Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

BK “Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass” meklē jaunos basketbola talantus

Basketbola klubs “Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass”, noslēdzot savu LBL2 un LBL3 sezonu, meklē jaunus kandidātus 2015./2016.gada sezonai, kas pēc vidusskolas beigām meklē iespējas turpināt savu basketbolista karjeru, ko iespējams apvienot ar studijām Vidzemes Augstskolā.

Tiek aicināti pieteikties sporta skolu un vidusskolu absolventi, kā arī basketbolisti, kas jau iepriekšējās sezonās spēlējuši basketbolu profesionālā/pusprofesionālā līmenī. Piesakoties būs iespēja iepazīties ar treneri, komandu, tās treniņprocesu un nākamās sezonas mērķiem, kā arī noskaidrot Vidzemes Augstskolas piedāvātās studiju iespējas un studiju maksas atlaides. Papildus būs iespēja iegūt ieskatu par dzīvi studentu pilsētā - Valmierā.

Interesentus lūgums iesūtīt savu basketbolista CV uz e-pastu basket@va.lv, iekļaujot plašāku informāciju par savām līdz šim aizvadītajām sportista un mācību gaitām.