Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Roberts Štelmahers: "Čempioniem nekad neapnīk uzvarēt"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Roberts Štelmahers: "Čempioniem nekad neapnīk uzvarēt"
BK "Ventspils" galvenais treneris Roberts Štelmahers saņem zelta medaļu no LBL direktores Lāsmas Zanderes
foto:bkventspils.lv

"Šovakar guvām apstiprinājumu tam, kāpēc esam daudz strādājuši. Apliecinājām, ka ieguldītais darbs ir attaisnojies," izcīnot pirmo Latvijas čempiona titulu trenera karjerā, teica basketbola kluba "Ventspils" stūrmanis Roberts Štelmahers.

Kristaps Janičenoks, "VEF Rīga" kapteinis

"Man nepatīk preses konferences, taču šoreiz pats izrādīju iniciatīvu ierasties. Pirmkārt, apsveicu Ventspili – trenerus, vadību un spēlētājus. Īpaši apsveicu Sandi Valteru. Zinu, cik daudz viņam šis tituls nozīmē. Esmu priecīgs par Sandi, lai gan ļoti gribētu būt viņa vietā.

Mans īpašais paldies veltīts VEF jaunajiem spēlētājiem. Abiem garajiem – Anžejam Pasečņikam un Viktoram Iļjinam, jo viņi tika negaidīti iemesti lielajā LBL finālu kuģī. Viņi labi tika galā ar uzdevumu. Paldies abiem mazajiem – Kristapam Pļavniekam un Ingum Jakovičam. Arī viņi tika galā ar uzdevumu. Par pārējo attaisnojumu nav. Mēs zaudējām.

Savas labās domas sūtu Rihardam Kuksikam. Viņam ir jāizveseļojas. Rihards spēlēja ar savainojumu brīdī, kad viņu gaidīja operācija. Rihardam komandas intereses bija augstākas par personīgajām. Zinu, ka spēli apmeklēja viņa ģimene. Veseļojies!

Nekad dzīvē neesmu tik daudz raudājis. Manā dzīvē ir bijuši un būs zaudējumi, taču tie ir sporta sastāvdaļa. Raudāju, jo zaudēju, taču vēl vairāk raudāju tāpēc, ka šajās divās nedēļās redzēju jauno spēlētāju briedumu. Paldies visiem!"

Jānis Timma, Latvijas čempions

"Izbaudu fantastiskas sajūtas. Man ir prieks par komandu. Prieks par līdzjutēju pilno zāli un prieks spēlēt tādā spēlē. Paldies treneriem un čaļiem par atdevi finālsērijā. Mēs mācējām noturēt pozitīvo noskaņojumu un godam nopelnījām čempionu titulu.

Akselis ir īsts kapteinis. Viņš darīja labu, pat kliedzot uz mums. Akselis zināja, ka viss ir kārtībā. Ka esam fiziski gatavi. Viņš tikai vēlējās pārliecināties, ka neesam zaudējuši koncentrēšanos un turpināsim cīnīties. Paldies Akselim!"

Roberts Štelmahers, Latvijas čempions

"Paldies līdzjutējiem un pilsētai par atbalstu. Paldies daudzajiem līdzjutējiem, kuri atbrauca no visas Latvijas. Manuprāt, mūs atbalstīja puse rīdzinieku, jo bijām simpātiskāka komanda. Šajā brīdī guvām apstiprinājumu tam, kāpēc esam daudz strādājuši. Apliecinājām, ka ieguldītais darbs ir attaisnojies.

Čempioniem nekad neapnīk uzvarēt. Viņi iztēlojas savas uzvaras un nepārstāj strādāt to sasniegšanai, jo zina, ko tās nozīmē. Vai trenerim tituls nāk grūtāk nekā spēlētājam? Tas brīdis, kurš pienācis, ir svarīgākais. Mēs strādājām šim titulam un tagad izbaudām uzvaru, pēc kuras esam tik ļoti tiekušies."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2014-05-17 04:42, pirms 10 gadiem
Janičenoks pamatoti pateicas tiem, kas cīnījās līdz pēdējam.
Un pamatoti viņa sarakstā nav ne viesspēlētāji, ne treneris, kuri neko nedarīja, lai komanda varētu uzvarēt.

  -3 [+] [-]

, 2014-05-17 06:48, pirms 10 gadiem
Jankam presenē laikam tomēr vajadzēja novēlēt veselību Kuksikam..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: doska1989

  +6 [+] [-]

, 2014-05-17 09:05, pirms 10 gadiem
Diez Jaunups aizies no lielaa sporta?

  -2 [+] [-]

, 2014-05-17 09:13, pirms 10 gadiem
Robim gan galvā sakāpis, atradis ar ko lielīties tituls ta ir, bet šogad to neizcīnīt būtu pilnīgs fiasko. Laiks visu saliks pa vietām un parādīs, kas ir kas .... Ventspils jebkurā gadījumā ir viņa griesti - sava ego parādīšanai. Man žēl ka intrigas nebija, Janičs darīja ko varēja, bet viens nav karotājs. Kopš Robis trenē Vspili, es šai komandai nespēju just līdzi !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-05-17 10:57, pirms 10 gadiem
Gaidam video studija,no 5 finalspeles!!

