Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Stumbris: "Skatītāji mūs dzina uz priekšu"

Stumbris: "Skatītāji mūs dzina uz priekšu"
Roberts Stumbris
Foto: Lāsma Irša, www.bkjekabpils.lv

Basketbola klubs ''Jēkabpils'' pēc pirmās uzvaras ''Olybet'' Latvijas Basketbola līgas (LBL) izslēgšanas turnīrā piedāvā spēlētāju Roberta Stumbra un Pāvela Veselova komentārus par aizvadīto maču.

''Rezultāts bija līdzīgs gandrīz visu spēli. Vairāk vai mazāk bijām vadībā, bet bija grūti visu laiku noturēt pārsvaru. Bet skatītāji mūs dzina uz priekšu. Liels paldies līdzjutējiem, kas bija sanākuši lielā skaitā, atbalstīja un vilka mūs uz priekšu!'' tā pēc spēles sacīja ''Jēkabpils'' uzbrucējs Roberts Stumbris.

Prieku par uzvaru neslēpa arī viens no ''Jēkabpils'' pieredzējušajiem basketbolistiem Pāvels Veselovs: ''Svarīgākais, ka ir gūta uzvara! Viegli noteikti negāja. Iesākām labi, pēc tam arī pretinieks ieskrējās, mēs pieļāvām dažas kļūdas, bet tas šobrīd vairs nav svarīgi, esam uzvarējuši.

Tagad jādomā par nākamo maču, jo vēl neko lielu neesam izdarījuši, tikai pamatus ielikušu. Svētdien svarīgi būs labi nospēlēt aizsardzībā, būt visu laiku fokusā un gūt uzvaru!''

Jau ziņojām, ka "OlyBet" Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas spēļu turnīru ar uzvaru sākusi BK "Jēkabpils", kas ceturtdaļfināla pirmajā mačā ar rezultātu 89:84 noturēja uzvaru pār "Barons kvartāls", sērijā izvirzoties vadībā ar 1-0.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv - BK „Jēkabpils” pirmajā...!prettyPhoto


Džaizeks Lotijs. Foto: Mikus Kļaviņš
4

Kauja par Rīgu un ''Ventspils'' pret Tartu - sāksies apvienotās līgas ''play-off''

Šodien plkst. 14:00 ar spēli starp ''VEF Rīga'' un Rīgas ''Zeļļiem'' un 17:00 ar maču starp ''Ventspili'' un ''Tartu Ulikool'' startēs apvienotās Latvijas - Igaunijas basketbola līgas ceturtdaļfināla sērijas. Abas minētās spēles translēs portāls ''Sportacentrs.com'', VEF un ''Zeļļu'' mačam tiekot pārraidītam pilnībā arī kanālā TV4.
Isufs Sanons spēlē pret "TalTech". Foto: BC Prometey
1

Latvijas un Igaunijas līgas pamatturnīrs noslēdzas ar "Prometey" uzvaru

Latvijas un Igaunijas apvienotās līgas regulārās sezonas izskaņā Slobožanskes "Prometey" pārceltajā spēlē izbraukumā ar 104:81 sakāva "Tallinas Tehnoloģiju universitātes" komandu.
Džaizeks Lotijs. Foto: Mikus Kļaviņš
9

Toro 16+20, Lotijs ar sirēnlauzi ļauj VEF uzvarēt ''Avis Rapla'' Daugavpilī

Apvienotajā Latvijas - Igaunijas līgā šodien regulāro sezonu ar uzvaru pabeidza ''VEF Rīga'', kas, gandrīz izlaižot 16 punktu pārsvaru, tikai galotnē ar 80:78 apspēlēja ''Avis Rapla''. Uzvaras grozs pamatlaika pēdējā sekundē Džaizekam Lotijam, bet jaudīgs ''double-double'' Arnaldo Toro - 16 punkti un 20 bumbas zem groziem.