Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: lkrnpk

Barons fans saka "ASK izjukt nedrīkst!"

Barons fans saka "ASK izjukt nedrīkst!"

ASK Rīga nedrīkst izjukt, lai kā arī kādam Barona fanam to gribētos. Jo kas tad paliks? Vai Baronam turpmāk galvenās spēles būs pret sīčiem (VEF) un lauķiem (Valmiera, Liepāja, V********)? Vai tādas uzvaras Barona fani gaida?

Es nē.

Barons ir kā "iņ" un ASK ir kā "jaņ"
Barons ir "alfa" un ASK Rīga ir "omega" (un otrādi) Latvijas basketbolā.
Bez ASK Rīga nebūs līdzsvara spēkā galvaspilsētā, tāpat kā bez Barona un tikai ar ASK Rīgu...

Jau Zvaigžņu karu sāga parādīja to, ka tieši līdzsvars spēkā ir tas, kas nodrošina harmoniju. Bez ASK Rīga, spēku balanss tiks izjaukts, Rīgas arēnas un halles kļūs vēl tukšākas kā līdz šim u.t.t.

Es uzskatu, ka Zonnem, Vanagam un citiem Barona cilvēkiem (ne ar naudu), bet runājot ar cilvēkiem un sniedzot atbalstu ir jāpalīdz ASK Rīgai piecelties, jo kas bija Barons bez ASK? Barons bez ASK bija viduvējība, tāpat kā ASK bez Barona...

Šos divus klubus nevar atdalīt vienu no otra, patīk tas vai nē. kaut arī viņu fani zog Barona saukļus, dziesmas un visu pārējo...


, 2009-05-23 00:28, pirms 15 gadiem
Pats tu esi lauķis un vienā vārdā zābaks, kas zābaks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-23 00:32, pirms 15 gadiem
lkrnpk, 00:29, pirms dažām sekundēm, citēt
garais_999 rakstīja: Pats tu esi lauķis un vienā vārdā zābaks, kas zābaks
15 VEF fani jūs pārkliedza pēdējā jūsu spēlē LBL šogad, piecpadsmit!!!!
--------------------
tu gan esi dīvains, es tajā spēlē biju, mazgadīgie VEF fani tik bravurīgi blāva tikai tāpēc, ka 10 minūtes oirms spēles viss bija skaidrs.

Starp citu, nu ja VEF ir fani, tad es esmu ēzelis, Rīgas spēles tribīnes, kā ir tukšas, tā vienmēr arī būs
, 2009-05-23 00:33, pirms 15 gadiem
Kas Jauns?, 00:29, pirms 3 minūtēm, citēt
garais_999 rakstīja: Pats tu esi lauķis un vienā vārdā zābaks, kas zābaks
beidzot esam vienā frontē
-----------------
godīgi sakot, pat jābrīnās, ka man kaut ko skarbu atkal neuz.irsi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-23 00:42, pirms 15 gadiem
vo, vo, paskatīsimies, kas būs nākošgad
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-23 00:46, pirms 15 gadiem
Vai tik cienītkungam nav šodien kaut kas stiprāks ņemts uz krūts ? Es saprotu šī teksta jēgu un tomēr nosaukt pārējās komandas par lauķiem ? Gribās teikt, aizver muti kropl.i, iedomīgais prātā jā.tais rīdziniek', bet es tā neteikšu, neesi tā vērts, lai es bendētu savus nervus, lamājoties uz Tevi.
, 2009-05-23 00:59, pirms 15 gadiem
cool4life rakstīja: bet es nesaprotu kādēļ tu tā domā.. kādēļ tu domā, ka Barons kļūs vājāks? manuprāt, ļoti labvēlīga situācija ir Baronā, lai nākamsezon sasniegtu kaut ko lielu.. Šajā sezonā bija mazi tēriņi, tas nu gan ir jāatdzīst, jo tika atlaisti praktiski visi komandas dārgākie spēlētāji (Alex,Gusts). Pie tam, ja rīdzinieki sabalsos par pareizajiem cilvēkiem, Šlesera veidolā, tad Rīgas basketbola attīstībai pavērsies plašas iespējas. Un nevar aizmirst, ka Zonne pats ir bagāts un Baronam ir labi sponsori.. Tikmēr BKV ir viens Lembergs.
ASK, protams, deva pāris spēlētājiem iespēju spēlēt augstā līmenī, bet ne jau brīvprātīgi.. Pilnīgi nekas neliecina par to, ka ASK nākamsezon nesāktu ar tādu pašu politiku, tā kā..
Acīmredzot, tev ASK saistas ar kaut ko ļoti mīļu (?), ja jau esi tik satriekts, bet reāli tas pats VEF lēnām bet ar katru gadu progresē..
BKV ir viens Lembergs, bet tu ir nafta, kamēr Baronam ir NĪ kas iet uz grunti un ceļu būve, kam ļoti grūti ies, tāpēc neesi tik pārliecināts, ka Baronam ies tik labi kā līdz šim!
, 2009-05-23 01:15, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš QUOTE_WROTE: Vai tik cienītkungam nav šodien kaut kas stiprāks ņemts uz krūts ? Es saprotu šī teksta jēgu un tomēr nosaukt pārējās komandas par lauķiem ? Gribās teikt, aizver muti kropl.i, iedomīgais prātā jā.tais rīdziniek', bet es tā neteikšu, neesi tā vērts, lai es bendētu savus nervus, lamājoties uz Tevi.
Es saprotu Bērziņa kungs par ko Jūs aizsvilāties...ne kuram katram patiktu, ka viņa izcelsmes vietu nosauktu par to kā nosauca šī teksta autors...BET...vai Jūs neiebraucat auzās ar tekstu "iedomīgais prātā jā.tais rīdziniek'"???

Jums ir kāda fobija pret galvaspilsētu...??? Mūžīgi esmu saskāries provinces pilsētas ar tekstu..ā rīdzinieks..

Bet taisnība Tev ir...visa dzīve norit ūdensgalvā...Rīgā...un tie iedomīgie velkas šurp kā tarakāni uz drupačām...
, 2009-05-23 01:16, pirms 15 gadiem
iedomīgais prātā jā.tais rīdziniek'>>>tev ir kaut kāda provinces fobija piemetusies???
, 2009-05-23 01:33, pirms 15 gadiem
zog saukļus hā hā noteikti

p.s. barons jau nemaz nav visas melodijas panjemuši no dažādiem eiropas klubu faniem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-23 03:39, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: aa un otri lauķi - Ventspils nakamas nedelas sakuma panjems LV čempi..
Čempi gan viņi nepņems.
, 2009-05-23 07:50, pirms 15 gadiem
sviestains topic
, 2009-05-23 08:37, pirms 15 gadiem
vnk forsh topiks,tgd megjini citus klubus sanaidot, tos noliekot???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-23 09:30, pirms 15 gadiem
nja, var redzet ka autors nekad talak par rigas pierobezu nav bijis ja ventspili, valmieru un ik ipasi liepaju var nosaukt par laukiem
, 2009-05-23 09:46, pirms 15 gadiem
domaaju ka ASK ir aiznjeemies vienu saukli tikai bet barons fani dzied dziesmas kuras jadzied ir futbola laukumaa kad speelee izlase ta kaa daudz nevajag d...t un ASk neizjuks!!!! PAR LIELU ASK!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-23 11:58, pirms 15 gadiem
Par lauķiem gan nevajadzētu kādu saukt. Tas, ka ASK izjukt nedrīkst, tas ir skaidrs. Un tie Barona fani, kas saka, ka ASK vajagot izjukt, tie, manuprāt, ir pilnīgi auni. Jo kā zināms, tieši konkurence ir tā, kas dzen uz priekša un tieši konkurence mums piedāvaja divas ļoti labas sezonas (pirms šīs).
, 2009-05-23 13:00, pirms 15 gadiem
Klau, lauķi - Ventspils tūlīt sasitīs tavus mīluļus..
, 2009-05-23 13:36, pirms 15 gadiem
Vai nav vienalga ko saka un grib kaads fans, bet realitaate ir cita. ASK izjuks un tur nav variantu kaut ko saglaabt. Kapeec?
Komandai ir milziigi paraadi. Pienemsim ka kopeejaa paraadu summa ir ap 1 miljonu Ls. (optimistiskaa prognoze) Pienemsim, ka komanda turpina speeleet aptuveni zemgales liimenii. Taadaa gadiijumaa vienalga ir vajadziigi kaadi 200k, lai to nodroshinaatu. Bet neviens liels sponsors nebuutu gatavs ziedot 1.2 milj Ls lai nodroshinaatu pusamatieru komandas speeleeshanu, jo tai pat laikaa vini sho naudu var ieguldiit kaadaa citaa projektaa un guut daudz labaaku rezultaatu.
Diemzeel, bet ask savu peedeejo speeli jau ir aizvadiijis.
, 2009-05-23 14:46, pirms 15 gadiem
Autora doma ir skaidra un nevar nepiekrist ka taisni ASK saduļķoja latvijas basketbola mierīgo pīļu dīķi un radija sen nebijušu ažiotāžu. Beidzot pastāvēt ASK mazināsies LBL līmenis un protams skatītāju interese par basketbolu.Skumji bet tas ir fakts jo nedomāju ka šādā ekonomiskā situācija mūsu klubi paliks spēcīgāki.
, 2009-05-23 15:25, pirms 15 gadiem
Varētu taču Barona budžetu ASK pārskaitīt.
, 2009-05-23 18:31, pirms 15 gadiem
laucinieki... skaties ka tie "laucinieki" nav attistitaki ka sudainie pilsētnieki
Mārtiņš Meiers. Foto: Andris Grīnbergs
18

"Rīgas Zeļļi" atkal dominē DSN zālē un nonāk uzvaras attālumā no pusfināla

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas spēļu turnīrā viena panākuma atstatumā no pusfināla sasniegšanas nonākusi "Rīgas Zeļļu" vienība, kas ar 90:67 uzveica "Valmiera Glass/ViA" basketbolistus, sērijā panākot 2-1.
"VEF Rīga" talismans - panda. Foto: vefriga.com
7

Saspēle ārpus laukuma un galdiņa kļūda - skaidrojam dīvaino VEF epizodi

Svētdienas (14. aprīļa) vakarā Rimi Olimpiskajā centrā tika aizvadīta “Pafbet” Latvijas un Igaunijas apvienotās basketbola līgas pusfināla cīņa starp “VEF Rīga” un “Prometey” komandām. Tās pirmā puslaika beigās Latvijas čempione visai interesantā veidā centās izspēlēt gala autu. Portāls Sportacentrs.com skaidroja, vai “vefieši” šādi drīkstēja rīkoties, kurš kļūdījās, kā arī, kāpēc šī epizode raisīja tik lielu neizpratni un pauzi spēlē.
Pīdžejs Paipss. Foto: VEF Rīga
40

VEF izgāž otrā puslaika sākumu un pirmo reizi paliek bez apvienotās līgas fināla

Šovakar zaudējumu Latvijas un Igaunijas apvienotās basketbola līgas pusfinālā cieta "VEF Rīga", kas sabruka otrā puslaika sākumā un ar 66:87 piekāpās "Prometey", sērijā zaudējot ar 0-2. Tādējādi VEF pirmo reizi nespēlēs līgas finālā.