Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Kārlis Muižnieks: "Zaudējums ir mana vaina"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kārlis Muižnieks: "Zaudējums ir mana vaina"
Kārlis Muižnieks ar kolēģiem
Foto: bkventspils.lv

"Divdesmit izcīnītas bumbas uzbrukumā, 85 metieni no spēles – tādu rīcības brīvību pretiniekam pusfinālā dot nedrīkstam," izcīnot uzvaru otrajā pusfināla spēlē, teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis.

Andrejs Gražulis, BK "Ventspils" spēlētājs

"Pēc zaudējuma pirmajā spēlē saņēmāmies, komanda atradās uz emocionāla pacēluma viļņa. Trīsdesmit astoņas minūtes nospēlējām labi. Galotnē veiksme nebija mūsu pusē un VEF izdevās iemest traku pēdējo metienu. Pieļauju, ka pagarinājumā izpaudās emocionāls šoks. Tas pierāda, ka izslēgšanas spēlēs atslābināties nevar nevienu brīdi."

Kārlis Muižnieks, BK "Ventspils" galvenais treneris

"Pateicos spēlētājiem, kuri cīnījās visu spēli un parādīja labu sniegumu. Izņemot pēdējās piecas minūtes. Zaudējums ir mana vaina. Pieņēmu lēmumu pēdējās 13 sekundēs nesist piezīmi, tādējādi VEF ieguva iespēju izmest grūtu metienu. Pagarinājumā pietrūka emociju un veiksmes.

Mūsu komandā netrūkst talantīgu, labu un pieredzējušu spēlētāju. Iespējams, ka galotnē vajadzēja biežāk viņus mainīt, jo pamata piecinieks sāka pagurt. Pēdējās piecās minūtēs guvām tikai vienu punktu. Neveicās un pieņēmām nepareizus lēmumus.

Kristapa Janičenoka savainojumu nevarējām paredzēt. Viņš ir teicams spēlētājs, taču mums jāspēj cīnīties arī bez viņa. Vēlējos, lai šodien laukumā izietu Andrejs Gražulis, taču ārsta ieteikums bija viņu šodien pietaupīt. Ceru, ka viņš varēs spēlēt svētdien."

Pako Kruss, "VEF Rīga" spēlētājs

"Aizvadījām smagu spēli. Ventspilij ir ļoti laba komanda. Viņi spēli sāka enerģiskāk un mēs tam nebijām gatavi. Otrajā puslaikā mūsu sniegums uzlabojās, taču nesavācām pārāk daudz atlēkušo bumbu pie sava groza. “Buzzer-beater” iemetu otro reizi sezonā – pret Minsku un Ventspili."

Jānis Gailītis, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Sākam nepietiekami agresīvi un zaudējām pārāk daudz bumbu zem groziem. Bijām pārāk pasīvi, kamēr Ventspils spēlēja ar lielu vēlēšanos uzvarēt. Divdesmit izcīnītas bumbas uzbrukumā, 85 metieni no spēles – tādu rīcības brīvību pretiniekam pusfinālā dot nedrīkstam.

Otrajā puslaikā spēle kļuva emocionālāka, bija daudz apspēlēšanas viens pret vienu. Pēdējā uzbrukumā mums bija vairākas iespējas, no kurām viena bija nogādāt bumbu Pako Krusam. Viņš tika pie bumbas.

Kristapa Janičenoka prombūtnē bijām gatavi, ka viņa vieta tukša nepaliks. To paveica Žanis Peiners. Viņš uzņēmās iniciatīvu un pirmajā puslaikā guva 17 punktus. Arī citi Ventspils spēlētāji bija aktīvi un mums nācās ar viņiem rēķināties.

Izslēgšanas spēlēs galvenais ir uzvarēt un iet uz priekšu. Par pusfināla sērijas salīdzināšanu ar finālu nedomājam, šis nav fināls. Mēs domājam par nākamo spēli, neļaujot sevi ietekmēt tālākām domām. Ceru, ka mācīsimies no savām kļūdām."

  +1 [+] [-]

, 2016-05-13 23:39, pirms 8 gadiem
protams,ka tava vaina. Un Viginsa.

  +2 [+] [-]

, 2016-05-13 23:49, pirms 8 gadiem
Muižnieka vaina ir,ka viņš laicīgi nenovāca to megazvaigzni Dīnu no laukuma,un viņa mīlestība pret Šeļakovu ir apbrīnas vērta...Jāgatavojas cīņai ar Liepāju par bronzu,un sarunai ar maizes devēju!

  +1 [+] [-]

, 2016-05-14 00:06, pirms 8 gadiem
Latviešu treneru stulbums. Dienvidslāvs nedomājot lejā sistu...

  -1 [+] [-]

, 2016-05-14 00:13, pirms 8 gadiem
balts rakstīja: Latviešu treneru stulbums. Dienvidslāvs nedomājot lejā sistu...
Kokainis dotu tehnisko,ja sistu tīši

  +1 [+] [-]

, 2016-05-14 00:26, pirms 8 gadiem
Muiznieks šoreiz riskēja...bet iekrita...

  +1 [+] [-]

, 2016-05-14 00:36, pirms 8 gadiem
RealT rakstīja: Muižnieka vaina ir,ka viņš laicīgi nenovāca to megazvaigzni Dīnu no laukuma,un viņa mīlestība pret Šeļakovu ir apbrīnas vērta...Jāgatavojas cīņai ar Liepāju par bronzu,un sarunai ar maizes devēju!
Ventspilij derētu pēc ilgiem laikiem pamainīt savu menedžeri, nu tādus kadrus šogad Pleinics atvedis uz Latviju ka man liekas ka viņam pašam kauns un līdz ar to ir pazaudēta iespēja tikt pie zelta, komanda ir vieni vienīgi ēsli.. es domāju leģionāru ziņā!

Nu un Šeļakovs kā centrs tādai komandai kā Ventspils.. tad jau būtu pamēģinājuši labāk kādu jauno puiku!

  -1 [+] [-]

, 2016-05-14 01:29, pirms 8 gadiem
Lasiet komentārus latvju treneri un spēlētāji........
Šīs lažas ir kaunpilnas!!!!!!!!!!!!!
Viss sen ir pierādīts, bet nē spītē Kā ĀŽĪ!?!?!

     [+] [-]

, 2016-05-14 21:07, pirms 8 gadiem
Karkim jaspele ar to, kas vinam salasits. Un jakasa pakausi, kapec atdeva Valmierai LBL sis sezonas, iespejams, labako saspeles vaditaju Micelu. Bet tas jau ventinu problemas...