Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Rozītis: "Piespiedām VEF pieļaut 17 kļūdas"

Rozītis: "Piespiedām VEF pieļaut 17 kļūdas"
Rūdolfs Rozītis
Foto: BK Jēkabpils

Kluba preses dienestam savu komentāru pēc zaudējuma Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārās sezonas spēlē pret Rīgas VEF sniedzis ''Jēkabpils'' galvenais treneris Rūdolfs Rozītis.

Rūdolfs Rozītis pēc mača norāda, ka šoreiz galvenais uzdevums bijis sadalīt minūtes, lai pārmērīgi nenoslogotu spēlētājus, jo šiem pašiem septiņiem puišiem sestdien būs jāspēlē pret “Ogri”. Rozītis izceļ arī pozitīvās nianses komandas sniegumā.

''Svarīgi bija aizvadīt cienīgu spēli. Cepuri nost vīru priekšā, katrs cīnījās, kā vien spēja! Brāķi bija, bet tas ir normāli. Pieļāvām tikai septiņas kļūdas pret VEF komandu, tas ir ļoti labi. Turklāt mēs piespiedām viņus kļūdīties veselas 17 reizes. Tie ir tādi mazie sīkumi, par ko varam sev uzsist uz pleca. Un, protams, mūsu līdzjutēji - viņi ir mūsu zelts!”

Pirmo spēli ''Jēkabpils'' rindās aizvadīja lietuvietis Dominiks Domarks. Viņš laukumā pavadīja 34 minūtes, iemeta piecus no 11 divpunktu metieniem, divus no septiņiem tālmetieniem, četrus no septiņiem soda metieniem, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, divas reizes pārķēra pretinieku bumbu un pieļāva divas kļūdas.

Neskatoties uz to, ka daudz kas neizdevās, Rozītis Domarka debiju vērtē kā labu: ''Var redzēt, ka viņš ir tikko pievienojies. Tāpat var redzēt, ka mēs vispār treniņos neesam darbojušies pieci pret pieci. Ir tādas situācijas, kuras var sagatavot tikai tā trenējoties.''

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK „Jēkabpils”
sabiedriskās attiecības


, 2017-12-15 12:34, pirms 6 gadiem
Jekabpils pret Ogri bez variantiem, vienalga 7 vai 10, jo bez kartiga centra uzvaret neiespejami. Rītdien Kristaps Dargais atgriezas laukumā, jaiet skatīties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-12-15 13:28, pirms 6 gadiem
LBS jāievieš obligāta prasība klubiem par pēcspēles intervijām. Citādi vienīgā informācija ir no spēļu protokoliem (vai nu pats izpēti vai izlasi protokola atreferējumu Sportcentrā).

Kāpēc Rozītis nepastāstīja, kas ar Magoni un Rolendu? Kad atgriezīsies Štelmahers?

Dārgais diezgan daudz izlaida. Nopietns pastiprinājums Ogrei.
, 2017-12-15 13:32, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: LBS jāievieš obligāta prasība klubiem par pēcspēles intervijām. Citādi vienīgā informācija ir no spēļu protokoliem (vai nu pats izpēti vai izlasi protokola atreferējumu Sportcentrā).

Kāpēc Rozītis nepastāstīja, kas ar Magoni un Rolendu? Kad atgriezīsies Štelmahers?

Dārgais diezgan daudz izlaida. Nopietns pastiprinājums Ogrei.
Gan jau to varētu noskaidrot, ja kāds ar klubu sazinātos...Taču vai kādam no rakstu autoriem ir gribēšana to darīt? Labāk taču blogu uzcept vai ko tādu
, 2017-12-16 22:09, pirms 6 gadiem
Nu un tad, Rozīti? To tavu laimi tabulā taču neraksta, vai ne?
Pīdžejs Paipss aizsardzībā pret Renāru Birkānu. Foto: Dāvis Lejasmeiers
14

Viesspēlētāji nogremdē Ausēja centienus, Paipsa 25 punkti dod Vefiņam bronzu

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotās līgas bronzas spēlē Latvijas klasikā pie nebūt ne viegla panākuma tika "VEF Rīga" basketbolisti, kuri ar 84:76 spēja noturēt aiz sevis "Ventspils" vienību. Rīdziniekiem 25 punktus guva Pīdžejs Paipss.
Roberts Freimanis. Foto: Ģirts Gertsons
2

"Liepāja" iekarst no tālienes un panāk izšķirošo ceturtdaļfināla spēli

"Pafbet" Latvijas basketbola līgas ceturtdaļfinālā starp "Liepāju" un "Ogri" būs nepieciešama piektā spēle, kura pirmdien norisināsies "Ogrē". Pirmajā puslaikā, saberot grozā 11 no kopumā 15 izmestajiem tālmetieniem, "Liepāja" uzvarēja ar 99:73, tādējādi izlīdzinot sērijas rezultātu 2-2.
Francis Lācis un Zigmārs Raimo (no kreisās). Foto: Rīgas Zeļļi
13

3x3 izlasē spēlējošie Lācis un Raimo šajā sezonā ''Zeļļos'' neatgriezīsies

Portālam ''Sportacentrs.com'' zināms, ka Rīgas ''Zeļļi'' atlikušo sezonu aizvadīs tādā sastāvā, kādā iesākuši Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas mačus. Lai arī 3x3 basketbola izlase jau ir nodrošinājusi vietu Parīzes olimpiskajās spēlēs, nedz Franča Lāča, nedz Zigmāra Raimo atgriešanās komandā šajā sezonā netiek sagaidīta.