Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Ogre" pārbaudes turnīrā rezultatīvā mačā zaudē Mejera "Parma"

"Ogre" pārbaudes turnīrā rezultatīvā mačā zaudē Mejera "Parma"
Kaspars Bērziņš. Foto: Jānis Laganovskis

Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas medaļniece "Ogre", turpinot gatavošanos jaunajai sezonai, pirmdien pārbaudes turnīrā Lietuvas pilsētā Panevēžā ar rezultātu 85:109 piekāpās VTB Vienotās līgas vienībai "Parma", ko pārstāv latviešu uzbrucējs Mareks Mejeris.

"Ogre" devusies uz pārbaudes turnīru Panevēžā, kur bez mājiniekiem "Lietkabelis" piedalās arī Permas "Parma" un cita krievu komanda Saratovas "Avtodor". Pirmajā dienā "Ogre" tikās ar kādreizējo sava trenera Nikolaja Mazura trenēto "Parma", bet, tā kā piedzīvoja zaudējumu, rītdien spēlēs pret otra dueļa ("Lietkabelis" - "Avtodor") zaudētāju (spēle norisināsies vēlāk šovakar).

Rezultatīvā pirmajā ceturtdaļā Rihards Zēbergs guva desmit punktus ogrēniešu labā, un komandas spēlēja neizšķirti, bet otrajā ceturksnī latvieši vairs neturēja līdzi "Parma" uzņemtajiem apgriezieniem. Arī otrajā puslaikā Mazura trenētie vīri nespēja pretoties Permas meistaru varējumam, un Ogres komanda piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 85:109.

Rezultatīvākais "Ogres" rindās ar 19 punktiem bija amerikāņu aizsargs Džeimss Beitmons, kuram arī piecas atlekušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles. 16 punktus guva Kaspars Bērziņš, bet 14 punkti Rinaldam Sirsniņam. Komandas sastāvā bija arī 21 gadu vecais aizsargs Nikolajs Zotovs, kurš trenējas ar komandu, taču ir bez līguma jaunajai sezonai.

"Parma" vienību trenē lietuviešu speciālists Kazis Maskvītis, bet šovasar tai pievienojās arī latviešu uzbrucējs Mareks Mejeris, kurš šīs dienas spēlē izcēlās ar 16 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un trim rezultatīvām piespēlēm, ka arī labāko efektivitāti komandā (+23). Rezultatīvākais krievu vienībā bija pērnās sezonas "Kalev/Cramo" amerikāņu centrs Arnets Multrī, kurš guva 19 punktus un izcīnīja sešas bumbas pie groziem.

Pārbaudes spēle basketbolā

Ogre - Parma 85:109 (27:27, 16:29, 22:28, 20:25)
Ogre: Beitmons 19 (5rp, 5ab), Bērziņš 16, Sirsniņš 14, Zēbergs 12, Dārgais 9 (5rp), Apsītis 9, Magone 4, Mizis 2, Pozņaks, Zotovs, Muižnieks.


, 2019-09-16 20:16, pirms 5 gadiem
Vakar vef ar valgu spēlēja, ja kas. To šeit ir laikam par grūtu uzrakstīt
, 2019-09-16 21:23, pirms 5 gadiem
Sestdien Valmierā mājinieki ar 74:70 apspēlēja Jūrmalu. Ceru, ka dažs jau par to izlasīja pie PČ ziņām.
, 2019-09-16 21:32, pirms 5 gadiem
wolmar rakstīja: Sestdien Valmierā mājinieki ar 74:70 apspēlēja Jūrmalu. Ceru, ka dažs jau par to izlasīja pie PČ ziņām.
Es nesaprotu, kāpēc grūti ir uzrakstīt par visām spēlēm?
, 2019-09-16 22:17, pirms 5 gadiem
Pieļauju, ka ne visas spēles notiek pēc "īstiem" noteikumiem, piemēram, ir reizes, kad abas komandas vienojas spēlēt bez personīgo piezīmju limita. Sestdien Jūrmalai Vikentjevs sapelnīja 6 piezīmes, pārējiem laukumā nevienam par 4 vairāk nebija. To zinu pēc protokola. Toties valmieriešu mačā pret Čmoki otro komandu, kad uz pārdesmit sekundēm uznākušais Krastiņš izrāva pēdējās sekundēs ar trejaci Valmierau uzvaru ar plus 1, vismaz 8 piezīmes finišā bija Dubultam. Tāpēc arī laikam raksta tikai par oficiālu pārbaudes turnīru spēlēm, kad viss precīzi pēc noteikumiem, bez papildus nosacījumiem.
, 2019-09-17 06:46, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Es nesaprotu, kāpēc grūti ir uzrakstīt par visām spēlēm?
Domāju,ka tas atkarīgs no paša kluba,ja kluba atbildigās personas informē medijus,tad ok..bet varbūt klubs šajā parbaudes spēļu ciklā to nevēlas..tās tik manas domas...kā ir patiesībā,grūti spriest.
, 2019-09-17 09:18, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Es nesaprotu, kāpēc grūti ir uzrakstīt par visām spēlēm?
Nav pat raksta par VEF jaunumiem ka Horvātu centram pilntiesīgs līgums un ka Ross jau aizsūtīts mājās un ka Kohs ticamāk nebūs ar VEF un ka esot kautkāds jauns Somu spēlētājs par kuru neko nesaka.Ceru ka vismaz Soms ir izlases līmeņa savādāk liels palīgs varētu nebūt.
p.s ir kāda info par Kohu?
Kajs Hancberijs pret Aizeju Ozbornu. Foto: vgvia.lv
15

Valmieriešiem obligāti jāuzvar – "Zeļļu" pirmā iespēja tikt pusfinālā

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgā esam sagaidījuši sezonas pirmo izslēgšanas spēli, kurā kādai no komandām vairs nebūs atkāpšanās ceļa – lai turpinātu cīņu, "Valmiera Glass"/ViA savās mājās būs obligāti jāuzvar Rīgas "Zeļļi". Cīņas sākums paredzēts plkst. 19.00, tiešraide portālā Sportacentrs.com un no aptuveni plkst. 19.30 arī kanālā TV4.
Bens Šungu. Foto: Marita Brigitta Mones
27

"Ventspils" nespēj iegrožot Šungu, fināls bez Latvijas komandu piedalīšanās

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgā regulārās sezonas uzvarētāja "Kalev/Cramo" otrajā puslaikā kontrolēja notikumus laukumā, ar 84:73 laupot "Ventspils" cerības uz turnīra fināla sasniegšanu.
Roberts Blūms. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
26

Roberts Blūms pieteicies 2024. gada NBA draftam

''Octagon Europe'' basketbola aģentūra pavēstījusi, ka 18 gadus vecais Roberts Blūms ir pieteicies 2024. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftam, kurš gaidāms šī gada jūnija beigās.