Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: līderu duelī "Jelgava/LLU" viesos pieveic "Kandavu/Compor"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

LBL2: līderu duelī "Jelgava/LLU" viesos pieveic "Kandavu/Compor"
Jelgava/LLU. Foto: basket.lv

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā šodien tika aizvadītas četras spēles – divas norisinājās 1. līdz 12. grupas ietvaros, bet divi mači notika 13. līdz 22. vietas grupā. Uzvaras izcīnīja "Jelgava/LLU", Gulbenes "Buki", "Rīga/A. Kraukļa VEF" un "Ezerzeme/Rēzekne".

Sacensību līdere "Kandava/Compor" savā laukumā ar 63:81 atzina "Jelgavas/LLU" pārākumu, kaut pēc pirmās ceturtdaļas bija vadībā. Pievīla stabilitātes trūkums. Jelgavas, kas ieņem otro vietu, rindās labākais ar 18 punktiem bija Armands Seņkāns, kurš arī izcīnīja desmit atlēkušās bumbas un atdeva sešas rezultatīvas piespēles. 15 punktus iemeta Kalvis Krūmiņš. Kandavas sastāvā Ritvars Kauliņš savāca 19+13.

Citā spēcīgāko komandu grupas mačā Gulbenes "Buki" savā laukumā ar 79:60 uzvarēja "Ventspils Augstskolu". Mājinieki jau pirmajā puslaikā ieguva +11, turpinājumā pārsvaru palielinot. Gulbenei pieci spēlētāji iemeta vismaz desmit punktus, un rezultatīvākais ar 14 bija Roberts Mednis, kuram arī septiņas bumbas zem groziem un piecas piespēles. Pretinieku sastāvā 18 punktus iemeta Ričards Vitoļskis.

Vājāko grupā pārsteidza "Rīga/A. Kraukļa VEF", kas ar 87:79 pieveica RTU. Mājas laukuma priekšrocības prata izmantot arī "Ezerzeme/Rēzekne", kas ar 100:64 uzveica "Liepāja/LSSS".

     [+] [-]

, 2019-02-16 20:17, pirms 5 gadiem
Kirils pa maz naudu sabazis kabata...Kandava dodat vairak ,bus biezakas kabatas bus labaki rezultati