Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Desmitnieks

Video: "Barons/O!Karte" uzvar "VEF Junioru"

Uzvaru Latvijas Basketbola līgā (LBL) izcīnījusi "Barons/O!Karte" vienība, kas ar rezultātu 77:72 pieveica ''VEF Juniors'' basketbolistus, tādējādi pārspējot juniorus jau trešajā savstarpējā cīņā šosezon. Uzvarētāju labā ar 17 punktiem izcēlās Sandis Silavs, savukārt ''VEF Juniors'' rindās 21 punktu guva baltkrievu leģionārs Artjoms Parohovskis.

, 2011-02-15 00:00, pirms 13 gadiem
Skirmantam trīspunktnieks atkal vienkāršs treniņa metiens.
Malači Barons/O!Karte!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-15 00:21, pirms 13 gadiem
Biezpiena sieriņš rakstīja: Skirmantam trīspunktnieks atkal vienkāršs treniņa metiens.
Malači Barons/O!Karte!
Toreiz ,pie tam, tas bija buzzers !
, 2011-02-15 08:43, pirms 13 gadiem
O?Karte Veči
, 2011-02-15 08:56, pirms 13 gadiem
resnais putns rakstīja: skirmanta trīnis izteica visu...ja ir tad pa pilnu programmu! nē nu nav brīnums, ka rezultāts šāds! vienai komandai viena spēle mēnesī un tai var gatavoties vemdami, un pētīt video, kamēr otra atkal domā, ka paņems kā Ventspili ar +28! Janičenoks pārmaiņas pēc varētu beigt šķirot spēles....spēlē un skraida smaidīdams un galvu tik krata...tad kad ir -10 2 min pirms beigām, tad baigi atraktīvs paliek un mēģina varoņdarbus taisīt, tikai biš takā pa vēlu- pretī arī nav kkādi amatieri..
patiesībā mēnesis vēl nav pusē un ir aizvadītas 5 spēles. Protams, nav jau tā, kā tas ir VEFam, kas pietiecies visos turnīros un spēles aizvada ar vienu sastāvu. Diezgan skumji pēc katra zāģā izdomāt savus attaisnojumus. Varēji jau vienkārši atdzīt, ka VEFs ir vājāki par Barons, ko pierāda savstarpējās spēles.
, 2011-02-15 11:37, pirms 13 gadiem
Prieks par Barona uzvaru par VEF seniors
, 2011-02-15 19:41, pirms 13 gadiem
mighty_arch rakstīja: patiesībā mēnesis vēl nav pusē un ir aizvadītas 5 spēles. Protams, nav jau tā, kā tas ir VEFam, kas pietiecies visos turnīros un spēles aizvada ar vienu sastāvu. Diezgan skumji pēc katra zāģā izdomāt savus attaisnojumus. Varēji jau vienkārši atdzīt, ka VEFs ir vājāki par Barons, ko pierāda savstarpējās spēles.
Tu tak neesi ar pilnu rubli...VEF nav vājāki par Baronu, iespējams, ka VEF nedodas laukumā ar nepieciešamo motivāciju, bet nu vājāki, vecīt- mosties
Tak visu parādīs sezonas beigas, tad...redzēsim rezultātu-VEF visus pametīs zem tanka- Ka es Tev saku!!!
Rodrigo Būmeisters. Foto: Mikus Kļaviņš
1

LBL pusfināls sāksies 25. aprīlī Rīgā, dienu vēlāk otras sērijas pirmā spēle Ventspilī

Latvijas Basketbola savienība (LBS) publicējusi Latvijas čempionāta pusfināla spēļu kalendāru. Kā pirmās laukumā dosies aktuālā valsts čempionvienība "VEF Rīga", kas jau ceturtdien sacentīsies ar garā ceturtdaļfināla sērijā ogrēniešus pieveikušo "Liepāju". Savukārt sērija starp "Ventspili" un debitantiem "Rīgas Zeļļiem" sāksies piektdien.
Kristaps Ķilps. Foto: Jānis Martels
40

45 vadības maiņas un Ķilpa 38 punkti: "Ogre" pirmoreiz kopš 2017. gada bez pusfināla

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālā otro sezonu pēc kārtas piedalīsies "Liepāja", kura ceturtdaļfināla sērijas piektajā kaujā izbraukumā pagrinājumā uzveica (85:81) "Ogri". Ogrēnieši, skaitot pabeigtās sezonas, pēdējoreiz pusfinālu nesasniedza 2017. gadā.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
17

Klavelam 26 punkti, ''Prometey'' kļūst par divkārtējo LAT-EST čempioni

Šodien Igaunijas galvaspilsētā Tallinā par divkārtējo apvienotās Latvijas - Igaunijas basketbola līgas čempioni kļuva Ukrainas komanda ''Prometey'', kas sīvā cīņā ar 91:83 pārspēja ''Kalev''/''Cramo''. Par spēles varoni kļuva Puertoriko basketbolists Džians Klavels, kuram sezonas rezultatīvākā spēle - 26 punkti.