Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Butjankovs par izlaušanās sezonu Liepājā, jauno klubu, labdarību

Spēka uzbrucējs Artjoms Butjankovs pagājušajā sezonā kļuva par Latvijas Basketbola līgas (LBL) progresējušāko spēlētāju - sarunā ar Andreju Siliņu spēka uzbrucējs atceras sezonu "Liepājas/Triobet" rindās un spēlēšanu Agra Galvanovska vadībā, stāsta par nākamās darba vietas izvēli un atklāj, kāpēc atteicis Latvijas čempionvienības piedāvājumam. Butjankovs atceras pirmos soļus basketbolā, kas savulaik nomainījis sporta dejas, pirmo treniņu un pirmo danku, pārcelšanos uz Rīgu vidusskolas laikā. "Mamma saka - tas, ka visu laiku meklēju izaicinājumus dzīvē, var būt problēma, bet es domāju - ja tie nāk dabiski, tas ir forši," Artjoms saka par savu raksturu, kas ļāvis daudz paveikt ne tikai basketbola laukumā savā labā, bet arī ārpus tā sabiedrības labā.

Sarunas ilgums: 49 minūtes

Slēpts komentārs: ice F-1
, 2017-07-25 18:42, pirms 7 gadiem
ice F-1 rakstīja: Tiešām bez basketbolistiem un hokejistiem nav nekā cita cita vairs ko uzaicināt...??

tūlīt tak sākas lielie čempji vollī,BMX,atlētikā..kko par šīm tēmām tak arī varēja uztaisīt kādu preview diskusiju
Kāpēc nav neviena video ar skeletonistu gatavošanos sezonai?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-25 19:09, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kāpēc nav neviena video ar skeletonistu gatavošanos sezonai?
šis portāls nekad nav izcēlies ar lielu mīlestību pret reni...
, 2017-07-25 19:30, pirms 7 gadiem
Laba intervija!
Cerams viss plānotais izdosies Vladivostokā, tad uz VTB.
, 2017-07-25 19:37, pirms 7 gadiem
ice F-1 rakstīja: Tiešām bez basketbolistiem un hokejistiem nav nekā cita cita vairs ko uzaicināt...??

tūlīt tak sākas lielie čempji vollī,BMX,atlētikā..kko par šīm tēmām tak arī varēja uztaisīt kādu preview diskusiju
ar šo jautājumu vērsies pie žurnālistiem, nevis pret konkrēti basi. Siliņš ar Freimani, šķiet, vienīgie ik pa laikam kādu intervē. Neskaitot #futbolbumbas

runājot par interviju, ļoti pozitīva
, 2017-07-25 19:39, pirms 7 gadiem
Laba intervija. tie kas te niid par saviem geju sporta veidiem, lai piever paakstis. Basketbols un hokejs NR 1. un tagad punkts. cik tad par to skeletonu noskatiisies varbuut veel pa loku shaushanu katru dienu kaadu atrast
, 2017-07-25 20:57, pirms 7 gadiem
Super! Lai veicas!
, 2017-07-25 21:36, pirms 7 gadiem
Onslovs rakstīja: Laba intervija!
Cerams viss plānotais izdosies Vladivostokā, tad uz VTB.
tuvākais ceļš uz VTB jau šogad caur VEFu, iesp. zaudēts gads
, 2017-07-25 23:14, pirms 7 gadiem
Laba intervija 👍 un veiksmi jaunajā klubā , lai izdodas sevi pierādīt un tad izsistie uz augstāku līmeni .
, 2017-07-26 00:05, pirms 7 gadiem
Paldies Siliņa kungam par labo un interesanto interviju. Veiksmi novadniekam Artjomam nākamajā un tālākajās sezonās.
, 2017-07-26 10:31, pirms 7 gadiem
blitkotajs rakstīja: Laba intervija. tie kas te niid par saviem geju sporta veidiem, lai piever paakstis. Basketbols un hokejs NR 1. un tagad punkts. cik tad par to skeletonu noskatiisies varbuut veel pa loku shaushanu katru dienu kaadu atrast
kā lai tā tolerantāk atbild ... tas, kurš ir ieciklējies vienā sporta veidā, lai tur arī paliek ... un nebojā gaisu citiem. Pasaule nav tikai baskets, vai tas ir nr.1, vai nr.20, kā Sahārā ... personīgi mani interesē dažādi sporta veidi, arī mazāk populāri, vai arī populāri, bet mazāk iecienīti no sc.com puses

Paldies Siliņam par labu interviju, kur noteikti pacentās arī intervējamais. Veiksmi, Artjom, turpmākajā karjerā un paldies par sezonu Liepājā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-26 10:58, pirms 7 gadiem
Laba intervija! Šīs intervijas var skatīties un skatīties. Patika gan ar Šmitu, gan Janiču, arī tgd super! Labprāt gribētu redzēt arī interviju ar kādu no treneriem, piemēram, Štālbergu! Bet paldies Siliņam
, 2017-07-26 11:04, pirms 7 gadiem
daudz kas ir atkarīgs no tā, kā to pasniedz, ja jau neviens par to sporta veidu nestāsta, tad ir vēl mazāka interese. Mums ir pietiekami daudz personību, par kuru gaitām mēs maz zinām, lai gan panākumu ir vairāk nekā Butjankovam

Uzaiciniet uz interviju kaut vai Danu Reiznieci-Ozolu, domāju, ka viņa var daudz pastāstīt par šahu un visu, kas ir ap to. Ļoti interesanta un daudzpusīga personība.

kristaps.26 rakstīja: Jā , bet vai tās nepopulāro sporta veidu intervijas kāds skatīsies , tāpēc taisa ar populārākiem sporta veidiem , un sportistiem !!!
, 2017-07-26 12:35, pirms 7 gadiem
Artjoma stilā sakot - respekt Siliņam par intervijām. Lai piedod pārējie intervētāji, bet labāka intervētāja basketbola jomā par Siliņu nav. Var just, ka viņš līdz kaulam pārzina basketu, vienmēr ir sagatavojies un kas vēl svarīgi, ļauj runāt intervējamajam.
Respekt arī Artjomam, superīgs cilvēcisko un sportisko īpašību apvienojums.
Un tiem, kuri īd par intervijām ar basketbolistiem, nu, nelasiet, neklausieties, beidziet ņaudēt vai arī vērsieties pie sportacentra vadības, lai meklē intervētājus.
, 2017-07-26 15:22, pirms 7 gadiem
Izskatās, ka Artjomu vajadzētu uz izlasi paņemt policista lomai!
, 2017-07-27 01:21, pirms 7 gadiem
Artjom, vai tad Valmierā pavadītais laiks tik ļoti slikti atmiņā palicis, ka tā izbaudīji tās zaudējumus play-off, sēdēdams tribīnēs!??
, 2017-07-27 17:39, pirms 7 gadiem
Patīkami, ka Artjoms atļāvās ieslīgt arī detaļās un pavēra aizkarus kā notiek dažādas lietas, kaut vai nākamā kluba meklējumi-piedāvājums. Ļoti detalizēti, tas ir retums un vispār, ļoti saistoši un saprotami visu izstāsta, prieks klausīties! Nezinot šo spēlētāju personiski, skats ir mainījies, respekt, lai viss izdodas!!! Un liels paldies par interviju, ļauj ieskatīties ne tik populāru špīleru domu gājienos.
, 2017-07-30 08:10, pirms 7 gadiem
Artjoms, laga zeens. Lai izdodas piepildit cilveciskas un sportiskas ambicijas.
, 2017-08-21 11:37, pirms 7 gadiem
superīga intervija vairāk sportistu domātu un darītu kā Artjoms un mūsu valstī labāk dzīvot visiem būtu..
Bens Šungu. Foto: Marita Brigitta Mones
26

"Ventspils" nespēj iegrožot Šungu, fināls bez Latvijas komandu piedalīšanās

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgā regulārās sezonas uzvarētāja "Kalev/Cramo" otrajā puslaikā kontrolēja notikumus laukumā, ar 84:73 laupot "Ventspils" cerības uz turnīra fināla sasniegšanu.
Roberts Blūms. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
17

Roberts Blūms pieteicies 2024. gada NBA draftam

''Octagon Europe'' basketbola aģentūra pavēstījusi, ka 18 gadus vecais Roberts Blūms ir pieteicies 2024. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftam, kurš gaidāms šī gada jūnija beigās.
Mats Juciks. Foto: Jānis Martels
6

Ķilpa 30 punkti nekavē "Ogres" ceļu pretī ceturtdaļfināla otrajai uzvarai

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas spēļu turnīrā uzvaras turpina krāt mājinieku komandas. Otrdienas vakarā "Ogre" savā laukumā ar 94:79 uzveica liepājniekus, ceturtdaļfināla sērijā līdz trīs uzvarām panākot 2-1.