Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Gints Antrops: Aizbrauca ciemos... tika pie līguma ar Eirolīgas čempioni

Uz Itāliju aizbraucis ciemos pie meitenes bez domām par basketbolista karjeru, palika šajā valstī 14 gadus un kļuva par profesionālu basketbolistu, kurš Itālijā nospēlējis lielāko daļu savas karjeras - tas ir Gints Antrops. "Luka Banki ir viens no labākajiem treneriem, kāds man bijis. Bet savā ziņā viņš mani arī noraka..." uzbrucējs atceras sadarbību ar vienu no šā brīža Itālijas top treneriem. Pirms nepilniem trim gadiem Gints atgriezās dzimtenē, lai uzspēlētu kopā ar brāli Liepājas komandā, bet pirms šīs sezonas pievienojās dzimtās pilsētas Ogres komandai ar domu - kur esmu sācis basketbola gaitas, tur tās arī jānoslēdz. Un tad šīs sezonas vidū Gints, kuram maijā apritēs 35, pieņēma "VEF Rīga" piedāvājumu un karjeras nogalē ticis pie iespējas spēlēt vienā no Eiropas spēcīgākajām līgām pret tādiem grandiem kā CSKA. Sarunā ar Andreju Siliņu basketbolists, kuram ir arī Itālijas pilsonība, atceras savas gaitas Itālijā, skaidro atgriešanos mājās un krasās kultūras atšķirības, kā arī atzīst - šāds negaidīts pavērsiens karjeras beigās devis jaunu izaicinājumu un ambīcijas mēģināt sevi apliecināt augstākā līmenī, nekā tas jebkad iepriekš bijis iespējams.

Sarunas ilgums: 54 minūtes

, 2017-03-16 10:19, pirms 7 gadiem
Šobrīd Gints ir nonācis Eirolīgas komandā!!!
, 2017-03-16 10:52, pirms 7 gadiem
Vakar redzēju tikai mazu fragmentu no intervijas, bet jau zinu, ka intervija būs laba, jo Gints ir super interesants, inteliģents un patīkams spēlētājs ar kuru ar man ir bijušas vairākas sarunas un Andrejs, protams, visu ir izdarījis augstā līmenī.
Jāklausās!
, 2017-03-16 10:59, pirms 7 gadiem
Un, ja par Siliņu, tad viens no labākajiem sportacentra žurnālistiem! (Cik nu šajā portālā viņus var saukt par žurnālistiem... uz vienas rokas pirkstiem skaitāmi)
, 2017-03-16 12:10, pirms 7 gadiem
Es slēdzu ārā skaņu, kad Siliņš saka to intro par mīļotājiem...
, 2017-03-16 13:21, pirms 7 gadiem
Off topic, bet vai LV likumdošana pieļauj dubultpilsonību? Prozit!
, 2017-03-16 13:47, pirms 7 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Off topic, bet vai LV likumdošana pieļauj dubultpilsonību? Prozit!
Protams, ka pieļauj!
, 2017-03-16 14:59, pirms 7 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Off topic, bet vai LV likumdošana pieļauj dubultpilsonību? Prozit!
Latvijas likumdošana pieļauj dubultpilsonību ar visām ES valstīm + vēl daudzām citām valstīm (ASV...)
, 2017-03-16 15:07, pirms 7 gadiem
abcdefgh rakstīja: Latvijas likumdošana pieļauj dubultpilsonību ar visām ES valstīm + vēl daudzām citām valstīm (ASV...)
Tikai tas stajas speekaa kaut kad 4-5 gadi atpakalj. Taa kaa sanaak tad kad vinjsh ieguva, tad tas nebija iespeejams !
, 2017-03-16 15:58, pirms 7 gadiem
Ir Latvijas un Itālijas pilsonība. Viss. Ko jūs te vēl ņematies, ir atļauts, nav atļauts - tagad tas viss ir legalizēts un pilnīgā kārtībā atbilstoši likumiem. Neesam nekāda tur mūdžu vai nacistu valsts, bet demokrātiska, kur ir atļauts ņemt citu valstu pilsonības.
, 2017-03-16 20:51, pirms 7 gadiem
Visi basketa speci sakot, ka Itālijā ir induviduāla spēle, bet Antrops saka pretējo. ;D Sanāk, ka VEFs viņam ir augstākais līmenis karjerā.
, 2017-03-16 20:53, pirms 7 gadiem
Onslovs rakstīja: Visi basketa speci sakot, ka Itālijā ir induviduāla spēle, bet Antrops saka pretējo. ;D Sanāk, ka VEFs viņam ir augstākais līmenis karjerā.
Nu jā, bet spēles līmenis VTB ir augstaks nekā Itālijā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-03-18 00:56, pirms 7 gadiem
EU, DAVAJ NODIBENOJAM ARĪ ŠITO DŽEKU, JO VIŅAM TAS NEŠĶITĪS NEGAIDĪTI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-03-19 23:17, pirms 7 gadiem
Forša intervija. Patīkams, inteliģents cilvēks Gints. Lai izdodas.
Bens Šungu ventspilnieku ielenkumā. Foto: Marita Brigitta Mones

Igaunijas galvaspilsētā "Ventspils" meklēs iespēju atgriezties apvienotās līgas finālā

Basketbola klubs "Ventspils" otrdienas vakarā aizvadīs trešo un izšķirošo spēli "Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotās basketbola līgas pusfināla sērijā pret regulārās sezonas labāko turnīra komandu Tallinas "Kalev/Cramo". Kurzemnieku cīņu par iekļūšanu finālā varēs vērtēt kanāla TV4 skatītāji un portāla Sportacentrs.com apmeklētāji.
Rihards Zēbergs uzbrukumā pret Kristapu Ķilpu. Foto: Jānis Martels
1

"Ogre" lūkos nosargāt savu laukumu un atgūt sērijas vadības grožus

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas trešā ceturtdaļfināla spēle sērijā starp "Ogri" un "Liepāju" norisināsies "Arēnā Ogre" šovakar pulksten 19:00. Cīņu par sērijas iniciatīvas iegūšanu tiešraidē varēs lūkoties portāla Sportacentrs.com apmeklētāji.
Mārtiņš Meiers. Foto: Andris Grīnbergs
19

"Rīgas Zeļļi" atkal dominē DSN zālē un nonāk uzvaras attālumā no pusfināla

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas spēļu turnīrā viena panākuma atstatumā no pusfināla sasniegšanas nonākusi "Rīgas Zeļļu" vienība, kas ar 90:67 uzveica "Valmiera Glass/ViA" basketbolistus, sērijā panākot 2-1.