Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" noliedz Klārka iespējamo pievienošanos komandai

Rolands Eliņš

"Ventspils" noliedz Klārka iespējamo pievienošanos komandai
Keidrens Klārks
Foto: Franck Faugere/L'Equipe

Basketbola komandas "Ventspils" valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics sarunā ar portālu Sportacentrs.com pavēstīja, ka amerikāņu spēlētāja Keidrena Klārka pievienošanās komandai nenotiks, un, lai arī paša spēlētāja izplatītā informācija pilnīgi aplama nav, tā tomēr nepareizi interpretēta.

Francijas "ProA" līgā spēlējušais Keidrens Klārks sociālajā tīklā "Instagram" bija atklājis, ka viena no komandām, kura ieinteresēta viņa iekļaušanā sastāvā, ir Latvijas čempione "Ventspils", no kuras sastāva aizgājis Mairs Četmens, līdz ar to palikusi brīva vieta. Komandas valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics gan norādīja, ka sarunas par līguma noslēgšanu ar šo spēlētāju nenotiek.

"Nevar jau teikt, ka Klārka rakstītais būtu pilnīga nepatiesība, taču mēs interesējamies par vairākiem spēlētājiem, un tas bieži vien neko vairāk arī nenozīmē," sacīja Pleinics. "Šajā gadījumā - Klārks bija to spēlētāju lokā, kurus izskatījām kā kandidātus, bet tas arī viss, visas sarunas par sadarbību apstājās jau sākotnējā posmā, un šobrīd viņš vairs nav kandidātu lokā."

"Protams, meklējam aizstājēju Mairam Četmenam, tāds ir nepieciešams, taču par konkrētiem vārdiem tiks paziņots tad, kad tiks noslēgts līgums, vai nu uz pārbaudes laiku vai līdz sezonas beigām," izteicās Pleinics.

Klārks šosezon "Nanterre" sastāvā aizvadījis 12 spēles "ProA" līgā, vidēji gūstot 12 punktus un izdarot 2,8 rezultatīvas piespēles. Viņš var lepoties ar 47% precizitāti tālmetienos, bet studenta gados ļoti veiksmīgi pierādīja sevi NCAA. Klārks ir sestais visu laiku rezultatīvākais NCAA spēlētājs, kurš vidēji spēlē sametis 25,9 punktus, tāpat viņa rēķinā arī divi Grieķijas augstākās līgas sezonas labākā punktu guvēja tituli. Līgums ar "Nanterre" viņam ir līdz decembra beigām.

Izmantotie resursi:
BK Ventspils interested in Keydren Clark

  -2 [+] [-]

, 2014-12-18 16:38, pirms 9 gadiem
Būtu labāk treneri meklējuši!
Galvanovskis ir brīvs, manuprāt !
Saspēlnieks protams normāls arī ir vajadzīgs!

  +2 [+] [-]

, 2014-12-18 18:20, pirms 9 gadiem
Zheel,ka taa buutu labs ieguvums komandai!

  +3 [+] [-]

, 2014-12-18 18:48, pirms 9 gadiem
Klīst baumas, ka Millage uz Ventspili.

  +2 [+] [-]

, 2014-12-18 19:02, pirms 9 gadiem
Makslinieks89 rakstīja: Klīst baumas, ka Millage uz Ventspili.
Visus pensionārus sauks uz Ventspili tagad?
Šis gan izskatās pieklājīgs spēlētājs

     [+] [-]

, 2014-12-18 19:37, pirms 9 gadiem
tieši tā, trenneri ir jāmaina ne spēlētājus.. Es ceru, ka Milledžs nenāks uz Ventspili, tas būtu skarbi.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-18 20:02, pirms 9 gadiem
Standarta fāze, 70% lieku ka nākammēnes būs Ventspils kreklā