Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Miglinieks: "Liepāja parādīja, ka nemāk zaudēt"

Andrejs Siliņš

Miglinieks: "Liepāja parādīja, ka nemāk zaudēt"
Igors Miglinieks un "Jēkabpils" komanda
Foto: bkjekabpils.lv

Pēc izšķirošās uzvaras un iekļūšanas Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālā "Jēkabpils" komandas galvenais treneris Igors Miglinieks priecājās par savas komandas panākumu, taču norādīja, ka "Liepājas/Triobet" spēlētāji ar pārlieku rupjo sniegumu izskaņā sabojājuši iespaidu par savu komandu.

"Šajā cīņā raksturs bija stiprāks, mēs bijām stiprāki," komentēja Miglinieks. "Spēles beigās Liepāja ar rupjiem sodiem un izgājieniem parādīja, ka nemāk zaudēt. Viņi sabojāja visu iespaidu par komandu. Normāli cīnījās šajā sērijā, bet beigās sāka nodarboties ar muļķībām. Tas nav solīdi."

"Prieks, ka izdevās, Jēkabpils to ir pelnījusi! Ar tādu apjomu ķerties klāt pie kluba organizēšanas, zāle ir līmenī, fani," pozitīvās emocijas vārdos pauda treneris. "Veidojas labs klubs. Ir pilsētas un mēra atbalsts. Visi ir pelnījuši to, kas panākts divos gados."

Pusfinālā jēkabpiliešiem pretī stāsies regulārā turnīra uzvarētāja "Ventspils", tomēr Miglinieks norādīja uz izslēgšanas spēļu izspēles kārtības nepilnībām: "Nav pārdomāts grafiks izslēgšanas mačiem. Kamēr citi spēlē, citi atpūšas. Mēs būsim fiziski grūtākā pozīcijā nekā pretinieks. Ja to pārvarēsim, tad varēsim. Galvenais cienīgi izturēt. Centīsimies darīt, ko varam."

Pirmā "Ventspils" un "Jēkabpils" cīņa pusfināla sērijā risināsies 25. aprīlī Ventspilī.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv

  -1 [+] [-]

, 2014-04-22 00:55, pirms 10 gadiem
Vajadzēja Liepājai paņemt to, kas bija viņu un tad varbūt sērija beigtos citādāk. Timermanim sāpīgi. Apsveicu Jēkabpili, es teiktu, ka Ventspilij būs ko iespringt.

     [+] [-]

, 2014-04-22 04:38, pirms 10 gadiem
EddieMiami rakstīja: Vajadzēja Liepājai paņemt to, kas bija viņu un tad varbūt sērija beigtos citādāk. Timermanim sāpīgi. Apsveicu Jēkabpili, es teiktu, ka Ventspilij būs ko iespringt.
Ieej izlasi pie spēles raksta vienu no maniem komentāriem

  -1 [+] [-]

, 2014-04-22 09:36, pirms 10 gadiem
Pilnīgi piekrītu Migliniekam- neprot Liepāja zaudēt. Tā Jēkabpils komandas "apspriedīšu"noklausīšanās no Hill puses - (it kā viņš ko saprastu) tīrā provokācija-to jau viņš darīja arī Jēkabpilī, tikai neviens neuzķērās, pareizi Sokolovs darīja, ka viņu aizgrūda. Šis ar nokrīt kā īstens Liepājas teātra aktieris. Ļoti daudz tēlošanas no Liepājas puses-ja jau tik vārgi uz kājām,lai neiet laukumā. Bet tā jau vienmēr ir, ka zaudētāji sāk spēlēt agresīvi un iziet uz dažādām pretīgām darbībām.

     [+] [-]

, 2014-04-22 12:08, pirms 10 gadiem
loleks rakstīja: Pilnīgi piekrītu Migliniekam- neprot Liepāja zaudēt. Tā Jēkabpils komandas "apspriedīšu"noklausīšanās no Hill puses - (it kā viņš ko saprastu) tīrā provokācija-to jau viņš darīja arī Jēkabpilī, tikai neviens neuzķērās, pareizi Sokolovs darīja, ka viņu aizgrūda. Šis ar nokrīt kā īstens Liepājas teātra aktieris. Ļoti daudz tēlošanas no Liepājas puses-ja jau tik vārgi uz kājām,lai neiet laukumā. Bet tā jau vienmēr ir, ka zaudētāji sāk spēlēt agresīvi un iziet uz dažādām pretīgām darbībām.
pirms tu kautko saki par simulēšanu, tad labāk paskaties atkārtojumu cik reizes Jēkabpils spēlētāji nokrita pēc 3pt metieniem?? visi gāzās ar rokām izplestām. Tad Aleksejeva kungs kritā un kunksētēja visas spēles garumā. Sirsniņa kungs staigā pukstēdams par laukumi, viņš ir abižotais u.t.t. Par nemācēšanu zaudēt nepiekritīšu. Tā bija tīrāka provikācija tam es piekritīšu, bet no Jēkabpils puses tā bija pretīga cūcība. Spēlētājs drīks atrasties jebkurā vietā uz laukumu, kur kāds cits neatrodās. Liepājas spēlētājs redzēja, ka Jēkabpils uzvedās kā aunu bariņš un izmantoja savā labā.

  +4 [+] [-]

, 2014-04-22 13:30, pirms 10 gadiem
pinkainis rakstīja: pirms tu kautko saki par simulēšanu, tad labāk paskaties atkārtojumu cik reizes Jēkabpils spēlētāji nokrita pēc 3pt metieniem?? visi gāzās ar rokām izplestām. Tad Aleksejeva kungs kritā un kunksētēja visas spēles garumā. Sirsniņa kungs staigā pukstēdams par laukumi, viņš ir abižotais u.t.t. Par nemācēšanu zaudēt nepiekritīšu. Tā bija tīrāka provikācija tam es piekritīšu, bet no Jēkabpils puses tā bija pretīga cūcība. Spēlētājs drīks atrasties jebkurā vietā uz laukumu, kur kāds cits neatrodās. Liepājas spēlētājs redzēja, ka Jēkabpils uzvedās kā aunu bariņš un izmantoja savā labā.
bet "aunu bars" uzvarēja Liepāju

  +1 [+] [-]

, 2014-04-22 21:33, pirms 10 gadiem
loleks rakstīja: bet "aunu bars" uzvarēja Liepāju
"Aunu bars" bija domāts par to grūstīšanas epizodi. Uzvarēja, jo bija spēcīgāki, iemeta savus metienus.