Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Okulovs: "Mūs pievīla metienu precizitāte"

Jānis Celmiņš

Okulovs: "Mūs pievīla metienu precizitāte"
Oļegs Okulovs
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Pēc Latvijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla pirmās spēles otrdien Rīgā, Daugavas sporta namā, kurā "Barons/LMT" ar 80:58 uzvarēja "Liepājas lauvas", abu komandu treneri - Mārtiņš Zībarts un Oļegs Okulovs sniedza komentārus.

"Prieks par spēli aizsardzībā, jo nevienā no ceturtdaļām mēs neļāvām gūt vairāk par 20 punktiem," preses konferencē uzsvēra Barons/LMT Rīgas galvenais treneris Mārtiņš Zībarts. "Spēlei aizsardzībā galveno uzmanību pievērsām arī treniņos. Otrajā puslaikā ar katru ceturtdaļu arī uzlabojām sniegums uzbrukumā, maču noslēgumā panākot 22 punktu pārsvaru."

"Mūs pievīla metienu precizitāte no spēles," galveno neveiksmes iemeslu uzreiz atklāja Liepājas lauvu galvenais treneris Oļegs Okulovs. "Ja trīspunktniekus realizēja ar 16 procentu precizitāti, slikti realizējām arī divpunktniekus, tādēļ bija maz izredžu cīnīties par uzvaru. Aizsardzībā pirmajās trijās ceturtdaļās ielaidām ne vairāk par 20 punktiem, tikmēr vēl turējām līdz. Īpaši neapmierināja perimetra basketbolistu pienesums uzbrukumā. Ja Kērtiss Nešs un Raimonds Vaikulis negūst savus punktus, tad ir grūti sasniegt rezultativitāti. Vairāk gaidīju arī no Artūra Štālberga. Savukārt groza tuvumā mums pietrūka auguma centimetru, jo mums komandā ir četri ceturtie numuri, bet neviena klasiska centra."

Izmantotie resursi:
barons.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-04-22 12:06, pirms 15 gadiem
Ko nu tagad čīkstēt......Vajadzēja domāt ar galvu pirms atlaida Zorinu. Uzskatu, ka toreiz vajadzēja upurēt ar kādu no ceturtiem numuriem un atstāt komandā Zorinu. Vēl jo vairāk, ka Zorins sāka progresēt ar katru nospēlēto spēli ar vien vairāk. Tagad redz čīkst, ka nav centru. Paši jau tādu plitiku izvēlējās. Būtu mana teikšana, tad rudenī būtu pateicis "paldies" Graudiņam, Ansonu iedevis līdz sezonas beigām Krūmu Varim un atstājis komandā Zorinu. Plus vēl Meijeri vairāk piesaistītu spēlē.

  +2 [+] [-]

, 2009-04-22 12:37, pirms 15 gadiem
kasparello99 rakstīja: Ko nu tagad čīkstēt......Vajadzēja domāt ar galvu pirms atlaida Zorinu. Uzskatu, ka toreiz vajadzēja upurēt ar kādu no ceturtiem numuriem un atstāt komandā Zorinu. Vēl jo vairāk, ka Zorins sāka progresēt ar katru nospēlēto spēli ar vien vairāk. Tagad redz čīkst, ka nav centru. Paši jau tādu plitiku izvēlējās. Būtu mana teikšana, tad rudenī būtu pateicis "paldies" Graudiņam, Ansonu iedevis līdz sezonas beigām Krūmu Varim un atstājis komandā Zorinu. Plus vēl Meijeri vairāk piesaistītu spēlē.
Manuprāt augums un parametri jau Zorinam bija, tikai tāds tizlums raksturīgais spēlētājiem pa lētu cenu arī un tajā ziņā Grauds vizmaz ir ar krampi.Bet ko daudz, ja naudas nebija, bija jādomā, ko nu var un tajā situācijā varbūt tā bija arī labākā izeja.

  +3 [+] [-]

, 2009-04-22 12:53, pirms 15 gadiem
Visa cieņa Barons trenerim - visas lietas, ko uzskaitīja skudrinieks, perfekti tika izmantotas - gan spiediens uz groza apakšu, gan saspēļnieku presings. Izskatās, ka Barons treneris varbūt nav harizmātiskā personība, bet basīti rubī fišku - taktiski ir ļoti gudrs. Arī VV pēdējā spēlē apčakarēja ar aizsardzības maiņām īstajā brīdī.

  +5 [+] [-]

, 2009-04-22 14:00, pirms 15 gadiem
Liepājnieku treneris grib zaudēt ar godu tikai muti virinot, bet ir arī jāspēlē!

  -1 [+] [-]

, 2009-04-22 15:41, pirms 15 gadiem
oo ja kas par feisu tam treneritim :O !!!!!! --- Bet nejau tas ir galvenais !! -- Izredzes ir bet tad envar tā palaist spēli ir jāspēlē rūpīgāk un tada ri metienu precizitāte atgriezīsies !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-22 19:18, pirms 15 gadiem
Bilde gan ir labā. Flomastera vietā vajadzētu tādu kārtīgu šprici viņam rokā un tad būtu īsts dakteris Slakteris. Varētu katram špīlerim pa špricei ielaist un metienu precizitāte uzreiz uzlabotos

  -1 [+] [-]

, 2009-04-22 19:18, pirms 15 gadiem
Ar centru bija problēmas jau sezonas sākumā.šo problēmu tā i neatrisināja,un tagad Okula pukst ka nav centimetri.Ne jau vienīgi centimetros ir tā problēma,visiem,izņēmot kluba saimniekus,ir skaidrs ka Okulovs nav tas īstais treneris.Atbrīvojās Valeiko,ņemiet viņu kamēr nav par vēlu,viņs labi pazīst Latvijas basketbolu.

     [+] [-]

, 2009-04-23 07:45, pirms 15 gadiem
kanvit
Mainīt treneri priekš vienas spēles? Neticas, ka šodien LAuvas parādīs cienīgu sniegumu, nu vismaz tādu kā pret ASK (Rīgā), pret Sakalai (Liepājā), lai spētu uzveikt Baronu. Jāmaina bija un jau sen, bet ko tad nu vairs...
Skaidrs ka nākamajai sezonai ir jāmeklē sakarīgāks un galvenais no LV vidus.