Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: ciemiņu vakars – visos mačos uzvar izbraukuma komandas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

LBL2: ciemiņu vakars – visos mačos uzvar izbraukuma komandas
RSU. Foto: basket.lv

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā šovakar tika aizvadītas trīs spēles, un visās uzvaras izcīnīja viesi.

Sīvākais bija duelis starp "Gulbenes Bukiem" un "Valmiera Glass/ViA-2" – viesi izcīnīja panākumu ar 83:75. Uzvarēt palīdzēja lieliskais pirmais puslaiks, kurā tika gūti 53 punkti un panākts +16. "Buku" rindās rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Mārtiņš Rozenbergs, kurš arīdzan izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. Mājinieku sastāvā līderis ar 19 punktiem atkal bija Kristofers Šepte, kuram arī četras piespēles un četras bumbas zem groziem.

RSU izbraukumā tika galā ar "BJBS Rīga/KP BA/DSN" – 98:77. Uzvarētāju rindās dominēja Kristaps Jurjāns, kurš trāpīja 78% metienu un guva 29 punktus. Savukārt rīdzinieku rindās labākais ar 16 punktiem bija Kristians Feierbergs, kurš arī pievienoja desmit zem groziem izcīnītās bumbas. Mājinieki realizēja par astoņiem tālmetieniem vairāk, taču divpunktu metienos precizitāte bija divreiz sliktāka nekā uzvarētājiem.

"Kandava/Compor" viesos ar 100:86 pieveica "BJBS Rīdzene/Sportapunkts", un uzvarētāju rindās diviem basketbolistiem izdevās iemest vismaz 20 punktus. Līderis ar 28 punktiem bija Guntars Strāķis, kamēr 20 iemeta Arvis Savčenko, kuram double-double. Tikmēr "Rīdzenes" rindās Norbertam Strautiņam arī 28 punkti.