Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: Vitoļskis pēdējā sekundē izrauj VeA uzvaru pār "Turību"

Andrejs Siliņš

LBL2: Vitoļskis pēdējā sekundē izrauj VeA uzvaru pār "Turību"
Ventspilnieks Ričards Vitoļskis. Foto: "Ventspils Augstskola"

Sestdien "Ramirent" Latvijas Basketbola līgas otrās divīzijas (LBL2) spēlē Ričards Vitoļskis līdz ar beigu sirēnu izrāva "Ventspils Augstskolas" uzvaru savā laukumā pār "Turību" - 73:72.

Abas komandas mača gaitā pabija vadībā, taču spēles liktenis izšķīrās tikai pašā pēdējā uzbrukumā, kad pēc Kristapa Ķilpa piespēles Ričards Vitoļskis uzrāva uzvaru ventspilniekiem - 73:72. Ķilps visā mačā sakrāja 22 punktus, desmit atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles. Vitoļskim desmit punkti. "Turības" labā 20 punkti un astoņas bumbas Mārcim Saulītim.

Ventspilniekiem šis bija 13. panākums 17 mačos, un komanda ieņem trešo vietu Rietumu konferencē. Tikmēr "Turība" ar 11 uzvarām 16 spēlēs ieņem ceturto pozīciju Rietumos.

Austrumos pie droša panākuma tika Gulbenes "Buki", kas ar 95:62 sakāva RTU, izcīnot 15. uzvaru 18 mačos, kamēr studentiem tas bija desmitais zaudējums 16 cīņās. Uzvaru ar 21 punktu, septiņām bumbām un piecām piespēlēm kaldināja Ingars Aizpurs, bet Robertam Mednim 20 punkti, 12 bumbas un piecas piespēles.