Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Sestdien Mārupē basketbola svētki

Andrejs Siliņš

Sestdien, 25. martā, pulksten 18:00 Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrās divīzijas astotdaļfināla atbildes spēlē "Mārupes SC" savā laukumā uzņems "Saldus" vienību. Pasākuma organizatori sola īpašu atmosfēru visas spēles garumā!

Abu komandu pirmā spēle astotdaļfinālā trešdien beidzās ar mārupiešu pārliecinošu panākumu (91:59). Ceturtdaļfinālā iekļūs tā komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. Jāpiebilst, ka abas komandas pagājušajā sezonā tikās finālā.

Mārupes komanda basketbola sabiedrībā ir atpazīstama kā spēcīga sava līmeņa komanda ar augstiem mērķiem un lielu entuziasmu, un tā iestājas par sportisku un veselīgu dzīvesveidu. Komandā spēlē un tās kodolu veido mārupieši un pieaicinātie spēlētāji no Rīgas un citām pilsētām.

Pasākuma mērķis ir vēl vairāk popularizēt basketbolu, sportu un veselīgu dzīvesveidu kopumā tieši Mārupes novadā, jo pēdējos gados šis novads ir ļoti audzis – uz dzīvi Mārupes novadā ir pārvākušās liels skaits jauno ģimeņu ar bērniem. Ar šo pasākumu klubs cer radīt pastiprinātu interesi, kas saistīta ar sportu un tā attīstību vēl aktīvāk, lai ilgtermiņā attīstītos basketbols un sports Mārupē.

Spēles laikā zālē tiks nodrošināta attiecīgā izslēgšanas maču atmosfēra – būs pasākuma vadītājs, spēles starplaikos skatītājus izklaidēs dažādas jauniešu un bērnu deju grupas, tiks rīkoti dažādi skatītāju konkursi un par muzikālo atmosfēru parūpēsies profesionāls dīdžejs - DJ Kress. Tāpat sagatavots arī īpašs pārsteigums talismana veidolā!

Ieeja uz šo pasākumu ir bezmaksas, tāpēc visi laipni aicināti uz pasākumu 25.marta vakarā, radīsim basketbola svētkus kopā. Vai Tu zini kur ir Mārupe?

Informāciju sagatavoja
Mārupes Sporta centrs