Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Geks pievienojas Gulbja trenētajam ''Baronam''

Krišs Upenieks

Geks pievienojas Gulbja trenētajam ''Baronam''
Dāvis Geks spēlē pret CSKA
Foto: Mikus Kļaviņš

''OlyBet' Latvijas Basketbola līgas (LBL) komandai ''Barons'' pievienojies 1995. gadā dzimušais uzbrucējs Dāvis Geks, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja Rīgas VEF kreklā.

''Barons'' komanda šajā sezonā vadīs Mārtiņš Gulbis, ar kuru Dāvis Geks kopā strādāja 2014./2015. gada sezonā, kad Gulbis trenēja ''Jelgavu''. Toreiz Gekam pie Mārtiņa bija ļoti liela loma, Dāvis bija viens no komandas līderiem un lielā mērā uz 21 gadu veco basketbolistu balstījās jelgavnieku spēle.

Arī pirms iepriekšējās sezonas pastāvēja variants, ka Geks turpinās spēlēt ''Jelgavā'', bet beigās, visu sagatavošanās posmu aizvadot rīdzinieku sastāvā, basketbolists izrādījās noderīgs Rīgas VEF. LBL Geks laukumā pavadīja vidēji 13:26 minūtes, guva četrus punktus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli mačā. Dāvim komandā bija visai liela nozīme aizsardzībā.

Mārtiņš Gulbis iepriekš piesaistīja vēl vienu sev labi zināmu basketbolistu, kurš arī bija ''Jelgavas'' sastāvā 2014./2015. gada sezonā. Lietuvietis Deniss Krestiņins Latvijā atgriezīsies pēc vienas pavadītas sezonas Polijā.

     [+] [-]

, 2016-08-14 12:53, pirms 8 gadiem
Šis viennozīmīgi Baronam ir labs papildinājums, Dāvis labs enerģijas spēlētājs un kaplis aizsarzībā + uzbrukumā arī nav švaks....Vēl pie sava trenera un jau ar nelielu VTB pieredzi, vienam no līderiem viņam ir jābūt

     [+] [-]

, 2016-08-15 09:18, pirms 8 gadiem
Dāvim agrāk bija liels potenciāls, bet tad parakstīja līgumu ar VEF. Tagad Barons! Žēl, ka VEF ir pazaudējis daudzus labus jaunos talantus.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-15 16:34, pirms 8 gadiem
Nevajag te atkal dziedāt slavas dziesmas kārtējam talantīgajam latviešu spēlētājam un izteikt nosodījumu ļaunajam VEFam! Geks ir kārtējais spēlētājs, kura talants izpaudās, spēlējot pret vienaudžiem, savukārt, pārejot uz vīriešu basketbolu, kur meistarības līmenis un fiziskais spēks ir lielāks, ir redzams, ka viss vairs neiet tik gludi. Priekš saspēlnieka trūkst meistarības, spējas atdot precīzu piespēli un pārredzēt laukumu, priekš 2.nr - fiziskie dotumi. Jā, LBL līmenī var pakrampēt pretspēlētājus un ielikt pāris troikas, taču skaidrs, ka Dāvis nekad nebūs tāda līmeņa aizsargs Eiropas basketbolā, kā, piemēram, Bertāns, Strēlnieks vai tas pats Blūms. Saredzu viņā zināmu līdzību ar arī, savulaik, jauniešos un LBL spīdējušajiem Sirsniņu, Jeromanovu, Kravčenko, arī Jakoviču, kuri, jā - var aizbraukt pameklēt laimi ārpus Latvijas, taču skaidrs, ka viņu īstā vieta ir LBL.
Veiksmi un labu veselību Dāvim!

     [+] [-]

, 2016-08-24 13:53, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Nevajag te atkal dziedāt slavas dziesmas kārtējam talantīgajam latviešu spēlētājam un izteikt nosodījumu ļaunajam VEFam! Geks ir kārtējais spēlētājs, kura talants izpaudās, spēlējot pret vienaudžiem, savukārt, pārejot uz vīriešu basketbolu, kur meistarības līmenis un fiziskais spēks ir lielāks, ir redzams, ka viss vairs neiet tik gludi. Priekš saspēlnieka trūkst meistarības, spējas atdot precīzu piespēli un pārredzēt laukumu, priekš 2.nr - fiziskie dotumi. Jā, LBL līmenī var pakrampēt pretspēlētājus un ielikt pāris troikas, taču skaidrs, ka Dāvis nekad nebūs tāda līmeņa aizsargs Eiropas basketbolā, kā, piemēram, Bertāns, Strēlnieks vai tas pats Blūms. Saredzu viņā zināmu līdzību ar arī, savulaik, jauniešos un LBL spīdējušajiem Sirsniņu, Jeromanovu, Kravčenko, arī Jakoviču, kuri, jā - var aizbraukt pameklēt laimi ārpus Latvijas, taču skaidrs, ka viņu īstā vieta ir LBL.
Veiksmi un labu veselību Dāvim!
+ raksturs arī, šķiet, nav no vieglākajiem!