Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Arī Freimanis paliek "Baronā"

Andrejs Siliņš

Arī Freimanis paliek "Baronā"
Roberts Freimanis
Foto: Renārs Buivids

Basketbola klubs "Barons", gatavojoties jaunajai ''OlyBet' Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonai, turpina aktīvu sastāva komplektāciju - šodien paziņots, ka komandā arī jaunajā sezonā spēlēs spēka uzbrucējs Roberts Freimanis.

25 gadus vecais Freimanis pagājušajā sezonā "Barons" sastāvā Latvijas čempionātā vidēji 25 minūšu laikā guva 10,1 punktu un izcīnīja 6,5 atlēkušās bumbas, savukārt Baltijas līgā Robertam vidēji 22,7 minūtēs 9,1 gūts punkts un 5,7 bumbas pie groziem, kā arī 1,3 rezultatīvas piespēles.

Iepriekš 201 centimetru garais basketbolists vienu sezonu aizvadīja "Saldus" komandā, kad tā vēl spēlēja Latvijas līgas augstākajā divīzijā, kā arī trīs sezonas pavadīja "Liepājas/Triobet" vienībā.

"Barons" komandā šobrīd oficiāli ir jau deviņi spēlētāji: Kristaps Mediss, Dāvis Zonne, Dāvis Geks, Salvis Mētra, Andris Epners, Kristaps Dārgais, Roberts Freimanis, kā arī divi lietuvieši - uzbrucējs Taurus Jogela un centrs Deniss Krestiņins. No pagājušā gada sastāva šobrīd komandā ir pieci spēlētāji (Zonne, Mētra, Epners, Dārgais un Freimanis).

Komandas galvenais treneris jaunajā sezonā būs Mārtiņš Gulbis, kurš šobrīd kā U16 izlases asistents piedalās Eiropas U16 čempionātā. Gulbim asistēts Matīss Rožlapa.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-15 19:10, pirms 8 gadiem
Galvenais, ka Zonne arī sastāvā!

  +1 [+] [-]

, 2016-08-15 19:17, pirms 8 gadiem
Kā nekā, labākais starta 5 spēlētājs visā lbl.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja