Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

"VEF Rīga" paraksta līgumu ar Kristapu Pļavnieku

"VEF Rīga" paraksta līgumu ar Kristapu Pļavnieku
Kristaps Pļavnieks, spēlējot Latvijas kadetu izlasē
Foto: fibaeurope.com

Latvijas čempionvienība basketbolā “VEF Rīga” ir parakstījusi ilgtermiņa līgumu ar vienu no talantīgākajiem jaunajiem spēlētājiem Latvijā Kristapu Pļavnieku.

“VEF Rīga” treneris, “VEF Kadeti” galvenais treneris Nikolajs Mazurs: “Kristaps Pļavnieks ir viens no labākajiem saspēles vadītājiem Latvijā. Gudrs spēlētājs, spēj labi organizēt un kontrolēt spēli. Labs papildinājums jauniešu sistēmai. Esmu pārliecināts, ka divu gadu laikā viņš kļūs par rotācijas spēlētāju “VEF Rīga” meistarkomandā.”

“Baltic Sports Agency” aģents Artūrs Kalnītis: “Kristaps ir apveltīts ar ļoti labu spēles izpratni un tempa kontroli, kas liecina, ka spēlētājs ļoti labi iederēsies vīriešu basketbolā. Kauņas NIJT turnīrā Kristaps uzskatāmi parādīja, ka būs spēks ar ko nāksies rēķināties arī vecākiem pretiniekiem.”

Pēc jauniešu Eirolīgas posma Kauņā, kur jaunie vefieši izcīnīja trešo vietu, N.Mazurs K.Pļavnieku raksturoja kā “VEF Kadeti” komandas motoru un smadzenes uzbrukumā.

Informāciju sagatavoja:
Laila Spaliņa, “VEF Rīga” direktore


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-17 11:58, pirms 12 gadiem
galvenais lai doma par nakotni ja nakamgad rotacija tiks jaunais Berzins,tad tas jau bus solis pareiza virziena un pec paris gadiem iespejams jaunas asinis no Latviesiem iepludis.
, 2012-02-17 12:06, pirms 12 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Joprojām tīri jocīgi, ka 16gadniekam liek parakstīt "ilgtermiņa līgumu". Jo pēc LV likumdošanas 18 gados šāds līgums zaudē spēku un jaunais var iet uz jebkuru citu komandu arī.
Bertāns 18 gados no Barona prom palaists netika, kā mēs labi zinām...

Betnu VEF nav nekāds barons - ja Pļavnieks pēc ~3 gadiem dabūs piedāvājumu no kāda nopietna Eirolīgas kluba (ko arī novēlu!!), VEF domājams viņu arī aizlaidīs prom.
, 2012-02-17 12:09, pirms 12 gadiem
kas tas tāds?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-17 12:31, pirms 12 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Bertāns tak parakstīja līgumu jau būdams pilngadīgs, ne jau pirms 18 gadiem.
Barona ne Timma, ne Bertāns, ne Butjankovs nebija parakstījuši līgumu, jo Baronam vnk bija ar BAA aģentūru. Barons vienkārši piemetās, jo domāja, ka dabūs naudu par Berču.
, 2012-02-17 12:32, pirms 12 gadiem
rainmaker rakstīja: galvenais lai doma par nakotni ja nakamgad rotacija tiks jaunais Berzins,tad tas jau bus solis pareiza virziena un pec paris gadiem iespejams jaunas asinis no Latviesiem iepludis.
Kamēr Butauts būs treneris neceri!
, 2012-02-17 12:35, pirms 12 gadiem
Sharps rakstīja: Kamēr Butauts būs treneris neceri!
tik skarbs neesi gan...Kalve un Bertans tiesi pie Butauta atveras jo traumas daudz ko spej sagrozit.Taka viss ir iespejams ja vien pasi jaunie ari stradas tad gan jau tiks pie teiksanas pec gada vai diviem.Un pielauju ka pats VEFs lepojas ar jaunajiem kuri loti labi nospeleja eiroliga+Mazurs pec gadiem tiesi ar tiem jaunajiem varetu but galvenais kalins VEF puzli
, 2012-02-17 12:43, pirms 12 gadiem
rainmaker rakstīja: tik skarbs neesi gan...Kalve un Bertans tiesi pie Butauta atveras jo traumas daudz ko spej sagrozit.Taka viss ir iespejams ja vien pasi jaunie ari stradas tad gan jau tiks pie teiksanas pec gada vai diviem.Un pielauju ka pats VEFs lepojas ar jaunajiem kuri loti labi nospeleja eiroliga+Mazurs pec gadiem tiesi ar tiem jaunajiem varetu but galvenais kalins VEF puzli
Vecīt, tev švaki ar atmiņu. kāpēc atvērās? Tādēļ ka klubs(ASK) bija uz bankrota sliekšņa un vienkārši neatlika nekas cits kā jaunajiem kapāties, jo viņiem nauda nebija primārais tajā vecumā!!! Treneris bija Kairys, ja kas, kad čaļi atvērās pa īstam.
, 2012-02-17 12:55, pirms 12 gadiem
Sharps rakstīja: Vecīt, tev švaki ar atmiņu. kāpēc atvērās? Tādēļ ka klubs(ASK) bija uz bankrota sliekšņa un vienkārši neatlika nekas cits kā jaunajiem kapāties, jo viņiem nauda nebija primārais tajā vecumā!!! Treneris bija Kairys, ja kas, kad čaļi atvērās pa īstam.
Kiris bija pedeja faze sakuma bija traumas gan Milidzam gan citiem.Mazutis speleja ar krampjiem kajas un biez vien salima kad tika nomainits jo kajas netureja.Sandim bija trauma,pectam puika devas prom no grimstosa kugja.ASK pedejos divus gadus vajaja traumas tas pats Jaho pirms pievienosanas VEFam mocijas ar traumam.Sezona vel ir pietiekami gara traumas(tfu tfu tfu)var daudz ko mainit.Un ka jau teicu VEF jauna maina loti zolidi spele pret gadu vecakiem.Nakamgad vini pat var panemt jauniesu eiroligu..un tas nozime jau daudz.Ja VEFs speles strategiski pareizi pec gadiem 3-4 tiesi sie jaunie var but vilceji
, 2012-02-17 13:48, pirms 12 gadiem
Vēl vienam visādi Kalnīši atņem iespēju uzspēlēt NCAA
, 2012-02-17 14:06, pirms 12 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Vēl vienam visādi Kalnīši atņem iespēju uzspēlēt NCAA
Tas taču nav nopietns aģents.
, 2012-02-17 14:19, pirms 12 gadiem
veiksmi radiniekam !
, 2012-02-17 14:36, pirms 12 gadiem
daudz masā vēl jāpieliek un tad jau būs ok
, 2012-02-17 18:08, pirms 12 gadiem
Pļavnieks no Pļavniekiem
, 2012-02-17 18:33, pirms 12 gadiem
nē nu normāli, pievienojas jauns spēlētājs, bet rakstā nav ne metri, ne kilogrami, par gadiem nemaz nerunājot!
Cienījamā Laila Spaliņa! Kā Jūs sagatavojat preses relīzi?
Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers
1

Latvijas basketbola klasikā dalīs apvienotās līgas bronzas godalgas

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotajā basketbola līgā piektdienas vakarā "Rimi" Olimpiskajā centrā (pulkst. 19:00) tiks aizvadīta turnīra priekšpēdējā sezonas spēle. Savstarpējo cīņu par bronzas godalgām aizvadīs "VEF Rīga" un "Ventspils" komandas. Tiešraide būs skatāma kanālā TV4.
Reinis Avotiņš. Foto: Ģirts Gertsons
1

"Liepājai" jāpanāk izlīdzinājums vai jāsāk kalt atvaļinājuma plāni

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla stadijā šovakar pulksten 19:00 tiks aizvadīta sērijas ceturtā spēle starp "Liepāju" un "Ogri". Liepājnieki centīsies pagarināt savu sezonu un panākt piekto spēli, kamēr ogrēnieši lūkos tikt pie pusfinālu atvedošā panākuma sērijā, kurā šobrīd ar 2-1 priekšā ir Ulda Švēdes komanda.
Aizeja Osborns. Foto: Jānis Lārmanis
18

"Zeļļi" galotnē nospiež Valmieru un iesoļo LBL pusfinālā

Šovakar biļeti uz Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālu ieguva debitanti "Rīgas Zeļļi", kas izbraukumā ar 81:74 pieveica "Valmiera Glass"/ViA un ceturtdaļfināla sērijā guva virsroku ar 3-1.