Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ventspilij" sakāve pret Vairoga "Lietkabelis", Liepāja pārspēj "Jēkabpili"

Rolands Eliņš

"Ventspilij" sakāve pret Vairoga "Lietkabelis", Liepāja pārspēj "Jēkabpili"
Kārlis Muižnieks
Foto: superleague.ua

"Ventspils" savu pārbaudes spēļu ciklu šodien turpināja ar zaudējumu Lietuvā pret "Lietkabelis" vienību ar 59:77. Savukārt Latvijas basketbola klubu pārbaudes mačos uzvaras izcīnīja "Liepāja/Triobet" (76:66 pār "Jēkabpili") un "Jelgava" (84:64 pār "Ogri").

"Ventspils" pārbaudes turnīra Paņevežā noslēdzošajā spēlē tikās ar vietējo "Lietkabelis" vienību, kuru tagad pārstāv arī bijušais ventspilnieks Akselis Vairogs. Šodien viņš palīdzēja Lietuvas komandai svinēt uzvaru ar 77:59, pats gūstot desmit punktus (2p. 2/3, 3p. 2/5).

"Ventspils" zaudēja visās četrās ceturtdaļās, taču pēc pirmā puslaika tomēr vēl bija ar salīdzinoši līdzvērtīgu rezultātu, proti, 30:36. Taču neveiksmīga izvērtās pēdējā ceturtdaļa, kurā "Lietkabelis" veica izrāvienu 12:0 un uz brīdi ieguva arī 24 punktu pārsvaru. Pašās beigās Ventspilij gan izdevās nedaudz atgūties, taču sakāve tik un tā.

Ar 18 punktiem rezultatīvākais "Ventspils" sastāvā bija Kvameins Mičels, kurš trāpīja trīs no pieciem tālmetieniem. "Ventspils" arī izcēlās ar 100% precizitāti no soda līnijas (11/11) un savāca 15 atlēkušās bumbas uzbrukumā, taču izdarīja tikai septiņas rezultatīvas piespēles. Neviens cits spēlētājs bez Mičela vairāk par astoņiem punktiem nesavāca, bet Andrejs Šeļakovs saviem četriem punktiem pievienoja astoņas atlēkušās bumbas.

Liepājas kausu ar uzvaru noslēdza vietējā "Liepāja/Triobet", kura pārbaudes mačā ar 76:66 pieveica "Jēkabpili". Lieliska liepājniekiem padevās pēdējā ceturtdaļa, kuru viņi uzvarēja ar 20:5. Ar 18 gūtajiem punktiem šajā mačā atzīmējās Rinalds Sirsniņš, Kristaps Miglinieks pievienoja 11, savukārt uzvarētāju sastāvā Krastiņam 15 punkti, bet Stīvam Zekam un Arnoldam Helmanim pa 11 punktiem.

"Ogre" savukārt tikās ar "Jelgavu" un cieta zaudējumu 64:84. Jelgavnieki jau pašā sākumā panāca 20 punktu pārsvaru un atļāva pretiniekiem gūt tikai sešus punktus pirmajā ceturtdaļā. Mača gaitā "Ogre" prata pievilkt līdz pat tikai septiņu punktu atstatumam, taču no sagrāves izvairīties neizdevās - beigās 84:64 "Jelgavas" labā. 18 punktus uzvarētājiem guva Kristaps Pļavnieks, 14 pievienoja Zēbergs, bet "Ogres" sastāvā 12 punkti Sīpoliņam un 11 Mihalam Hlebovickim.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/bkventspils/sta...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-09-20 00:37, pirms 9 gadiem
zhel ka aizgaja bija ists komandas dvesele pie muizhnieka butu spelejis daudz labak neka pie stelmahera