Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Barons/LDz" atspēlē -10 un uzveic LU

Rolands Eliņš

"Barons/LDz" atspēlē -10 un uzveic LU
Kristaps Valters
Foto: Māris Greidāns, bk.lu.lv

Latvijas Basketbola līgā (LBL) "Latvijas Universitātes" komanda savā laukumā ar 74:79 piekāpās "Barons/LDz" basketbolistiem.

"Barons/LDz" šodien aizvadīja savu pirmo ar savu jauno nosaukumu, atstājot "Barons kvartāls" vārdu pagātnē. Simboliski, ka tas notika tieši pret "Latvijas Universitātes" komandu, ar kuru "baronieši" aizvadīja arī LBL sezonas pirmo spēli, piesakot savu lielas pārmaiņas piedzīvojušo sastāvu.

Toreiz nespēlēja Kristaps Valters, sastāvā nebija arī Ernesta Kalves, taču šodien šie abi basketbolisti bija pievienojušies Kasparam Kambalam un Gatim Jahovičam un pārējiem "Barons/LDz" spēlētājiem. Mača sākums gan viņiem galīgi neizdevās - pirmajās piecās minūtēs LU veica izrāvienu 12:4, turklāt ātri divas piezīmes bija savācis Kambala. Tieši Kambala gan bija guvis visus četrus "Barona" punktus, izceļoties ar diviem dankiem.

Artūra Briča došanās laukumā atdzīvināja viesu uzbrukumu un ceturtdaļu izdevās noslēgt ar tikai četru punktu deficītu. Otrās ceturtdaļas sākumā jau 20 sekundēs tika panākts neizšķirts, taču pie darba ķērās Harijs Rubenis un LU, kuras pāris minūšu laikā panāca 31:23. Atkārtojās gan iepriekšējais scenārijs, un "Barons" atjaunoja līdzsvaru, turklāt puslaika pēdējā minūtē Valters ar savu pirmo precīzo metienu spēlē izvirzīja "Baronu" vadībā 40:39.

Ceturtdaļas beigas LU bija neveiksmīgas arī trešajā ceturtdaļā, kad pusotrā minūtē tika ielaisti astoņi bezatbildes punkti. Septiņi no tiem Kalves rēķinā, tiesa, maču pabeigt neizdevās ne viņam, ne Kambalam, kuri abi mača izskaņā saņēma savu piekto piezīmi. "Barons" gan bija iekrājis pietiekamu pārsvaru un 4. ceturtdaļa izvērtās ļoti mazrezultatīva, līdz ar to gan pārsvaru, gan uzvaru izdevās nosargāt.

"Barons/LDz" šī ir pirmā uzvara ar jauno nosaukumu, bet sezonas LBL tabulā ierakstīts sestais panākums astoņos mačos. LU situācija bēdīgāka un zaudētas visas astoņas spēles. "Barona" sastāvā 18 punkti Kalvem, Kambala trāpīju visus sešus savus metienus no spēles un guva 16 punktus, bet Valters pēc ne visai veiksmīgā pirmā puslaika guva 12 punktus un izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles, turklāt LU spēlētāji bija spiesti pret viņu pārkāpt noteikumus deiņas reizes. LU komandā 15 punkti Ingaram Aizpuram.

Latvijas Universitāte - "Barons/LDz" 74:79 (20:16, 20:23, 18:25, 16:15)
LU:Aizpurs 15 (9 atl.b.), Rubenis 14, Bikše 13, Zēbergs 11, Darģis 6, Magone 4, Plivda 3, Brizgalovs 2, Rēķis 2
Barons/LDz: Kalve 18, Kambala 16, Bricis 13, Valters 12 (9 rez.p.), Zonne 7, Rozītis 7, Jahovičs 5, Strazdiņš 1

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība

  +2 [+] [-]

, 2014-11-16 20:00, pirms 9 gadiem
Ļoti gaidu rīcibu un informaciju publiskaja telpa par so un parejiem siem twitiem https://twitter.com/Kapecta/status/... Biju Pirmo puslaiku vērot un apjautājos,, Tad arī reali visi par to godigi pateica,, Lai ari rezultāts dēļ Barona akstišanas ir tads,kads tas ir.. Bet tomēr ĻOTI liels nesmukums UNIVERSITATES komandai..

  +2 [+] [-]

, 2014-11-16 20:07, pirms 9 gadiem
Diezgan nožēlojami izskatījās "stāri"

  +2 [+] [-]

, 2014-11-16 20:09, pirms 9 gadiem
fredijs48 rakstīja: Diezgan nožēlojami izskatījās "stāri"
Visu cieņu Rozitim,kas tomēr tik ātri parvareja moralo,, Bet parejie izskatas (ta ir laba nozime) sobrid ir fiziskaja bedre, jo trenejas uz ko lielaku lai uz decembra beigam tad ari butu labakaja forma, runaju par Kalvi,kambi,valteru,, Jaho jau nekur nebrauks vairs

     [+] [-]

, 2014-11-16 20:13, pirms 9 gadiem
BET365 rakstīja: Ļoti gaidu rīcibu un informaciju publiskaja telpa par so un parejiem siem twitiem https://twitter.com/Kapecta/status/... Biju Pirmo puslaiku vērot un apjautājos,, Tad arī reali visi par to godigi pateica,, Lai ari rezultāts dēļ Barona akstišanas ir tads,kads tas ir.. Bet tomēr ĻOTI liels nesmukums UNIVERSITATES komandai..
publiskajā telpā LU puiši ir ļoti pieklājīgi un labi audzināti jaunieši.

  +2 [+] [-]

, 2014-11-16 20:28, pirms 9 gadiem
sysonpyh Nr.2 rakstīja: publiskajā telpā LU puiši ir ļoti pieklājīgi un labi audzināti jaunieši.
Es to labu zinu un lai arī lielako daļu pazistu un negribētu nomelnot, Bet 5cos no rīta Mcdonalda rekt ka zirgiem speles diena.. u.t.t. Tas ir ļoti skumji.. Atceros,ka Ridzenes džeki agrak šo darija kad Bija Tukiši,jaunzemi un visi parejie, neviens nekur netika un jaunie macijas! Un ticiet vai ne, bet daudzi jaunie del sis macibas pazuda, jo tas bija kruta! Daudziem izklausas pec NUGA un neapmierinata cilveka gaudosanas! Bet tā ir LU komanda, ta nav privata komanda! Lai ari viss norimst,bet ceru,ka vismaz bus ieksejas sarunas un vairs sadas ricibas neatkartosies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-16 21:37, pirms 9 gadiem
Ha, ha, tik švaki

     [+] [-]

, 2014-11-17 01:09, pirms 9 gadiem
BET365 rakstīja: Ļoti gaidu rīcibu un informaciju publiskaja telpa par so un parejiem siem twitiem https://twitter.com/Kapecta/status/... Biju Pirmo puslaiku vērot un apjautājos,, Tad arī reali visi par to godigi pateica,, Lai ari rezultāts dēļ Barona akstišanas ir tads,kads tas ir.. Bet tomēr ĻOTI liels nesmukums UNIVERSITATES komandai..
Ko tad šie tādu nostrādājuši?

     [+] [-]

, 2014-11-17 07:52, pirms 9 gadiem
Statos var redzēt, kuram stāram tie plusu, kuram mīnusi

     [+] [-]

, 2014-11-17 18:10, pirms 9 gadiem
ha-ha - Plivdas kuņģa attīrīšanās Vecrīgā nofilmēta