Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Pēteris Neimanis

Galvanovskis: "Spēlējām kā sporta skolā"

Galvanovskis: "Spēlējām kā sporta skolā"
Liepājnieku galvenais treneris Oļegs Okulovs
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

BK "Ventspils" galvenais treneris Agris Galvanovskis par galveno iemeslu zaudējumam "Liepājas lauvām" nosauca spēlētāju nespēju koncentrēties, kas brīžiem licis izskatīties kā sporta skolas komandai. Savukārt liepājnieku "galvenais" Oļegs Okulovs bija gandarīts par spēles plāna izpildi.

"Jau pirms spēles teicu spēlētājiem, ka Liepājai ir laba komanda un jāspēlē ar pilnu atdevi, diemžēl tā nenotika. Spēlējām, kā pa viļņiem. Labi nospēlējam aizsardzībā, aizejam priekšā un apstājamies. Ļoti slikti izpildījām soda metienus un nespējām trāpīt no groza apakšas. Pretspēlētājs apspēlēts, atliek tikai iemest, bet nekā – tas jau izskatījās pēc sporta skolas komandas snieguma," Galvanoskis bija skarbs.

Labākā noskaņojumā, protams, bija Okulovs: "Šodien veicām nelielu eksperimentu, iespēlējot Renāru Zeltiņu, kurš ilgāku laiku nespēlēja savainojuma dēļ. Kopumā jāsaka, ka no spēles ārā viņš nekrita, bet komanda izpildīja visu, kas no tā tika prasīts." Mazāk rožainos toņos treneris runāja par komandas sniegumu visas sezonas garumā: "Nevaru būt apmierināts ar komandas sniegumu, jo gan BBL, gan LBL zaudējām spēlēs, kuras nekā nedrīkstējām zaudēt. Tomēr tagad nav īstais brīdis vērtēt stāvokli turnīra tabulā, jo viss tik un tā izšķirsies pavasarī."

Galvanovskis atklāja, ka pirmajā puslaikā pietaupījis Ronaldu Zaķi, jo spēlētājs vēl jūt mačā ar Baronu piedzīvotā iespaidīgā kritiena sekas: "Viņam vēl sāp mugura, tāpēc bija nolemts laist Zaķi laukumā tikai tad, ja tas tiešām būs nepieciešams. Izrādījās, ka ir. Ar Ciakosu gan vēl negribēju riskēt."


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-20 18:33, pirms 15 gadiem
Galvanovskim Taisniiba
, 2008-12-20 18:34, pirms 15 gadiem
kemzura rakstīja: izlabo gramatiskas kljudas.
cik noprotu tad tu esi te jaunais esporta pokemons
Slēpts komentārs: sansalvis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: msz_no_sirds
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-20 18:46, pirms 15 gadiem
LL malaci
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-20 18:52, pirms 15 gadiem
krisis rakstīja: LL malaci
Ja tas gan LBL ir sanemushies ,be BBL kritushi ;(
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-20 19:10, pirms 15 gadiem
kemzura rakstīja: izlabo gramatiskas kljudas.
Pats nejēdz rakstīt latviski, bet citiem aizrāda! Kur rodas debiliķi, kas neprot likt garumzīmes? Ir tāda īpaša pokemonu audzētava?
, 2008-12-20 19:32, pirms 15 gadiem
Iedod Agri fizisko puikām ziemassvētkos,
, 2008-12-20 19:52, pirms 15 gadiem
vitaamiins rakstīja: Agris tāds apaļīgāks palicis..
Ja Okulovam bildē flomastera vieta būtu šprice, tad viennozīmīgi - medbrat!
, 2008-12-20 20:01, pirms 15 gadiem
Šogad komandas nepaņem punktus pret relatīvi vajākiem pretiniekiem, kas var atsaukties pavasarī. Man to grūti atzīt, bet līderis šajā antirādītajā ir Barons
, 2008-12-20 20:17, pirms 15 gadiem
kemzura rakstīja: izlabo gramatiskas kljudas.
Normāli - tev pašam trīs kļūdas vienā teikumā (nu labi - četras).
, 2008-12-21 02:11, pirms 15 gadiem
kemzura rakstīja: Esports.lv parasts lietotājs, reģistrējies pirms 3 gadiem, 2005. gada 2. novembrī.
Izveidojis 13 foruma topikus; atstājis 795 komentārus (pēdējais — pirms 2 minūtēm). dzivo gan.un diezgan sen.
kaut kadas problemas tev?vai peterisha jumts esi?
der Klaun!
, 2008-12-21 18:33, pirms 15 gadiem
Paga, paga - Liepāja ir laba komanda? Liepāja ir Lieliska komanda, kam reizēm nesanāk, bet šoreiz ATKAL sanāca. Galvenais ir novērtēt pretinieku un spēlēt adekvāti, kā šoreiz izdarīja Lauvas! Nešs sedza Jurevičus un otrādi, tā ka...
Rodrigo Būmeisters. Foto: Mikus Kļaviņš
1

LBL pusfināls sāksies 25. aprīlī Rīgā, dienu vēlāk otras sērijas pirmā spēle Ventspilī

Latvijas Basketbola savienība (LBS) publicējusi Latvijas čempionāta pusfināla spēļu kalendāru. Kā pirmās laukumā dosies aktuālā valsts čempionvienība "VEF Rīga", kas jau ceturtdien sacentīsies ar garā ceturtdaļfināla sērijā ogrēniešus pieveikušo "Liepāju". Savukārt sērija starp "Ventspili" un debitantiem "Rīgas Zeļļiem" sāksies piektdien.
Kristaps Ķilps. Foto: Jānis Martels
40

45 vadības maiņas un Ķilpa 38 punkti: "Ogre" pirmoreiz kopš 2017. gada bez pusfināla

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālā otro sezonu pēc kārtas piedalīsies "Liepāja", kura ceturtdaļfināla sērijas piektajā kaujā izbraukumā pagrinājumā uzveica (85:81) "Ogri". Ogrēnieši, skaitot pabeigtās sezonas, pēdējoreiz pusfinālu nesasniedza 2017. gadā.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
17

Klavelam 26 punkti, ''Prometey'' kļūst par divkārtējo LAT-EST čempioni

Šodien Igaunijas galvaspilsētā Tallinā par divkārtējo apvienotās Latvijas - Igaunijas basketbola līgas čempioni kļuva Ukrainas komanda ''Prometey'', kas sīvā cīņā ar 91:83 pārspēja ''Kalev''/''Cramo''. Par spēles varoni kļuva Puertoriko basketbolists Džians Klavels, kuram sezonas rezultatīvākā spēle - 26 punkti.