  +1 [+] [-]

, 2014-05-17 11:11, pirms 10 gadiem
resnais putns rakstīja: Galvenais, ka ja jau tā komanda ir tik simpātiska, kur tad visas sezonas laikā tā VISA LATVIJA bija? Ventspils halle visas sezonas laikā bija gaužām tukša...Ko var lekties un lielīties tagad? Tas ir tik nekorekti pēc uzvaras teikt, uzskatu, ka daudzi domāja, ka esam simpātiskāka komanda un tāpēc puse rīgas atbalstīja mūs... tāds gailēns.
nu tuksaka par arenu jau toch nebija..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2014-05-17 11:35, pirms 10 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: Janičenokam tāpēc pietiek kampt un jāpievienojas BKV, klubam, kas prot uzvarēt un pieskaņot savas finanses sastāvam, ko var atļauties, nevis izmest naudu leģionāriem, kas atbrauc un aizbrauc, vai leišiem, kas atbrauc un neko neparāda , VEF vnk neko nesasniedza, naudu iztērēja un beigu beigās palika ar darāgo degunu iekš LBL, gandrīz vai Valmieras liktenis!

VEF=Valmiera
Tad jau pagaijšgad apmēram tā - visiem jāpievienojas VEF, jo viņi spēj uzvarēt, bet VEN paliek 2.vietā. : Klauns

  +3 [+] [-]

, 2014-05-17 11:41, pirms 10 gadiem
Robis ir vecis, speletajs un treneris, kurs ir vnm ir izcelies ar nezeligu darbu, tiesi to vins ari pateica, ka darbs ir ieguldits pamatigs un tas atmaksajas ar zeltu. Neko bravurigu no vina neesmu dzirdejis, vins drizak ir klusie udeni neka balamute. A kuksiks, piedodiet bet ta pro netraumejas, ta traumejas amatieri vai iesaceji, tie laikam bija vina 200% par kuriem vins runaja intervijaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-05-17 12:13, pirms 10 gadiem
Par agru celt degunu debesīs! Kad tiks sasniegts kaut kas starptautiskās arēnās, tad varēs runāt vairāk, bet LBL-labi, lai būtu pirmajam gadam, taču nākamajā sezonā jāstāda augstāki mērķi! Ja skats tālāk par LBL nesniedzas, tad labāk paiet malā un dot vietu citiem, nevis celt gaisā degunus, it kā būtu teju Eirolīgā tikuši.
Timma var kļūt ļoti labs, bet pagaidām līdz tam vēl tālu. Vien jāapzinās esošā situācija un jāturpina strādāt. Ja nesaķers zvaigžņu slimību, var tālu tikt, bet pretējā gadījumā pārsprāgs kā burbulis.

  -1 [+] [-]

, 2014-05-17 12:16, pirms 10 gadiem
LargeProfessor rakstīja: Robis ir vecis, speletajs un treneris, kurs ir vnm ir izcelies ar nezeligu darbu, tiesi to vins ari pateica, ka darbs ir ieguldits pamatigs un tas atmaksajas ar zeltu. Neko bravurigu no vina neesmu dzirdejis, vins drizak ir klusie udeni neka balamute. A kuksiks, piedodiet bet ta pro netraumejas, ta traumejas amatieri vai iesaceji, tie laikam bija vina 200% par kuriem vins runaja intervijaa.
Negribu izplūst garās viedokļu apmaiņās šajā portālā, bet piedod, jaunais cilvēk, ja Tu Robja runas manierē nesaskati lecīgumu, tad vairs jautājumu nav. Viņš ir ļoti īpatnējs cilvēks. Savulaik ir sanācis būt kopā sporta spēlēs, kur viņš nevis draudzīgi baudīja jauko, saulaino laiku, bet uzvedās tā it kā komandas futbola laukumā cīnītos uz dzīvību un nāvi. Es atvainojos, bet tā ir vienkārši forš laika pavadīšana ar draugiem, kolēģiem. Jau tajā laikā es ievēroju viņā šo īpašību. Iedzerot ir vēl lecīgāks. Tāds es pat nezinu, kā lai viņu noraksturo.Tāda savas astes celšana viņam vienmēr ir patikusi. Ventspilnieki malači!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-05-17 13:12, pirms 10 gadiem
Kurs tad cits to asti cels ja ne pats... es ari esmu ar vinu futbolu spelejis, neko traku vins nedarija, visi kludas, sportisti iekarst sportojot, ta gadas, nav vins robots, vins bija augsta limena pg, un tagad attistas ka treneris, velu vinam ilgu un razigu karjeras turpinajumu, un kas tad vinam jabuco dir2a katram zurnalistam, vinam ir tiesibas sevi nostadit ka autoritati un pareizi dara ka sakaitina dazus labus, vismaz neatstaj vienaldzigu, bet izteikumi ir piezemeti piem par to ka vajag 4as uzvaras, pec 1as vef sagraves necik neplatijas, un tie kretiniskie zurnalisti taks katram normalam cilvekam izbesitu, paskaties ka ozolins ar viniem sarunajas tad vins vispar ir lecigakais sportists lv
sporta vecmeistars rakstīja: Negribu izplūst garās viedokļu apmaiņās šajā portālā, bet piedod, jaunais cilvēk, ja Tu Robja runas manierē nesaskati lecīgumu, tad vairs jautājumu nav. Viņš ir ļoti īpatnējs cilvēks. Savulaik ir sanācis būt kopā sporta spēlēs, kur viņš nevis draudzīgi baudīja jauko, saulaino laiku, bet uzvedās tā it kā komandas futbola laukumā cīnītos uz dzīvību un nāvi. Es atvainojos, bet tā ir vienkārši forš laika pavadīšana ar draugiem, kolēģiem. Jau tajā laikā es ievēroju viņā šo īpašību. Iedzerot ir vēl lecīgāks. Tāds es pat nezinu, kā lai viņu noraksturo.Tāda savas astes celšana viņam vienmēr ir patikusi. Ventspilnieki malači!