Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

BK "Jēkabpils" aicina uz karsējmeiteņu iepazīšanās treniņu

Andrejs Siliņš

BK "Jēkabpils" aicina uz karsējmeiteņu iepazīšanās treniņu
Foto: Lāsma Irša, BK Jēkabpils

BK “Jēkabpils” karsējmeiteņu komanda sāk gatavoties jaunajai basketbola sezonai un aicina savai komandai pievienoties enerģiskas, disciplinētas, mērķtiecīgas un par sevi pārliecinātas meitenes (vecākas par 15 gadiem). Iepazīšanās treniņš notiks otrdien, 26. jūlijā plkst. 18.00 Jēkabpils sporta nama mazajā zālē.

Vēlams iepriekš pieteikties zvanot pa tālr.: 25968067 (Ksenija) vai rakstot uz e-pastu: info@xenydancestudio.lv. Jāģērbjas ērtās sporta drēbēs un apavos.

Treniņu laikā jaunajām potenciālajām karsējkomandas dalībniecēm būs iespēja uzzināt vairāk par karsējmeiteņu treniņu norisi, izmēģināt karsējmeiteņu deju elementus un iepazīties ar treneri un komandā jau esošajām meitenēm.

Jaunajā sezonā karsējgrupu trenēs trenere Ksenija Lepere. Ksenijai ir 10 gadu ilga pieredze darbā ar bērniem un jauniešiem. Galvenais darbības virziens ir hip-hop deju stils, bet vairākus gadus trenere strādājusi arī ar karsējmeitenēm Dobelē, piedaloties visdažādākajos pasākumos, ieskaitot Dobeles handbola spēles, moto salidojumus, deju festivālus utt.

BK “Jēkabpils” karsējmeiteņu pienākumos ietilpst:
- regulāri treniņu apmeklējumi,
- aktīva dalība mājas spēļu laikā,
- dalība publiskos kluba pasākumos,
- BK “Jēkabpils” popularizēšana.

Karsējmeiteņu ieguvumi:
- jaunas deju prasmes un uzstāšanās pieredze;
- ķermeni attīstoši treniņi profesionālas deju treneres vadībā;
- iespēja paplašināt draugu loku;
- pozitīvas emocijas, gandarījums un skatītāju aplausi.

Vairāk informācijas pa tālr.: 25968067 (Ksenija)

Informāciju sagatavoja
Lāsma Irša
BK “Jēkabpils”
sabiedriskās attiecības