Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: Gulbenes buki pārliecinoši apspēlē Mārupi

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

LBL2: Gulbenes buki pārliecinoši apspēlē Mārupi
"Gulbenes Buki"

Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas turnīra vienīgajā sestdienas spēlē "Gulbenes buki/BJSS" basketbolisti savā laukumā pārliecinoši pieveica "Mārupes SC" vienību. Mača galarezultāts 79:52 gulbeniešu labā.

Gulbeniešu kontā turnīrā par 1.-12. vietu līdz šim bija tikai viena uzvara un pirmspēdējā vieta turnīra kopvērtējumā. Janvārī Gulbenes un Mārupes komandas tikās savā starpā Mārupē un toreiz mārupieši uzvarēja tikai ar viena punkta starpību (71:70).

Gulbenieši spēli iesāka veiksmīgi un pēc 2:2 mača sākumā sekoja izrāviens līdz 9:2 spēles trešajā minūtē. Arī līdz pat pirmās ceturtdaļas beigām Mārupes komanda pretargumentus sāncenšiem neatrada un mača pirmais cēliens noslēdzās ar 20:7 gulbeniešu labā. „Mārupes SC” vienībai izdevās nedaudz līdzsvarot spēli otrajā ceturtdaļā, kas beigusies neizšķirti (16:16), taču pēc pirmā puslaika 13 punktu pārsvaru (36:23) saglabāja „Gulbenes buki/BJSS”.

Uzvarētāju liktenis izšķīrās trešajā ceturtdaļā, kurā laukumā atkal pārliecinoši saimniekoja gulbenieši, palielinot savu pārsvaru vēl par 13 punktiem (62:36) un padarot mača pēdējo cēlienu par formalitāti. Galarezultātā pārliecinoša „Gulbenes buki/BJSS” uzvara ar 79:52.

Uzvarētāju rindās ar 15 gūtajiem punktiem izcēlās Maikls Panaggio, kurš pievienoja arī piecas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvās piespēles. Pa desmit punktiem gulbeniešiem atnesa Māris Baranovskis (sešas atlēkušās bumbas) un Matīss Čaupjonoks. Zaudētājiem 16 punktus guva Artūrs Kramiņš, bet 14 punkti Armanda Seņkāna kontā, kurš pievienoja arī astoņas izcņītās bumbas zem groziem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība

     [+] [-]

, 2017-02-18 16:59, pirms 7 gadiem
Kas ir Maikls Panadžio?

     [+] [-]

, 2017-02-18 18:29, pirms 7 gadiem
Maikls Panaggio