Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Beidzot bija "jāizšauj" snaiperiem"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Galvanovskis: "Beidzot bija "jāizšauj" snaiperiem"
Agris Galvanovskis
Foto: Romualds Vambuts

"Komanda ir daudz spēlētāju, kas var iemest, tāpēc biju pārliecināts, ka vienreiz tiem bija "jāizšauj", jo tik slikti ilgāk mest vairs nebija iespējams," pēc uzvaras trešajā LBL finālsērija BK "Ventspils" galvenais treneris Agris Galvanovskis atzina, ka bija pārliecināts, ka komandas snaiperi šajā mačā būs uzdevumu augstumos.

"Trillera cienīga fināla spēle un tiešām varēja uzvarēt gan vieni, gan otri. Šoreiz netikām galā ar viņu garā gala spēlētājiem Okoforu un Skirmantu. Pieredze tomēr deva savu, un viņi parādīja, ka ar to daudz ko var sasniegt. Ar Bērziņu daudzmaz tikām galā, bet ar šiem diviem spēlētājiem – nē. Ja Rīgā mūsu garais gals bija pārliecinoši labāk, tad šeit jau labāk nospēlēja viņi. Tomēr mums ir daudz spēlētāju, kas var iemest un kādreiz viņiem bija jātrāpa," Galvanovskis uzsvēra, ka vienreiz sevi bija jāparāda arī komandas snaiperiem un šī reize pienāca īstajā brīdī.

"Ar tik zemu procentu, kā metām pirmajā un otrajā spēlē... Tik sūdīgi, rupji runājot, ilgi vairs nevarējām mest. Šoreiz Umbraško pierādīja, ka var izmantoto savu pieredzi, būt līderis un nospēlēt ļoti lietderīgi. Ik reiz, kad "Barons" veica izrāvienu, viņš atvēsināja ar trīspunktnieku. Savukārt pēdējā ceturtdaļā savas snaipera īpašības parādīja Jurevičus," ventspilnieku treneris bija gandarīt par snaiperu "atmošanos".

"Barons/LMT" galvenais treneris Mārtiņš Zībarts pēc spēles piesauca arī veiksmi: "Spēli zaudējām ar pēdējo metienu, kad pretiniekiem arī uzsmaidīja veiksme. Tomēr vēl nozīmīgāks iemesls zaudējumā bija tas, ka ļāvām Jurim Umbraško un Marekam Jurevičus pirms tam iemest šos daudzos trīspunktu metienus. Garajiem spēlētājiem bija daudz piezīmju, tāpēc mazajiem bija jāiet viņiem bieži palīgā un kāds ventspilnieks palika brīvs uz tālmetienu līnijas." Treneris atzina, ka beidzot Patriks Okafors parādījis tādu spēli, kāda no viņa arī tiek gaidīta: "Centāmies uz viņu spēlēt arī pirms tam, taču tad bija krietni zemāks metienu procents. Tomēr tā ir viņa spēlē – aktīva, agresīva groza tuvumā – un to no viņa arī gaidām."

"Esam atkarojuši savas laukuma priekšrocības, bet nākamā spēle ir Rīgā. Arī sērijas turpinājumā spēles būs grūtas, tā kā nevajag tagad sapriecāties, jo katrā spēlē viss atkal jāsāk no gala," Galvanovskis norādīja, ka divas pēc kārtas izcīnītās uzvaras viņa komandai vēl negarantē kaut kādas priekšrocības atlikušajos mačos. Savukārt Zībarts solīja pamainīt komandas spēli, lai nepieļautu pēdējā mača kļūdas: "Noteikti skatīsimies video, analizēsim to un spriedīsim, kas būtu jāpamaina mūsu spēlē, lai tādas nepieļautu šodienas kļūdas."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2009-05-18 23:47, pirms 15 gadiem
Varēja, jau Barons trenerim uzjautāt, ko domā par Armanda sodiņiem? Un cik ta viņš ļoti ir apvainojies uz BKV faniem, jo kad neiemta, tad rādija tiesnesim uz BKV fanu pusi un teica ka šie viņam redz traucējot Tas tiešām bija smieklīgi! Vecīt tas ir basketbols nevis teātris

  +2 [+] [-]

, 2009-05-18 23:48, pirms 15 gadiem
Basketbolists#7 rakstīja: Viss zolīdi, paldies! Tādas emocijas klātienē ilgi nebiju piedzīvojis.

Visu cieņu, Barons fanam, kurš beigās iznāca ārā un apsveica visus Ventspils fanus. Vairāk tādus cilvēkus, nevis lecīgus gaiļus.
jā ko tādu, aks šodien notika OC neatceros sen Bet patīkami, ka BKV izvilka šo spēli vnk skatītāji to bija pelnījuši Esmu apr to, lai sērija beidzas 4:1, lai ventspilnieki čempiona titulu varētu icīnīt mājās, bet nebūsšu arī apbēdināts ar 4:3 uzvaru

BKV labākie!!!!!!!!!

  +5 [+] [-]

, 2009-05-19 00:21, pirms 15 gadiem
manuprāt, joprojām abām komandām ir vienādas izredzes izcīnīt titulu! par tikpat skaistu basketbolu, kāds bija šodien!
Armand, nu kamōn.. nav vairs smiekligi...

  +3 [+] [-]

, 2009-05-19 00:29, pirms 15 gadiem
armands jau nemaz nesmejas, man jau likaas vienu mirkli, ka vins to bumbu metiis kaadam

  +4 [+] [-]

, 2009-05-19 01:10, pirms 15 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: armands jau nemaz nesmejas, man jau likaas vienu mirkli, ka vins to bumbu metiis kaadam
Pirmo reizi dzivē varu tev piekrist, viņa šašutums pašam par sevi bija lasāms viņa sejā un to nevar noliegt.

     [+] [-]

, 2009-05-19 14:47, pirms 15 gadiem
kāds varētu uztaisīt kādu video ar visiem šķēles izmestajiem sodiņiem... būtu interesanti papētīt, kāda viņam ir tehnika sodiņos (precīzak: kāda viņa tā tehnika nav )

     [+] [-]

, 2009-05-19 15:24, pirms 15 gadiem
eu, kaa tur bija...Armands gadiijuma neteica ka buus 4-1?
turklaat kaada veel veiksme vpilniekiem? totaalaakaa veiksme bija Armanda triinieks paari Carteram...Mareks izmeta briivu metienu!

un veel...var jau reekt ka Armands nesamet tos sodus, bet nu 20+ pts vinjsh taa vai taa saliek un neviens vinjam neko nevar izdariit