Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

VEF jaunpienācējs Skots: "Šeit spēlējušie basketbolisti pēcāk nonākuši labās darbavietās"

Agris Suveizda

VEF jaunpienācējs Skots: "Šeit spēlējušie basketbolisti pēcāk nonākuši labās darbavietās"
Entvons Skots
Foto: Rīgas VEF

Entvons Rīgā ieradās vēlā otrdienas vakarā, noslēdzot vairāk kā diennakti ilgu lidojumu sēriju no ASV, kas sākās no Teksasas štatā esošās Dalasas pilsētas. Intervijā kluba mājaslapā viņš stāsta par pievienošanos komandai.

25 gadus vecais amerikāņu aizsargs atklāja, kas viņu mudinājis piekrist karjeru turpināt Latvijas čempionvienībā: "Motivācija pievienoties "VEF Rīga" komandai bija iespēja ar to sacensties tāda mēroga sacensībās kā VTB Vienotā līga, kurā ir lieliskas iespējas pierādīt sevi augstā līmenī. Spēlētāji, kas spēlējuši VEF, pēcāk nonāk labās darbavietās. Zinu, ka pagājušajā sezonā VEF kļuva par Latvijas čempionvienību. Tā arī ir viena no lietām, kas piesaistīja, jo arī es katru sezonu vēlos palīdzēt komandai izcīnīt čempiontitulu. Tieši kļūšana ar savu komandu par čempionu ir viena no lietām, uz ko katru sezonu tiecos."

"Vasaru pavadīju gan Dalasā, gan Luiziānas štata pusē, kur dzīvo mana draudzene. Katru dienu trenējos gan basketbola laukumā, gan svaru zālē, cenšoties kļūt labāks. Īpašu uzmanību pievērsu atlētisma un aizsardzības pilnveidošanai. Ieņemt pareizāku aizsardzības stāju, būt eksplozīvākam, spēt strauji mainīt virzienus - tās ir lietas, pie kurām strādāju ar savu treneri starpsezonā Amerikā," stāsta Entvons.

Runājot par savu spēles stilu, basketbolists pauž: "Savās acīs varu darīt jebko, kas vajadzīgs komandai. Varu pārvaldīt bumbu, spēju radīt situācijas partneriem un pats iemest bumbu grozā. Vienu lietu, ko līdzjutēji varēs redzēt katru spēli, ir atdeve un intensitāte manā izpildījumā. Cenšos to darīt katru reizi, kad izeju laukumā, atdodot laukumā visus spēkus, kas man ir."

"Čempiontitula izcīnīšana ar VEF neapšaubāmi ir galvenais mērķis, bet papildus tam pats vēlos demonstrēt labu sniegumu. Domāju, ka daudziem būs jautājuma zīmes par mani, jo iepriekš Eiropā spēlēju divās līgās (Nīderlandē un Somijā), kas nekotējas tik augstu kā VTB Vienotā līga, tāpēc man ir īpaša vēlme pierādīt sevi. Uzskatu, ka esmu spējīgs spēlēt ar Maskavas CSKA un citām VTB Vienotajā līgā esošajām top komandām katru reizi."

Izmantotie resursi:
https://www.vefriga.com/lv/jaunumi/...

  -2 [+] [-]

, 2017-08-16 21:58, pirms 7 gadiem
Vārdi ir tikai vējš...Nelec augstāk par dir.. cik spēj!Manuprāt viens no švakākajiem VEF jaunpienācējiem-leģionāriem pēdējos 3-4 gadus...

  +1 [+] [-]

, 2017-08-16 22:01, pirms 7 gadiem
Tad jau redzēs!

     [+] [-]

, 2017-08-17 09:52, pirms 7 gadiem
Pēc intervijas šķiet, ka džekam pareizā attieksme ir, cerams spēs arī laukumā to pierādīt

     [+] [-]

, 2017-08-17 15:06, pirms 7 gadiem
kur ir viņa Amerikas statistika vai uz ielas atrasts pirms pārcelšanās uz Nīderlandi ?