Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Medijs: "Ventspils" sastāvam pievienosies amerikāņu aizsargs Barnets

Medijs: "Ventspils" sastāvam pievienosies amerikāņu aizsargs Barnets
Dominess Barnets
Foto: Milan Křiček

Basketbola portāla Sportando rīcībā esošā informācija no aģentiem liecina par amerikāņu basketbolista Dominesa Barneta (Dominez Burnett) drīzu pievienošanos Latvijas Basketbola līgas līdervienības BK "Ventspils" sastāvam.

25 gadus vecais un 196 cm garais Dominess Barnets šo sezonu līdz šim pavadījis Čehijas čempionāta vicelīderes "Pardubice" sastāvā. Spēlētājs komandu pārstāv jau otro sezonu, Čehijā ierodoties pēc Davenportas universitātes absolvēšanas.

"Pardubice" vienībā amerikāņu aizsargs šosezon nospēlējis četras spēles FIBA Eiropas kausā, četros mačos vidēji gūstot 15,3 punktus, izcīnot 4,8 atlēkušās bumbas un izdarot četras rezultatīvas piespēles. Tikmēr Čehijas čempionātā Barnets bijis līgas otrais labākais punktu guvējs, 12 mačos izceļoties ar 22,7 punktiem, 5,4 atlēkušajām bumbām un 3,3 rezultatīvām piespēlēm.

Portāls vēsta, ka Barneta līguma izpirkšana no Čehijas komandas norisināsies tuvākajā laikā un basketbolists varēs pievienoties Latvijas vicečempionei "Ventspilij". Tādējādi kurzemnieku rindās Barnets kļūs par ceturto ASV leģionāru, pievienojoties Emanuelam Ubilam, Bleikam Hamiltonam un Maikam Bruševicam. Tāpat "Ventspils" pieteikumā ir lietuvietis Julius Juciks un baltkrievs Vlads Mikuļskis, kurš gan lielākoties spēlē LBL 2. divīzijā.

Latvijas Basketbola līgā "Ventspils" spēlējusi perfekti, izcīnot 14 panākumus tikpat aizvadītās spēlēs, tādējādi pārliecinoši turoties čempionāta līderpozīcijās. Savukārt FIBA čempionu līgā ventspilnieki desmit spēlēs uzvaras un zaudējumus dalījuši uz pusēm. Tādēļ atlikušās četras spēles būs ļoti izšķirošas ventspilnieku izredzēs iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Otrdien Roberta Štelmahera trenētā vienība izbraukumā Vācijā spēlēs ar Ludvigsburgas MHP "Riesen" .

Izmantotie resursi:
Sportando
European Basketball Main Page - eurobasket


, 2018-01-14 16:55, pirms 6 gadiem
Zaķa vieta vajadzēja ko labāku.Zaķis tik arbūzus padusē nēsā.
, 2018-01-14 17:10, pirms 6 gadiem
Ja kādu no esošajiem nelaiž vaļā, tad jocīgs lēmums! Tā jau spēlātājs sakarīgs, bet vai tiešām garā gala pastiprināšana beidzas ar to Horvātu, viņa atlaišanu un Freimaņa pieņemšanu?
, 2018-01-14 17:31, pirms 6 gadiem
Paņem vēl vienu aizsargu, lai gan pietiekoši ir, tad vai nu Ubillu laidīs vaļā vai arī Jakoviča + Lomaža minūtes kritīs...
, 2018-01-14 17:45, pirms 6 gadiem
Runas pirms laika bija, ka Ubillu metīšot ara
, 2018-01-14 20:17, pirms 6 gadiem
Jo garāks soliņš,jo labāk..gan jau visi savas minūtes dabūs!
, 2018-01-14 20:39, pirms 6 gadiem
RealT rakstīja: Jo garāks soliņš,jo labāk..gan jau visi savas minūtes dabūs!
Ir arī tam negatīvā puse diemžēl, tepat, Latvijas basketbolā tas ir novērots
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-01-14 21:00, pirms 6 gadiem
Kāds sakars ar Ubilu vai Jakoviču? Lomažs gan varētu "ciest", bet moš aizdos Bušiņam? Šis tīri tiek ņemts rezultāta taisīšanai, lai gan tā dikti tas viņa procents nepārliecina. Var jau būt, ka čehos meta, kad ienāk prātā un ja galīgi trakos paņem nost, viss kļūst daudz skaistāks.
, 2018-01-14 21:19, pirms 6 gadiem
onkols rakstīja: Kāds sakars ar Ubilu vai Jakoviču? Lomažs gan varētu "ciest", bet moš aizdos Bušiņam? Šis tīri tiek ņemts rezultāta taisīšanai, lai gan tā dikti tas viņa procents nepārliecina. Var jau būt, ka čehos meta, kad ienāk prātā un ja galīgi trakos paņem nost, viss kļūst daudz skaistāks.
Viņi abi nereti spēlē otrā numura pozīcijā. Labi, Jakovičs ar Šķēli tur rotē, kad abi laukumā...Ja tā godīgi, es nesaprotu šo papildinājumu, vairāk biju domājis, ja papildināsies, tad garajā galā
, 2018-01-14 21:52, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Viņi abi nereti spēlē otrā numura pozīcijā. Labi, Jakovičs ar Šķēli tur rotē, kad abi laukumā...Ja tā godīgi, es nesaprotu šo papildinājumu, vairāk biju domājis, ja papildināsies, tad garajā galā
Piekrītu, tāpēc pieļauju, ka būs kādas izmaiņas vēl sastāvā. Un vēl jau nav oficiāli paziņots
Džaizeks Lotijs. Foto: Mikus Kļaviņš

Kauja pār Rīgu un ''Ventspils'' pret Tartu - sāksies apvienotās līgas ''play-off''

Šodien plkst. 14:00 ar spēli starp ''VEF Rīga'' un Rīgas ''Zeļļiem'' un 17:00 ar maču starp ''Ventspili'' un ''Tartu Ulikool'' startēs apvienotās Latvijas - Igaunijas basketbola līgas ceturtdaļfināla sērijas. Abas minētās spēles translēs portāls ''Sportacentrs.com'', VEF un ''Zeļļu'' mačam tiekot pārraidītam pilnībā arī kanālā TV4.
Isufs Sanons spēlē pret "TalTech". Foto: BC Prometey
1

Latvijas un Igaunijas līgas pamatturnīrs noslēdzas ar "Prometey" uzvaru

Latvijas un Igaunijas apvienotās līgas regulārās sezonas izskaņā Slobožanskes "Prometey" pārceltajā spēlē izbraukumā ar 104:81 sakāva "Tallinas Tehnoloģiju universitātes" komandu.
Džaizeks Lotijs. Foto: Mikus Kļaviņš
9

Toro 16+20, Lotijs ar sirēnlauzi ļauj VEF uzvarēt ''Avis Rapla'' Daugavpilī

Apvienotajā Latvijas - Igaunijas līgā šodien regulāro sezonu ar uzvaru pabeidza ''VEF Rīga'', kas, gandrīz izlaižot 16 punktu pārsvaru, tikai galotnē ar 80:78 apspēlēja ''Avis Rapla''. Uzvaras grozs pamatlaika pēdējā sekundē Džaizekam Lotijam, bet jaudīgs ''double-double'' Arnaldo Toro - 16 punkti un 20 bumbas zem groziem.