Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Štelmahera "Kalev/Cramo" reģistrēts viens infekcijas gadījums, komanda karantīnā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Štelmahera "Kalev/Cramo" reģistrēts viens infekcijas gadījums, komanda karantīnā
Epizode 2020. gada 12. marta spēlē Tallinā. Foto: VTB līga

Roberta Štelmahera, Akseļa Vairoga un Aigara Šķēles pārstāvētajā Tallinas basketbola klubā "Kalev/Cramo" reģistrēts viens saslimšanas gadījums ar elpceļu vīrusu "Covid-19", sestdien, 14. martā, vēsta Igaunijas prese. Komandai noteikts divu nedēļu pašizolācijas režīms.

“Kalev/Cramo” basketbolisti ceturtdien VTB līgas mājas spēlē aiz slēgtām durvīm zaudēja Krasnodaras “Lokomotiv-Kubaņ” ar 81:98. Pusotru dienu vēlāk reģistrēts viens infekcijas gadījums un komandai noteikts karantīnas režīms. Menedžeris Karels Sibuls paziņojis, ka nenosauks inficētā cilvēka vārdu.

“Visi spēlētāji, personāls, pretinieku komanda, tiesneši un kontaktā esošie cilvēki informēti par notikušo,” teikts kluba mājas lapā. “Visa komanda un personāls atradīsies divu nedēļu pašizolācijas režīmā. Pašlaik nav zināms, kāda veidā notikusi inficēšanās.”

Spēles tiesnešu vidū bija latvietis Kristaps Konstantinovs. VTB līga 13. martā paziņoja par sacensību apturēšanu uz nenoteiktu laiku. Līga saņēmusi spēlētāju vēstuli – basketbolisti pauduši satraukumu par čempionāta dalībnieku veselību.

“Mēs visi esam karantīnā un vērojam situāciju,” teica Sibuls. “Ārzemju spēlētājiem uzsvērām, ka viņiem jāatrodas mājās un jāpasūta maltīte ar “Wolt” vai “Bolt” servisu palīdzību.

Izmantotie resursi:
https://bckalev.ee/bc-kalev-cramo-m...
https://sport.postimees.ee/6923049/...
https://www.vtb-league.com/ru/news/...