Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Mārupes SC" notur grūtu uzvaru pār Gulbenes "Bukiem/BJSS"

Rolands Eliņš

"Mārupes SC" notur grūtu uzvaru pār Gulbenes "Bukiem/BJSS"
Toms Straudovskis
Foto: Renārs Buivids

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā (LBL2) šodienas vienīgajā spēlē „Mārupes SC” ar 85:81 izcīnīja uzvaru pār „Gulbenes Buki/BJSS”.

Spēles pirmā puse liecināja, ka „Mārupes SC” uzņēmusi drošu kursu uz uzvaru, jo guva 52 punktus puslaikā un iekrāja 13 punktu pārsvaru (52:39). Taču otrajā puslaikā māruepieši pieredzēja, kā viņu pārsvars sarūk, un minūti pirms pamatlaika beigām divi precīzi Kaspara Kalniņa metieni pēc kārtas izvirzīja Gulbeni vadībā 81:80.

Tie gan izrādījās pēdējie Gulbenes punkti šajā spēlē, jo sekoja divi neprecīzi sodiņi un divi neprecīzi tālmetieni, kamēr „Mārupes SC” guva piecus punktus un uzvarēja ar 85:81.

„Mārupes SC” šī bija 11. uzvara turnīrā, kas ļauj panākt „Ogri”, tiesa, Ogrei ir viens zaudējums mazāk. Ar 30 punktiem izcēlās Toms Straudovskis, kuram arī deviņas atlēkušās bumbas, savukārt zaudētāju rindās 38 punktus grozā sadragāja Artūrs Lūsis.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība