Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Štelmahers: "Paskatieties, kas notiek NBA un Eirolīgā"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Štelmahers: "Paskatieties, kas notiek NBA un Eirolīgā"
Roberts Štelmahers
Foto: BK "Ventspils"

"Prieks, ka komandai izdevās atgūties pēc zaudējuma Čempionu līgas spēlē. Jaunajās svētku formās varētu spēlēt vienmēr," basketbola kluba "Ventspils" galvenais treneris Roberts Štelmahers bija gandarīts par Latvijas čempionu "VEF Rīga" pieveikšanu.

Roberts Štelmahers, Ventspils galvenais treneris

“Prieks par uzvaru. Apsveicu spēlētājus un līdzjutējus valsts svētkos! Šodien īpaši svarīgi bija labi nospēlēt aizsardzībā un cīņā par atlēkušajām bumbām. VEF pēdējās spēlēs ar augstu precizitāti meta trīspunktniekus, tāpēc rūpīgi pieskatījām viņus arī pie tālmetienu līnijas.

Prieks, ka komandai izdevās atgūties pēc zaudējuma pret Itālijas komandu “Orlandina Basket”. Mēs esam piedzīvojuši kāpumus un kritumus pat vienas nedēļas ietvaros – paskatieties NBA un Eirolīgas spēles, tur notiek tieši tāpat.

Jaunās, par godu valsts svētkiem izgatavotās spēlētāju formas pirmo reizi ieraudzīju tikai šodien. Ļoti patika, varētu tajās spēlēt vienmēr (pasmaida). Valstsvienību pauze? Galvenais, lai visi spēlētāji no Pasaules kausa spēlēm atgrieztos veseli.”

Iļja Gromovs, VEF spēlētājs

“Grūta spēle. Ļoti žēl, ka zaudējām. Bijām vājāki cīņā par atlēkušajām bumbām, slikti nospēlējām postā un pret “pick-and-roll” sadarbībām.”

Jānis Gailītis, VEF galvenais treneris

“Visi nospēlēja zem savām spējām. Neizpildījām spēles plānu, sniegums bija slikts. Cīņā pret Ventspili parādījās zems individuālās pārliecības līmenis. Spēlētāji nestrādāja, kā vajadzēja. Īsumā – dramatiska spēle mūsu izpildījumā.

Varētu četras minūtes pēc kārtas stāstīt, kas mums nesanāca. Bija problēmas ar uzbrukuma organizāciju, situāciju nolasīšanu, pat bumbas ievadīšanu spēlē. Iznākums – nebija pietiekami daudz metienu, savukārt brīvie metieni bija neprecīzi.

Houkinsa iesaiste spēlē sanāca neplānota. Par Ates savainojumu pagaidām nekādu secinājumu nav. Iespējams, ka valstsvienību pauzes laikā – uz izlasēm izsaukti Alekss Peress un Mareks Mejeris, rezervē ir Iļja Gromovs – treniņprocesa labākai organizēšanai piesaistīsim VEF skolas spēlētājus.”

  +2 [+] [-]

, 2017-11-18 21:37, pirms 6 gadiem
Bet rezultātu rakstā minēt? Klaviere nodiltu?

  -2 [+] [-]

, 2017-11-19 09:00, pirms 6 gadiem
Džekam normālas ambīcījas vai neredz reālo dzīvi,salīdzinot šo turnīru ar NBA un Eirolīgu!