Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Ramūns Butauts: "Apsvilinājāmies kā mazs bērns pie karsta gludekļa"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ramūns Butauts: "Apsvilinājāmies kā mazs bērns pie karsta gludekļa"
Ramūns Butauts
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Svētdienas vakarā visa komanda skatījās Eirolīgas finālu starp Maskavas CSKA un Pirejas "Olympiacos" komandām. Tas palīdzēja labāk nekā jebkurš motivējošs video, jo spēlētāji redzēja, ka jācīnās pat grūtākajās situācijās. Diemžēl piedzīvojām trešo zaudējumu pēc kārtas," pagarinājumā piedzīvojot zaudējumu pret "VEF Rīga", teica basketbola kluba "Ventspils" galvenais treneris Gundars Vētra.

Pirmdien ventspilnieki atspēlēja četrpadsmit punktu deficītu, uzvarēja otrajā un ceturtajā ceturtdaļā, taču pagarinājuma vidū palika bez centra spēlētājiem Sema Vilarda un Mārtiņa Meiera. Zaudētajai cīņai zem groza nelīdzēja pat sekmīga ārējās līnijas spēlētāju darbība.

Gundars Vētra, BK “Ventspils” galvenais treneris

Bijām tuvu pirmajai uzvarai. Mums bija jāuzvar, spēles likteni izšķīra viena neizskaidrojama epizode pagarinājuma sākumā. Mārtiņš Meiers, kuram šodien neko nevaru pārmest, neaizskrēja uz laukuma stūri pēc atlēkušās bumbas un pēc brīža saņēma piekto piezīmi. Ja viņš būtu palicis laukumā, domāju, ka būtu uzvarējuši.

Svētdienas vakarā komanda kopā skatījās Eirolīgas finālu, spēlētāji bija uzvilkti un redzēja, ka basketbolā var cīnīties pat grūtākajās situācijās. “Olympiacos” stāsts mums ir piemērots, taču spēlēs iznākumu nosaka mazo rādītāju summa. Šodien atkal zaudējām grozu, pārāk daudz ielaidām 2+1 punktus.

Savu darbu izdarīja ārējās līnijas spēlētāji, tāpēc mūsu rotācijā šodien neatradās vieta Mārtiņam Laksam. Pēdējā uzbrukumā plānojām bumbu uzticēt Jangam, taču izspēle neizdevās.

Sems Vilards, BK “Ventspils” spēlētājs

Neesam apmierināti ar zaudējumu pagarinājumā, taču mūsu komanda turpinās cīnīties līdz galam.

Tailers Keins, "VEF Rīga" spēlētājs

Ventspils spēlēja labi, iemeta savus metienus un darīja to ar pārliecību. Otrajā puslaikā atslābinājāmies, dodot iespēju pretiniekiem atgriezties spēlē. Mums paveicās, ka šodien uzvarējām.

Ramūns Butauts, “VEF Rīga” galvenais treneris

Esmu ļoti neapmierināts ar visu spēli. Pirmās trīs ceturtdaļas vēl nospēlējām vienā līmenī, bet ceturto bija briesmīgi skatīties. Ventspils cīnījās līdz galam, nepadevās pie mīnus četrpadsmit un parādīja, ka ir cīnītāju komanda.

No krituma nevar izvairīties, kamēr tas nav piedzīvots. Tāda situācija atgādina mazu bērnu pie ieslēgta gludekļa. Visi saka: neskaries pie karsta gludekļa, taču, kamēr neapdedzinies, nav iespējas pārliecināties par pretējo. Tā spēlēt nedrīkstam.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-05-14 22:51, pirms 12 gadiem
Vētra - gludeklis, Butauts - mazs bērns.

  +1 [+] [-]

, 2012-05-14 22:52, pirms 12 gadiem
visi jau domā ka Ventspilī Vefs izcinīs titulu, nē:jums vel tas jaizcīna un BKV jau nepadosies un cīnīsies,
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-05-14 23:01, pirms 12 gadiem
Vētram patīk izvairīties no atbildības ar neizskaidrojamiem zaudejumiem .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-05-14 23:39, pirms 12 gadiem
VEF fans rakstīja: Savācaties un paņemat to titulu.
KJ iet pēc MVP
Jūū, trauma viņu izsita, bet ir atpakaļ, uznāca Janičenoks un visu nokārtoja.

  +2 [+] [-]

, 2012-05-14 23:41, pirms 12 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: es būtu tikai laimīgs, ja VEF 4.spēlē izlaistu jauniešus paspēlēties un kausu paceltu savu skatītāju priekšā.
Bet diemžēl sportā šādi darīt nedrīkst, jo tas var iekakāt dvēselē.
Nekas, pacelšu glāzi mājās pie TV.
Taisnība, vismaz Arēna apkopējas varēs uzelpot Piecūkāsim ventspils grīdas, lai hūte liek melnajiem tīrīt, jo basi spēlēt viņi nemāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja