Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils" pagarina līgumu ar Veselovu un noslēdz komandas komplektāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Jēkabpils" pagarina līgumu ar Veselovu un noslēdz komandas komplektāciju
Pāvels Veselovs
Foto: bkjekabpils.lv

Latvijas Basketbola līgas klubs "Jēkabpils" pagarinājis līgumu ar Pāvelu Veselovu, kurš vienībā aizvadījis trīs sezonas, un tādējādi noslēgusies komplektācija jaunajai sezonai.

Pāvelam Veselovam priekšā ceturtā sezona Latvijas Basketbola līgas klubā "Jēkabpils", ar kuru kopā izdevies izcīnīt bronzas godalgas. Uzbrucējs pagājušajā sezonā aizvadīja 24 mačus, laukumā pavadīja sešpadsmit ar pusi minūtes un guva 5,4 punktus, kā arī izcīnīja 2,9 bumbas zem groziem. Savukārt Baltijas Basketbola līgā deviņās spēlēs gulbenietis vidēji piecpadsmit minūtēs iekrāja 4,9 punktus un izcīnīja 2,4 atlēkušās bumbas.

"Priecājos, ka klubs piedāvāja man atgriezties. Te ir forši līdzjutēji, un komandai ir augsti mērķi. Mums ir labs materiāls un mēs varam daudz ko sasniegt. Tikai jāstrādā! Centīšos palīdzēt komandai, cik vien spēšu," apņēmības pilns bija divus metrus un septiņus centimetrus garais Veselovs.

"Pāvels ir spēlējis gan Latvijas vīriešu izlasē, gan ārzemēs, gan bijis Latvijā vadošajos klubos. Viņam ir pieredze un meistarība, un mums vajadzēja vēl vienu garo spēlētāju. Tādēļ arī pagarinājām sadarbību," basketbolista atgriešanos Jēkabpilī komentēja galvenais treneris Rūdolfs Rozītis.

Rozītis arī apstiprināja, ka komanda ir izveidota un papildinājumi vairs netiek meklēti: "Šobrīd ir atlasīti tādi vīri, kādi mums vajadzīgi. Prakse ne vienmēr sakrīt ar teoriju, tādēļ kaut ko prognozēt nebūtu prātīgi, tomēr neesmu plānojis veikt kādas izmaiņas, esmu pārliecināts par šo divpadsmitnieku."

"Jēkabpils" komandu veido: Renārs Magone, Jurijs Aleksejevs, Jānis Antrops, Kristaps Miglinieks, Artūrs Vītiņš, Mikus Sokolovs, Oskars Virsis, Edgars Štelmahers, Andrejs Šeļakovs, Roberts Stumbris, Rinalds Sirsniņš un Veselovs.

Komandā ir divpadsmit spēlētāju, un visi ir latvieši. "Sākumā apzināti skatījāmies uz latviešu spēlētājiem, tad skatījāmies, kurus varam atļauties vai kuru vēlmes sakrīt ar mūsu iespējām. Lūk – iznākums! Lielākais pluss ir tas, ka lielākā daļa basketbolistu jau ir spēlējuši Jēkabpilī, ir izveidojusies savstarpējā sapratne un ir ielikti stabili pamati saliedētam kolektīvam," norādīja Rozītis.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv

  +1 [+] [-]

, 2016-08-16 16:16, pirms 8 gadiem
3 nr. pozīcijā būs diezgan liels tukšums.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-16 16:20, pirms 8 gadiem
Sirsniņš un Veselovs izskatīja arī citus piedāvājumus (ja jau līgumi ar viņiem tika slēgti vasaras otrajā pusē)?

  +2 [+] [-]

, 2016-08-16 16:26, pirms 8 gadiem
Patiesībā labs sastāvs - ja nesatraumēsies, domāju, ka 5iekā varētu iekļūt LBL

  +3 [+] [-]

, 2016-08-16 16:28, pirms 8 gadiem
Kāds amerikāņu students piedotu asumu komandai.. citādi viduvējs sastāvs - LBL play-offiem jau vajadzētu pietikt, lai gan arī tas nav garantēts, īpaši, ja Zonni atsēdinās uz soliņa..

