Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

LBL2: "Jelgavai" uzvara ar +27, "Līvāniem" +2 Valmierā

LBL2: "Jelgavai" uzvara ar +27, "Līvāniem" +2 Valmierā
Andris Justovičs
Foto: Jānis Tiltiņš

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā pārliecinošu uzvaru savā laukumā izcīnīja "Jelgava/BJSS", kamēr "Līvāni" pie panākuma ar divu punktu pārsvaru tika viesos.

"Jelgava/BJSS" ar 99:62 pieveica "Rīgu/Rīdzeni", sāncenšiem sagādājot trešo zaudējumu tikpat spēlēs. Pēc pirmajām desmit minūtēm mājiniekiem bija trīs punktu pārsvars, kas pirmā puslaika beigās tika palielināts līdz 13 punktiem. Punkts pretinieku sagraušanai tika pielikts ceturtajā ceturksnī, kas tika uzvarēts ar 31:14.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Andris Justovičs, kurš trāpīja piecus no septiņiem divpunktu metieniem. Ar 18 punktiem piebalsoja Edgars Krūmiņš, kurš 25 laukumā pavadītajās minūtēs trāpīja tikai vienu no septiņiem tālmetieniem, toties bija precīzs no soda metiena atzīmes – 7/8. Zaudētāju rindās 22 punkti Gustavam Kārlim Kampusam, bet tikai viens no viņa komandas biedriem pārsniedza desmit punktu atzīmi.

Otrā spēlē "Valmiera/Ordo-2" četras sekundes līdz noslēgumam pietuvojās līdz vienam punktam, tomēr beigās ar 84:86 mājās piekāpās "Līvāniem". Laukuma saimnieki pēc pirmā puslaika bija vadībā ar deviņiem punktiem, tomēr otrajās 20 minūtēs pārsvars tika dzēsts un mēģinājums glābties cieta neveiksmi.

Uzvarētājiem lielisks mačs Mārtiņam Bremzem, kurš ne tikai guva 22 punktus, bet arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles. 18 punktus pievienoja Eduards Vīksna, 17 – Daumants Pabrieža, bet 15 – Valērijs Kotekins. Valmieriešu sastāvā 18 punkti Valteram Liepiņam, bet 17 iemeta Ojārs Bērziņš un Rainers Kalniņš, kurš trāpīja septiņus no astoņiem divpunktu metieniem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība


, 2016-10-19 01:03, pirms 8 gadiem
Kā var rakstīt, kā nebija par Valmieras spēli . Tīri rakstits pēc statistikas
, 2016-10-19 01:36, pirms 8 gadiem
Rīga/Rīdzene galīgi nabagi, bet ko var darīt, ja visiem nav pat 19 gadi, izņemot Molodovam, kurš arī neko nespēj izdarīt uz laukuma.
Aizeja Osborns. Foto: Jānis Lārmanis
13

"Zeļļi" galotnē nospiež Valmieru un iesoļo LBL pusfinālā

Šovakar biļeti uz Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālu ieguva debitanti "Rīgas Zeļļi", kas izbraukumā ar 81:74 pieveica "Valmiera Glass"/ViA un ceturtdaļfināla sērijā guva virsroku ar 3-1.
Bens Šungu. Foto: Marita Brigitta Mones
27

"Ventspils" nespēj iegrožot Šungu, fināls bez Latvijas komandu piedalīšanās

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgā regulārās sezonas uzvarētāja "Kalev/Cramo" otrajā puslaikā kontrolēja notikumus laukumā, ar 84:73 laupot "Ventspils" cerības uz turnīra fināla sasniegšanu.
Roberts Blūms. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
26

Roberts Blūms pieteicies 2024. gada NBA draftam

''Octagon Europe'' basketbola aģentūra pavēstījusi, ka 18 gadus vecais Roberts Blūms ir pieteicies 2024. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftam, kurš gaidāms šī gada jūnija beigās.