Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Teteris: "Cīnīsimies par katru laukuma centimetru"

Teteris: "Cīnīsimies par katru laukuma centimetru"
BK Jēkabpils galvenais treneris Edgars Teteris.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Jēkabpils" basketbola komandas treneris Edgars Teteris pēc zaudējuma Aldaris LBL ceturtdaļfināla pirmajā spēlē "Barons kvartālam" (61:74), optimismu nezaudē un sola, ka sērijā būs trīs spēles.

Teteris atzina, ka zaudējuma iemesls pirmajā spēlē bijis disciplīnas trūkums: "Sākām spēlēt individuāli, pieļāvām kļūdas aizsardzībā, kas nav pieļaujamas izslēgšanas spēlēs... Tā nav pirmā reize, bet jebkurā gadījumā centīsimies sagatavoties sestdienas spēlei – noskaņoties psiholoģiski, izanalizēt iepriekš pieļautās kļūdas un tās vairs neatkārtot! Noteikti varu teikt, ka šī play-off sērija nav galā! Mēs sitīsimies par katru bumbu, cīnīsimies par katru laukuma centimetru! Esmu pārliecināts, ka mēs atgriezīsimies Rīgā uz trešo, izšķirošo spēli."

Runājot par sestdienas spēli, Teteris atzina, ka mājas spēlēm ir liels spēks. Tajās sniegtais atbalsts dod spēku komandai cīnīties. "Atkārtošos, bet mūsu komandai ir lieliski fani. Domāju, ka reti, kurai komandai ir tā paveicies. Tas ir mūsu sestais spēlētājs, kas liek iet uz priekšu un cīnīties. Tādēļ ceram sestdienas spēlē redzēt un sajust šo atbalstu kā vēl nekad! Mums tas ir svarīgi," sacīja treneris.

"Jēkabpils" un "Barons kvartāls" sērijas otrā spēle notiks 20. aprīlī plkst. 18:00.

Informāciju sagatavoja:
Elīna Elste, "Jēkabpils" sabiedrisko attiecību speciāliste


, 2013-04-19 13:09, pirms 11 gadiem
es uzskatu ka tieshi tetera kungs is pie vainas shiem zaudejumiem. nemaina laikus speletajus nedod atpusties musu pensionariem . nu un protams blj aushana neiedarbojas labklajigi uz komandas mikroklimatu. vispar Tetera kungs laiks jums doties majas mums vajag savu komandu ar saviem speletajiem nevis pensionaru klubinju.
, 2013-04-19 13:16, pirms 11 gadiem
OK, Jekabpilij īsti negāja, bet Baronam nebija labāk. Spēle vienkārši Baronam aizgāja pēdejā daļā. Es arī esmu par interesantāku sēriju un atgriešanos Rīgā, bet Baronam ir jāuzvar, lai nu kas notiktu. To arī, manuprāt, izdarīs soliņš, jo starting spēlētāji jau vienmēr sākumam būs labi.
Bens Šungu ventspilnieku ielenkumā. Foto: Marita Brigitta Mones

Igaunijas galvaspilsētā "Ventspils" meklēs iespēju atgriezties apvienotās līgas finālā

Basketbola klubs "Ventspils" otrdienas vakarā aizvadīs trešo un izšķirošo spēli "Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotās basketbola līgas pusfināla sērijā pret regulārās sezonas labāko turnīra komandu Tallinas "Kalev/Cramo". Kurzemnieku cīņu par iekļūšanu finālā varēs vērtēt kanāla TV4 skatītāji un portāla Sportacentrs.com apmeklētāji.
Rihards Zēbergs uzbrukumā pret Kristapu Ķilpu. Foto: Jānis Martels

"Ogre" lūkos nosargāt savu laukumu un atgūt sērijas vadības grožus

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas trešā ceturtdaļfināla spēle sērijā starp "Ogri" un "Liepāju" norisināsies "Arēnā Ogre" šovakar pulksten 19:00. Cīņu par sērijas iniciatīvas iegūšanu tiešraidē varēs lūkoties portāla Sportacentrs.com apmeklētāji.
Mārtiņš Meiers. Foto: Andris Grīnbergs
19

"Rīgas Zeļļi" atkal dominē DSN zālē un nonāk uzvaras attālumā no pusfināla

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas spēļu turnīrā viena panākuma atstatumā no pusfināla sasniegšanas nonākusi "Rīgas Zeļļu" vienība, kas ar 90:67 uzveica "Valmiera Glass/ViA" basketbolistus, sērijā panākot 2-1.