Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jūrmalai" un "Jēkabpilij" zaudējumi turnīrā Lietuvā, rīt savstarpēja spēle

Rolands Eliņš

"Jūrmalai" un "Jēkabpilij" zaudējumi turnīrā Lietuvā, rīt savstarpēja spēle
Ervīns Jonāts
Foto: Mārtiņš Sīlis

Pārbaudes turnīrā Lietuvā, kurš nosaukts basketbola trenera Raimonda Sargūna vārdā, zaudējumus cieta "Jūrmalas" un "Jēkabpils" komandas, kurām nu nāksies rīt spēkoties par trešo vietu.

Raimonda Sargūna kausa izcīņā piedalās četras komandas - divas no Lietuvas, divas no Latvijas, un turnīra pirmajā dienā tika izspēlēti pusfināli. "Jēkabpils" rezultatīvā cīņā ar "Pieno Zvaigzdes" vienību piekāpās ar 82:95, lai arī pēc pirmā puslaika atradās iedzinējos vien ar piecu punktu starpību.

Daudz labāk Latvijas pārstāvjiem nevedās arī otrā pusfinālā, kurā "Lietkabelis" ar 82:72 pieveica "Jūrmalas" vienību. Izšķirošo pārsvaru "Lietkabelis" ieguva jau pirmajā ceturtdaļā, kuru uzvarēja ar 26:15, turklāt "Jūrmala" visā pirmajā puslaikā guva vien 28 punktus. Spēlē kopumā visrezultatīvākie "Jūrmalas" rindās bija Ervīns Jonāts ar 16 punktiem un Mārtiņš Laksa ar 14 punktiem.

Līdz ar to rītdienas finālā sacentīsies abas Lietuvas komandas, bet "Jūrmala" un "Jēkabpils" cīnīsies par trešo vietu. Šī mača sākums 15:00.

Pārbaudes turnīru Lietuvā uzsākusi arī "Saldus" vienība - arī šajā turnīrā četras komandas un līdzīga izspēles kārtība, un arī "Saldus" neizdevās iekļūt finālā, jo pusfinālā ar 56:75 tika ciests zaudējums pret Mažeiķu komandu. Rezultatīvākais ar 17 punktiem bija amerikāņu uzbrucējs Ederiuss Pigīss, bt neviens cits vairāk par astoņiem punktiem neguva.

Rīt "Saldus" spēkosies par trešo vietu, un tās pretinieki būs vai nu vietējā "Zanavykas" vai arī Kauņas "Žalgira" otrā vienība.

Izmantotie resursi:
„Lietkabelis“ iškopė į R.Sargūno taurės finalą
https://twitter.com/bksaldus

     [+] [-]

, 2014-09-19 21:32, pirms 10 gadiem
Kurš no jēkabpiliešiem sameta visvairāk?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-19 22:55, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: ir gan prognozējams, pa lielam LBL neaug patreiz, diemžēl
Ja jau ir, tad nosauc šīs sezonas TOP 6 secībā no čempiona!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-20 10:00, pirms 10 gadiem
Nu re, ir arī citi un, manuprāt, pareizāki viedokļi: šogad VISI izņemot pirmos divus ir porgresējuši, un nedomāju, ka finālā abi favorīti iekļūs pašsaprotami. Noteikti, ka Jūrmala ir gana nikna, Valmiera vājāka, Jēkabpils pagaidām arī nav tik stipra, par Baronu grūti pateikt... Solās būt interesanta LBL sezona, tikai diemžēl, spēles pret BKV un VEF nebūs vairāk kā iepriekš:-(
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-09-20 12:09, pirms 10 gadiem
Martins Laksa jurmala???

  +1 [+] [-]

, 2014-09-20 14:29, pirms 10 gadiem
Valmierai patlaban tikai 10 puikas, tas nedaudz biede. Tomer ipasu caurumu komanda nav, ipasi iespaidigi abi garie, no kuriem noteikti labaks patlaban Iljins. Punktu guveji itka ir, tacu vel vajadzetu vienu stabilu pieredzejusu veci, uz kuru varetu soda laukuma uzspelet ar domu, ka vins 1pret 1 apspeles un dabus, ja ne 2plus 1, tad vismaz soda metienus. Pagaidam tada vira Valmieras sastava nav.