  -3 [+] [-]

, 2016-08-16 16:32, pirms 8 gadiem
5/7 vieta

     [+] [-]

, 2016-08-16 16:44, pirms 8 gadiem
smailiite rakstīja: Kāds amerikāņu students piedotu asumu komandai.. citādi viduvējs sastāvs - LBL play-offiem jau vajadzētu pietikt, lai gan arī tas nav garantēts, īpaši, ja Zonni atsēdinās uz soliņa..
Zonne Baronā spēlē!

  +1 [+] [-]

, 2016-08-16 16:59, pirms 8 gadiem
Converse87 rakstīja: Zonne Baronā spēlē!
Tas bija domāts ja Zonni Baronā atsēdina tad Barons spēlēs nereāli labi un Jekabpili nebūs šances viņus uzveikt.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-16 17:13, pirms 8 gadiem
Sirsnins bija vienojies gandriz ar Valmieru ,nezinu kas tur beigas notika....Kads varbut zin kur speles tadi viri ka Silins,Kuksiks,J.Berzins?? Vai tiesam kada no augsgala komandam nevaretu papildinaties?? Itka Ventspilij busot Bostiks,tad tiem nevajag ,bet Vefam noderetu kads,protams,ja ir nauda

  +2 [+] [-]

, 2016-08-16 17:17, pirms 8 gadiem
diplomaats rakstīja: Sirsnins bija vienojies gandriz ar Valmieru ,nezinu kas tur beigas notika....Kads varbut zin kur speles tadi viri ka Silins,Kuksiks,J.Berzins?? Vai tiesam kada no augsgala komandam nevaretu papildinaties?? Itka Ventspilij busot Bostiks,tad tiem nevajag ,bet Vefam noderetu kads,protams,ja ir nauda
Bērziņš uz Itāliju - OrlandinaBasket
https://twitter.com/OrlandinaBasket...

     [+] [-]

, 2016-08-16 17:21, pirms 8 gadiem
karlosm rakstīja: Tas bija domāts ja Zonni Baronā atsēdina tad Barons spēlēs nereāli labi un Jekabpili nebūs šances viņus uzveikt.
Mēs jau nezinām, kāds Zonne būs pie Gulbja, varbūt mazākas minūtes un kaut ko iedresējis būs viņam

  +2 [+] [-]

, 2016-08-16 17:48, pirms 8 gadiem
diplomaats rakstīja: Sirsnins bija vienojies gandriz ar Valmieru ,nezinu kas tur beigas notika....Kads varbut zin kur speles tadi viri ka Silins,Kuksiks,J.Berzins?? Vai tiesam kada no augsgala komandam nevaretu papildinaties?? Itka Ventspilij busot Bostiks,tad tiem nevajag ,bet Vefam noderetu kads,protams,ja ir nauda
No kurienes tāda informācija, ka Bostiks būs Ventspilī???

  +1 [+] [-]

, 2016-08-16 17:48, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: No kurienes tāda informācija, ka Bostiks būs Ventspilī???
Par to runājām pie raksta par Zaķa pievienošanos

     [+] [-]

, 2016-08-16 18:20, pirms 8 gadiem
Bostiks ir ļoti labs, Ventīļiem tas tik būtu ieguvums..

  +1 [+] [-]

, 2016-08-17 00:26, pirms 8 gadiem
Real Rebel rakstīja: Mēs jau nezinām, kāds Zonne būs pie Gulbja, varbūt mazākas minūtes un kaut ko iedresējis būs viņam
Zonne Baronā ir spēlējis pie Gulbja, Tetera, Galvanovska un Endzeļa, kā arī asistentiem Miglinieka, Zvirgzdiņa, u.c. Domā?

  +1 [+] [-]

, 2016-08-18 14:33, pirms 8 gadiem
Sastavs lusiem labs, bez redzamiem caurumiem. Bus specigs pretinieks jebkuram.