārākums daudzās pozīcijās, par to liecina kaut vai atšķirības vairāku spēlētāju iepriekšējā klubu pieredzē, faktā, ka ir būts un kandidēts uz izlasi. Tas tomēr ir spēlētāja spēju novērtējums. Objektīvs. Izcīnītie tituli. Saliekot to visu kopā mikroskops nav īpaši nepieciešams

     [+] [-]

, 2018-05-24 12:59, pirms 6 gadiem
spēle bija briesmīga un nebaudāma. prieks par Jūrmalas uzvaru!

Un par Pļavnieku.. vispār jābrīnās, ka pēc tā, ko viņš sastrādāja laukumā, Gulbis viņu neatsēdināja malā.. ne tur talanta, ne tur dotumu.. brīnos,ka vēl spēlē!

  +2 [+] [-]

, 2018-05-24 14:02, pirms 6 gadiem
user rakstīja: ko Tu ņemies par to krusttēvu? ir taču jāpriecājas par katru klubu LBL, kas turpina pastāvēt un saņem līdzekļus no atbalstītājiem. Vai Tev grauž, ka Valmierai pagāšsezon krusttēvs tā arī nepateica tos divus vārdus?
Redzi, Valmierai "krusttēvs" tos divus vārdus nekādi nevarēja pateikt, jo Valmieras/ORDO izpilddirektors nebija viņa asinsradinieks. Tā kā faktiski šo bronzu varam uzskatīt par cienīgu ģimenes projektu. Nē, man neskauž, jo Jūrmalā pašu puikas vien spēlē, arī Deniss (Autor, Deniss ar 2 "s", tāpat kā "teniss", jo tas ir krievu vārds nevis leišu!) Krestiņins patiesībā jau pa pusei latvietis pēc tik ilgiem gadiem Latvijā nospēlētiem. Vienkārši mani besī tā aura, kāda ap šo komandu radīta, ka "no nekā un tukšā vietā"... Fleitēt ta nevajag! Jau laicīgi tika savākts normāls sastāvs, spēcīgs ar labu treneri, tam visas pa kluso tik meklēta nauda, un galvenais meklētājs, visticamāk, bija vīrs, kam svars LBS un vēl citā krietni treknā kantorī. Kad viņš pateica, ka būs, tad arī viss tā pēkšņi kā uz līdakas pavēli parādījās rampas ugunīs!
Bet Jūrmalas puikas malači, paņēma regulārajā sezonā praktiski visu ņemamo, arī BBL sudrabs nav smādējams, pie tam, zelts jau tur tika pazaudēts pirmajā mačā savā laukumā, kad komanda ļoti vāji nospēlēja. Pēc tam Lietuvā jau uz brīnumu cerēt nenācās.