Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Jānis Gailītis: "Jāmāk piecelties un parādīt sevi"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Jānis Gailītis: "Jāmāk piecelties un parādīt sevi"
Foto: Mikus Kļaviņš

"Visiem spēlētājiem ticam, gaidām, uzticamies. Mums ir vēl viena spēle," piedzīvojot neveiksmi "Aldaris" LBL pusfināla ceturtajā spēlē, teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis. Ventspils treneris Kārlis Muižnieks preses konferencē nevarēja piedalīties balss aizsmakuma dēļ.

Andrejs Gražulis, BK "Ventspils" spēlētājs

"Iesākām palēni. Otrajā ceturtdaļā sākām skriet, viņi nolūza. Domāju, ka VEF sniegumā izpaudās ceturtdaļfināla sērijā uzkrātais nogurums, kura rezultātā bijām ātrāki. Trešo ceturtdaļu atkal iesākām lēnāk, bija kļūdas, neiemesti metieni.

Izdarījām to, kas mums bija jāizdara un gatavosimies piektajai spēlei. Mums jāspēlē droši, ar pārliecību. Nav, ko zaudēt. Arī treneris saka: "Esiet droši, ticiet sev, viss izdosies.""

Gints Fogels, BK "Ventspils" galvenā trenera palīgs

"Kā teicu pirms spēles, notika raksturu cīņa. Spēles gaitā iegūtais 15 punktu pārsvars neko nenozīmēja, taču mūsu pusē bija arī veiksme. Otrajā spēlē VEF spēlētāji iemeta grūtus metienus, šovakar nē. Lielākos sarežģījumus mums radīja Mareks Mejeris.

Otrajā puslaikā mums pietika spēka noturēt pretinieku ofensīvu. Līdz piektajai spēlei tikām, pateicoties spēlētāju, tai skaitā Andreja Gražuļa pašaizliedzībai. Visas sērijas gaitā domājam, kā apturēt Krusu, kurš ir ļoti labs spēlētājs."

Mareks Mejeris, "VEF Rīga" spēlētājs

"Sākām labi, taču spēles gaitā agresivitāte noplaka. Otrajā puslaikā sāka trūkt spēka. Izslēgšanas spēlēs vārdiem “pietrūka spēka” nav vietas, jāspēlē caur “nevaru”. Mums vēl ir piektā spēle, paskatīsimies, kas notiks ceturtdien."

Jānis Gailītis, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Sākām slikti, bez agresivitātes. Otrais puslaiks pagāja, mēģinot atspēlēties. Pietrūka veiksmes, pāris iemestu metienu. Pēc Jakoviča izkrišanas (viņš šajā sērijā vairāk nespēlēs gūtā smadzeņu satricinājuma dēļ) spēle kļuva lēnāka. Žēl, ka netikām līdz pēdējam metienam.

Visiem spēlētājiem ticam, gaidām, uzticamies. Mums ir vēl viena spēle. Jāmāk piecelties un parādīt savu sniegumu. Kāpēc Mārtiņam Meieram bija mazs spēles laiks? Viņš neiederējās basketbolā, kuru šodien gribējām piedāvāt."

  +3 [+] [-]

, 2016-05-17 22:34, pirms 8 gadiem
Kāpēc Mārtiņam Meieram bija mazs spēles laiks? Viņš neiederējās basketbolā, kuru šodien gribējām piedāvāt."
_____________________________

ir iespējams paskaidrot KĀDU basketbolu Gailītis gribēja piedāvāt?

  -2 [+] [-]

, 2016-05-17 22:37, pirms 8 gadiem
Meiers vispar basketbola neiederas

  +3 [+] [-]

, 2016-05-17 22:41, pirms 8 gadiem
acīmredzot šovakar bija iecerēts piedāvāt sūdīgu basketbolu, malacis treneri, viss izdevās! " Pēc Jakoviča izkrišanas (viņš šajā sērijā vairāk nespēlēs) spēle kļuva lēnāka" te nav ko piebilst, Jakovičs daļu algas pārskaita Gailītim, viss skaidrs

  +1 [+] [-]

, 2016-05-17 22:47, pirms 8 gadiem
Ja pasaka A, tad jāpasaka arī B. Kādu basketbolu gribēja piedāvāt?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-05-17 23:17, pirms 8 gadiem
Jūtams, ka Gailītim vēl trūkst zināšanu un krampis atbildīgās spēlēs. Bet nekas gan jau izaugs. Ja BKV paņems, tad būs arī čempioni, jo Valmierai būs smagi vinnēt

  +1 [+] [-]

, 2016-05-17 23:17, pirms 8 gadiem
Redneck rakstīja: Cik izskatījās, tad vairāk tādu basketbolu ar daudz maiņām un garo izvilkšanu ārpus soda laukuma....Pie maiņām Harelsons spēlē augstāk, kamēr diemžēl Meiers nenāk tik augstu un ir nedaudz kājās lēnāks....Personiski uzskatu, ka neko jaunu nevajadzēja piedāvāt un vajadzēta Mārtiņu sūtīt, lai nenoguris spiestu BKV garos, kuri bija jau paguruši spēles beigās, jo nu ja Meiers spiestu postā Niksu, kurš jau bija diezgan noskrējies, tad tur būtu bijis rezultāts....Treneru zaudējums...

Tagad tik Mailzs jāsūta, pilnībā nenoguris spēlētājs, kurš var sev radīt iespējas, tikai jāizmanto viņš
Nu nekas dižs no tā viņam nesanāca. Trenerim ir jāspēj adaptēt taktika spēles gaitā, izmantojot katra trumpjus. Pirmais puslaiks Mārtiņam nebija slikts. Savukārt ar to garo vilkšanu uz āru ir tā, ka tad "vilcējam"ir jābūt pierādītam metienam no ārpuses. Harelsons OK, lai jau, bet Marekam metiens joprojām nav stabils un nav viņa lauciņš. Šodien uzkrita daži tāpēc, ka Ventspils būtībā atļāva viņam to darīt. Kopumā tas ir pārāk latvisks, "puļīšanas" basketbols.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-05-17 23:47, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Ja BKV paņems, tad būs arī čempioni, jo Valmierai būs smagi vinnēt
Kāds šim apgalvojumam pamatojums?

  +2 [+] [-]

, 2016-05-18 08:35, pirms 8 gadiem
Gailīt, pietrūka agresivitātes??????? Tās bija brīžiem par daudz! Gāja nemākulīgos caurgājienos, un atdūrās pret "sienu". Šajā spēlē pietrūka meistarības un vēl vairāk trenera gudrības. Muižnieks klasi pārāks.