Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils" galvenais treneris: "Bijām pelnījuši vismaz vienu uzvaru"

Ints Megnis
Ints Megnis

"Jēkabpils" galvenais treneris: "Bijām pelnījuši vismaz vienu uzvaru"
Foto: BK Jēkabpils

Basketbola komanda "Jēkabpils"/"SMScredit.lv" bija pelnījusi vismaz vienu reizi šosezon pamest laukumu ar uzvaru, pēc sezonas 22. spēlē gūtā pirmā panākuma "Olybet" Latvijas un Igaunijas apvienotajā līgā pauda vienības galvenais treneris Marko Zarkovičs.

"Vissvarīgāk bija turpināt strādāt un nepadoties. Es domāju, ka daudzi, nokļuvuši mūsu situācijā, vienkārši gaidītu sezonas beigas un pat necenstos cīnīties par uzvaru," pēc panākuma izteicies Zarkovičs. "Šodien mēs pilnībā koncentrējāmies spēlei, centāmies nepieļaut tik daudz kļūdu kā parasti. Varbūt nedaudz palīdzēja arī veiksme, bet tomēr uzskatu, ka puiši jau sen bija nopelnījuši šo uzvaru."

"Mēs bijām pelnījuši vismaz vienu reizi pamest laukumu kā uzvarētāji!” uzsvēra speciālists.

Aizvadītajā duelī "Jēkabpils"/"SMSCredit.lv” komanda viesos ar 70:59 pārspēja „Valga/Valka” vienību. 27 punktus Jēkabpilij guva Leons Gilmors. „Jēkabpils” vienībai starpsezonā bija pamatīgas šaubas par sava sastāva nokomplektēšanu un piedalīšanos 2018./19. gada sezonā, un šīs šaubas atspoguļojās arī komandas rezultātus šosezon. Līdz pat šodienai „Jēkabpils” nebija spējusi izcīnīt nevienu uzvaru, ciešot sakāves 21 mačā pēc kārtas.

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK „Jēkabpils/SMScredit.lv”
sabiedriskās attiecības