Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Spēlētāji vēl lidinājās iepriekšējās spēles emocijās"

Andrejs Siliņš

Galvanovskis: "Spēlētāji vēl lidinājās iepriekšējās spēles emocijās"
Foto: Renārs Buivids

"Mūsu spēlētāji šodien vēl lidinājās iepriekšējās spēles emocijās un nebija gatavi šodienas mača, īpaši pirmajā puslaikā," pēc zaudētā Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas ceturtā mača pret Rīgas "Barons/LMT" sacīja "Ventspils" galvenais treneris Agris Galvanovskis.

Mārtiņš Zībarts, "Barons/LMT" galvenais treneris:
"Pirmajā ceturtdaļā lielākā problēma bija laicīga atgriešanās aizsardzībā, un pretinieks guva daudz punktus ātrajos uzbrukumos. Spēles gaitā bijām drošā vadībā, bet "Ventspils" sāka spēlēt ar četriem mazajiem spēlētājiem, kas mums sagādāja grūtības, un pretinieks līdz ar to pietuvojās rezultātā. Viņu spēle ar četriem mazajiem spēlētājiem laukumā mums bija pārsteigums, lai gan arī sezonas laikā viņi pret mums tā bija spēlējuši reizēm. Gatavojoties nākamajam mačam, noteikti tam pievērsīsim lielāku uzmanību un, cerams, tas vairs neradīs tādas problēmas kā šodien. Armands [Šķēle] šodien pirmajā ceturtdaļā guva nelielu savainojumu, kas varbūt nedaudz traucēja turpmākajā spēlē. Bet cepuri nost Armandam par aizsardzību un otrajā puslaikā parādīto cīņassparu."

Agris Galvanovskis, "Ventspils" galvenais treneris:
"Apsveicu "Baronu" ar pelnītu uzvaru. Mūsu spēlētāji šodien vēl lidinājās iepriekšējās spēles emocijās un nebija gatavi šodienas mača, īpaši pirmajā puslaikā. Ar izmisīgu presingu spēles beigu daļā mums vēl bija iespēja, bet "Barons" iemeta savus metienus un izdarīja, ko vajadzēja, lai uzvarētu. Mums visu spēles gaitu bija jāmeklē pareizas sastāvs. Jā, varbūt esmu apmierināts ar spēles beigu daļu, bet spēlētāji atkal pie mīnus četri, mīnus pieci sastresojās un gribēja visu panākt pēc iespējas ātrāk, sasteidzot spēli."

  -1 [+] [-]

, 2009-05-21 22:51, pirms 15 gadiem
man nav ko teikt! Lidinājās? un Aizlidinājās no uzvaras. Galvanovski nu dari kaut ko!!!!!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-05-21 22:52, pirms 15 gadiem
Bērziņš riktīgi sastresojās,mazliet pasēdēja nomierinājās un izvilka spēli!

  +4 [+] [-]

, 2009-05-21 23:05, pirms 15 gadiem
un ko tad krauliņš ar savu pieredzītiņiem ne ko nevar viņiem pateikt????

  -4 [+] [-]

, 2009-05-21 23:07, pirms 15 gadiem
plika dirša*a!:p

     [+] [-]

, 2009-05-21 23:36, pirms 15 gadiem
nu ko var dir-st ka lidinaajaas kaut kur, zaudeeja un viss !

  +4 [+] [-]

, 2009-05-22 00:10, pirms 15 gadiem
Prieks par strelnieku

Uznemas lidera lomu un padarija speli intresantu

  +3 [+] [-]

