Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ogre" mājas spēlē sakauj Gulbenes "Bukus"

"Ogre" mājas spēlē sakauj Gulbenes "Bukus"
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas (LBL-2) otrā posma turnīrā par 11. līdz 18. vietu BS „Ogre” savā laukumā ar 78:52 pārliecinoši apspēlēja Gulbenes „Bukus”/BJSS.

Rezultatīvākais ogrēniešu rindās ar 21 punktus bija Dāvids Atelbauers, 18 punktus pievienoja Madars Kokins, bet 12 punktus un deviņas atlēkušās bumbas sakrāja Modris Gundegs. Gulbenes komandā 16 punktiem izcēlās Matīss Caune, bet desmit punkti un 11 bumbas zem groziem bija Ronalda Elkšņa kontā.

Mājinieki vadībā izvirzījās jau no mača pirmajām minūtēm, tomēr pēc pirmās ceturtdaļas ogrēniešiem bija tikai +2 (21:19). Otrās ceturtdaļas ievadā „Ogre” pat nonāca iedzinējos ar septiņu punktu starpību (21:28), bet turpinājumā ņēma spēles grožus savās rokās. Līdz lielajam pārtraukumam tika panākts +9 (43:34), bet trešajā ceturtdaļā „Ogres” pārsvars jau pārsniedza 20 punktus (61:40).

„Ogres” un Gulbenes „Buku” komandām tagad ir identiska bilance – septiņas uzvaras un divi zaudējumi, un tās ieņem pirmās divas vietas turnīrā par 11. līdz 18. vietu LBL-2.

Izmantotie resursi:
basket.lv