Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Barons" izbraukumā sabradā Pērnavu

Andrejs Siliņš

"Barons" izbraukumā sabradā Pērnavu
Roberts Freimanis
Foto: Renārs Buivids

Sekmīgu "Olybet" Basketbola līgas (LBL) pirmssezonas pārbaudes spēļu sniegumu turpina demonstrēt Rīgas "Barons", kas otrdienas vakarā Pērnavā ar rezultātu 83:50 sagrāva vietējo "Port of Parnu" komandu, ar ko tiksies arī jaunajā "Triobet" Baltijas Basketbola līgas sezonā.

Viņnedēļ "Barons" startēja turnīrā Šauļos, pusfinālā ar 73:69 apspēlējot Lietuvas vicečempioni Klaipēdas "Neptunas", bet finālā ar 74:79 piekāpjoties vietējai "Šiauliai" komandai. Šodien, turpinot gatavošanos jaunajai sezonai, "Barons" viesojās Pērnavā, tiekoties ar vietējo "Port of Parnu" komandu. Pēc zaudētas pirmās ceturtdaļas (12:16) pārējā spēlē rīdzinieki dominēja, izcīnot graujošu panākumu ar rezultātu 83:50.

Rezultatīvākais "Barons" komandā ar 17 gūtajiem punktiem bija Kristaps Mediss, 12 pievienoja Roberts Freimanis, 11 lietuviešu centra Denisa Krestiņina kontā, bet par punktu mazāk Andrim Epneram.

Abas komandas savā starpā spēlēs arī jaunās Baltijas līgas regulārajā sezonā. Vakar oficiāli izziņotajā grupu sastāvā noskaidrojās, ka A grupā bez "Barona" un "Port of Parnu" spēlēs arī Raplas "Avis", "Jūrmala/Fēnikss", "Liepāja/Triobet", Ķēdaiņu "Nevežis" un Atirau "Barsy".

     [+] [-]

, 2016-09-13 23:21, pirms 8 gadiem
patīkami uzvarēt, lai atī tikai pārbaudes spēle

amerikānis gan pagaidām neko nerāda

     [+] [-]

, 2016-09-14 14:23, pirms 8 gadiem
Vai gaidāmi kādi papildinājumi? Derētu kāds garais