Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Buškevics: ''Spēlētāji brīžiem pārāk lēni reaģēja uz maniem norādījumiem''

Krišs Upenieks

Buškevics: ''Spēlētāji brīžiem pārāk lēni reaģēja uz maniem norādījumiem''
Sandis Buškevics
Foto: Edgars Vaivads

Basketbola kluba ''Jēkabpils'' galvenais treneris Sandis Buškevics kluba mājaslapā komentējis komandas izcīnīto uzvaru Latvijas Basketbola līgas regulārās sezonas spēlē pret Latvijas Universitāti.

''Spēle bija stabilāka nekā iepriekšējās, bet tomēr bija arī tādi momenti, kad spēlētāji pārāk lēnu reaģēja uz maniem norādījumiem,'' tā pēc spēles atzīmēja ''Jēkabpils'' komandas galvenais treneris Sandis Buškevics.

''Tādējādi pretinieks tika pie brīviem metieniem un samazināja rezultātu starpību, bet pēc tam mēs atkal atguvām kontroli pār spēli un spējām uzvarēt. Šodien ikviens tika pie spēles laika un ikviens sniedza nozīmīgu ieguldījumu uzvarā,'' turpināja Buškevics.

Atzīmējot Renāra Magones sniegumu, Buškevics norāda, ka basketbolistiem vienmēr ir īpaša vēlme pierādīt sevi tieši pret savām bijušajām komandām un Renāram tas šodien lieliski arī izdevies. Kā jau zināms, Magone savas karjeras laikā bijis. Jāatgādina, ka Magone spēlē pret Latvijas Universitāti guva 21 punktu.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv