Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Valmiera" un "Barons" cīnīsies par iniciatīvu bronzas sērijā

Emils Ozerinskis

"Valmiera" un "Barons" cīnīsies par iniciatīvu bronzas sērijā
Dāvis Geks aizsardzībā pret Mārtiņu Laksu
Foto: Edgars Vaivads/BK Valmiera

"OlyBet" Latvijas Basketbola līgas sērijā par bronzas medaļām šovakar pulksten 18:30 trešo cīņu aizvadīs "Valmiera/Ordo" un "Barons kvartāls". Pēc sērijas pirmajām divām cīņām rezultāts ir līdzsvarā 1-1.

Abas bronzas sērijas cīņas "Valmiera/Ordo" iesāka ļoti vāji, spēles vidū nonākot pamatīgos iedzinējos. Savā laukumā valmierieši spēja atspēlēties no 15 punktu deficīta, ceturtajā ceturtdaļā pārņemot vadību un izcīnot uzvaru ar 69:63. Vidzemes Olimpiskajā centrā 14 punktus valmieriešiem guva Artūrs Bērziņš, bet pa 13 abu amerikāņu Damjēra Pitsa un Dora Fišera rēķinā. Tikmēr "Baronam" ar 22 punktiem rezultatīvākais bija Taurs Jogela.

Otrajā cīņā Rīgā pēc nokļūšanas iedzinējos ar 20 punktu deficītu, valmierieši spēja pietuvoties līdz piecu punktu starpībai, tomēr spēles izskaņā dominēja "Barons kvartāls", tiekot pie pirmās uzvaras sērijā ar 90:73. Daugavas sporta namā lielisku spēli aizvadīja Tailers Larsons, izceļoties ar 30 punktiem, bet Taura Jogleas rēķinā 15 gūti punkti. Spēles izšķirošajos brīžos svarīgus metienus realizēja Kristaps Mediss, kopumā gūstot 12 punktus. "Valmieras" rindās Doram Fišeram 25 gūti punkti, kamēr Jānim Kaufmanim 14 punkti.

Šī sērija līdz šim iezīmējusies ar ļoti vājiem spēļu sākumiem valmieriešu izpildījumā. Lai objektīvi cīnītos par bronzas medaļām, valmieriešiem sērijas turpinājumā jāuzlabo komandas koncentrācijas spēļu sākumam. Vājā metienu precizitāte pirmajās ceturtdaļās un daudzās kļūdas līdz šim bijuši komandas lielākie šķēršļi. Tikmēr "Barons kvartāls" vienībai jāturpina spēlēt augstā intensitātē, lai nogurdinātu valmieriešu ārējo līniju. Ļoti saturīgu sniegumu izslēgšanas spēļu turnīrā demonstrējuši "Barona" leģionāri Larsons un Jogela.

Bronzas sērijas trešā cīņa šovakar sāksies pulksten 18:30 Vidzemes Olimpiskajā centrā. Šīs spēles uzvarētājam jau pirmdien Rīgā būs iespēja izcīnīt uzvaru visā sērijā. Izslēgšanas turnīra sēriju par 3. vietu translē "Best4Sport TV".

"OlyBet" Latvijas Basketbola līgas bronzas sērija

Komandas1. spēle2. spēle3. spēle4.spēle5.spēleSērijā
Valmiera/Ordo - Barons kvartāls69:6373:9020.05.22.05.24.05.*1-1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-05-20 16:57, pirms 7 gadiem
Zīmīgs foto. Laksa joprojām meklējumos... Mārtiņam pagaidām vēl īsts play off basketbols ir mīkla, arī pērn viņš tā pa īstam atvērās tikai septītajā zelta sērijas mačā... Vajag, Mārtiņ, ļoti vajag!

     [+] [-]

, 2017-05-20 19:33, pirms 7 gadiem
LBL līmenis jau ir zem katras kritikas !! Kā var ignoreet un normālā TV nerādīt Valsts 3. un 4.komandu??? Un tad mēs brīnamies, ka nav skatītāju!!!
Paskatieties cil bija Ventspilī uz finālu!!
Pilnīga mazspēja LBL organizācijā!!

  +1 [+] [-]

, 2017-05-20 20:04, pirms 7 gadiem
Helmanis pēc sezonas jāatlaiž. Melņus prom.

     [+] [-]

, 2017-05-20 22:52, pirms 7 gadiem
Piekrītu. Fišers ir ļoti labs, bet viņu izmanto reāli tikai aizsardzībā un metienos no distances, bet Pits play off vairs bija tikai ēna no tā, kas regulārajā sezonā.