, 2009-05-22 00:53, pirms 15 gadiem
Kings noraka spēli...
Ar saviem amīša gājieniem, ka grib ņemt spēli uz sevi un mest pāri pār sedzēju rokām...
Vairogs no tā cieta visvairāk, ka nedabūja bumbu, un līdz ar to arī metienu skaits bija daudz mazāks, kaut gan spēles sākumā bija viens no galvenajiem vilcējiem...
Kāpēc Vairogs nespēlēja beigās, bet spēlēja Berķis?
Kāpēc Umbraško nespēlēja ilgāk par savām minūtēm, jo reāli viņam iekrita troika, kad visvairāk vajadzēja...
Nomainīja pret Berķi.
Veselova kļūdas sākumā, kā arī Kinga pavirši izpildītie metieni iedzina Ventspili tādos mīnusos, no kuriem gūti izrāpties ārā...
Jāizdara secinājumi
1) vai katram spēlētājam, kurš uzreiz nāk laukumā, ir jāuzņemas līdera loma? NAV spēlē jāieiet uzreiz ar metienu.
2) Kingam ir jāspēlē komandas sporta veids, nevis deķa vilkšana uz sevi
3) spēlēt zonu ar 4 mazajiem un Kārteru var palīdzēt izveidot ļoti daudz ātros uzbrukumus
4) kļūdas
5) Armands met virs 50%

     [+] [-]

, 2009-05-22 11:43, pirms 15 gadiem
tev kaa trnnerim buutu jaapanaak, lai saadas situaacijas nerastos peec tik saspringtas uzvaras

     [+] [-]

, 2009-05-22 12:08, pirms 15 gadiem
Agri, viss būs kārtībā.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-22 12:43, pirms 15 gadiem
bandzja rakstīja: Kings noraka spēli...
Ar saviem amīša gājieniem, ka grib ņemt spēli uz sevi un mest pāri pār sedzēju rokām...[...]
Jā, Kings arī manā skatījumā nav īsti pierādījis savu lietderību, lai arī viņam ir spilgtas epizodes tomēr kopumā Strēlnieks, kā saspēlnieks izskatās labāk un darbojas sakarīgāk. Bet ko es gribēju minēt, kā aizstāvību Kingam - viņam pagājušajā mačā, šķiet bija 6 rezultatīvas piespēles, galu galā tas arī ir viens no saspēlnieka pamatuzdevumiem - apgādāt komandas spēlētājus ar labām piespēlēm. Ir VEF'ā tāds Lūks Kūpers, neteiksim, ka viņš darbojas ļoti produktīvi uzbrukumā, bet tomēr viņš regulāri mačā atdod pa 5 rezultatīvām piespēlēm. Iespējams, Kingam tas arī būtu jādara, jo uzbrukumā reti no viņa ir kāda lielāka jēga. Punktus var gūt citi, lai Kings dala piespēles.

  +2 [+] [-]

, 2009-05-22 14:29, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Jā, Kings arī manā skatījumā nav īsti pierādījis savu lietderību, lai arī viņam ir spilgtas epizodes tomēr kopumā Strēlnieks, kā saspēlnieks izskatās labāk un darbojas sakarīgāk. Bet ko es gribēju minēt, kā aizstāvību Kingam - viņam pagājušajā mačā, šķiet bija 6 rezultatīvas piespēles, galu galā tas arī ir viens no saspēlnieka pamatuzdevumiem - apgādāt komandas spēlētājus ar labām piespēlēm. Ir VEF'ā tāds Lūks Kūpers, neteiksim, ka viņš darbojas ļoti produktīvi uzbrukumā, bet tomēr viņš regulāri mačā atdod pa 5 rezultatīvām piespēlēm. Iespējams, Kingam tas arī būtu jādara, jo uzbrukumā reti no viņa ir kāda lielāka jēga. Punktus var gūt citi, lai Kings dala piespēles.
Problēma jau ir tā, ka viņš tās piespēles atdod diezgan labi, bet katru reizi, kad viņš apspēlē kādu sedzēju, es taisu acis ciet, jo nevar saprast ko viņš izdarīs... Viņa metieni no apakšas ir ļoti nepārliecinoši, it īpaši ja uz palīdzību nāk Bērziņš vai Skirmants. Visvairāk viņš tās piespēles tā arī atdod - uzvelk uz sevi citus spēlētājus un nomet. Bet tie metieni uzbrukuma 6-10 sekundē pāri rokām ir tik nevajadzīgi. Un vēl viens mīnus - viņš bumbu nenormāli partur, līdz ar to, uzbrukums apstājas un viss tālākais ir atkarīgs no viņa. Un ar to realizāciju ir kā ir.